Tudi ženske so za vroče

… Počasi sem že izgubil občutek za čas, ne pa volje, in resničnega upanja, da bomo enkrat imeli tudi mi pravi zakon, pravo poroko in posvojitev. Da se bomo lahko svobodno, ampak res svobodno in brez strahu sprehajali, ko bo tudi država in policija ukrepala proti tistim, ki nas bodo napadli, ker smo se držali za roke. In jih vtaknila v zapor. Potem bodo dvakrat premislili, kaj se jim splača. Tako pa vedo, da jim ne bo nič, in imajo še več veselja,« je poskušal pojasniti svoje besede Branko, ampak kaže, da ni imel veliko uspeha. Glede tega so se vedno kregali. Nekateri ga včasih niso razumeli, kako je lahko med vodilnimi istospolnimi bojevniki, po drugi strani pa tako miren in da ima včasih takšen pogled.

punci.jpg

»Dobro pustimo to,« je čez par sekund rekel Branko in pogledal Aljo. »Saj ti si tudi svojo prvo našla preko mojega portala, a ne?« in ji požmrknil.

»Ja, to je res kurc, priznam,« jo je hotel potolažiti Gregor.

»In vajine prve izkušnje z oglasi sta tudi dobila preko mojega portala?« se je skoraj pohvalil Branko.

»Le kako drugače, saj je tako in tako bil med najbolj razširjenimi, no ja, in še vedno tudi je,« je bila prva Mojca, »ja, jaz sem spoznala svojo Mirko. In še vedno sva skupaj. No ja, meni si prinesel srečo, kaj naj rečem.«

»In vajini prvi dotiki,« je bil radoveden Branko medtem, ko je točil pijačo, »saj smo rekli, da bomo vse povedali,« in se zasmejal zraven.

»Ja, saj veš, da sem bolj sramežljiva, ampak naj vam bo,« je skoraj ponosna nase rekla Mojca, medtem ko si je popravila lase in se malce bolj ugodneje usedla, medtem ko so ostali napeli ušesa.

girls1.jpg

»Ja, ne sodim med tiste, ki bi se takoj dali dol, zato smo se parkrat dobile na pijači, šle jest, šle v kino in nato sva se enkrat dobile pri meni. Mirka je, in še vedno, enkratno masirala. Saj ni potrebovala več, že to mi je bilo dovolj, ko sem čutila njeno telo ob sebi in njene roke, ki so masirale najprej po hrbtu in nogah in nato še s sprednje strani. In ko sem jo tako gledala skozi stisnjene oči in opazovala njeno golo telo. Ko sva se začeli poljubljati in božati, dotikati najinega mednožja in čutili mokroto, ja, takrat sva se verjetno tudi zaljubili in sva še vedno zaljubljeni tudi sedaj.«

»O, to si pa hitro končala,« se je nasmehnil Gregor.

»No ja, pač nimam toliko izkušenj kot ti,« je skoraj s cinizmom rekla Mojca.

»A ja, zakaj pa bi jih Gregor imel toliko?« je bila presenečena Alja.

»Ja, Gregor jih nabira na svojevrsten način, bil je namreč …

Odlomek iz romana na Sceni – Iztok M

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Tudi ženske so za vroče”

 1. Jonasy  pravi:

  Kako za koga! :-) Ampak tako pač je in to je v redu.

 2. mimi  pravi:

  no končno tudi nekaj za nas. Ja bravo. Ja smo za vroče in še in še …. A se da kje to tudi v celoti prebrati?

 3. jaka  pravi:

  Ne, ne. Prejšnji teden je bilo precej bolj vznemirljivo ;)

 4. Iztok M  pravi:

  Ja, pač je primerno da poskrbimo za vse. Okusi so pač različni, priznam, in trudimo se ustreči vsem. Tako pač smo tokrat malce “olajšali” in morda “zadovoljili” ženski del. Bo pa zagotovo prišlo tudi kaj za naš moški del, brez skrbi.

 5. Zalika  pravi:

  Živjo. Meni je čisto všeč, da se je napisalo tudi nekaj za ženske, da nas pač niste čisto odrinili na stran. Upam, da se nas kdaj še spomnite, saj tudi lezbijke obstajamo in pogledamo kle gor. Zgleda da mora ta zadeva, mislim ta knjiga biti nekaj zanimivega. Miks tako za moške kot za ženske. Zanimivo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !