Diva Salome ekskluzivno o varni spolnosti

salome.jpg ognjemet3.jpg

Dragi moji!

Zavedati se moramo, DA je zdravje naše največje bogastvo … In to NE pomeni le paziti na krvni pritisk ali sladkor ter količino zaužitih maščob dnevno, temveč predvsem to, DA znamo početi varno predvsem tiste najslajše stvari v življenju. In pri tem mislim sex. Spolna sla je dejansko lahko močnejša od razuma, vendar NE smemo zavoljo nas samih ter še pomembneje predvsem drugih dovoliti, DA nam bo spolnost in zdravje narekovala “spodnja” glava. Razmišljati je treba samo z zgornjo glavo. In čeprav se največkrat debate na to temo zdijo že prežvečene in dolgočasne in DA se iz njih kaj dosti tako Ali tako NE moremo več naučiti. Pa je resnica žal daleč od tega. Tudi zato želim sama opozoriti na problematiko AIDS-a in vas bom, na svojem partyu, upam, vsaj še kdaj zmotivirala, DA si nataknete kondom. Vabljeni vsi ljubitelji dobre zabave na žur leta …

Rada vas ima vaša Salome

Salome’s Birthday Party (Salomejina Žurka za Rojstni dan) bo JUTRI – v soboto, 1. decembra, v diskoteki Fun Factory v Ljubljani. Del vstopnine (cena vstopnice je od 12 do 15 evrov) bo namenjen delovanju GALFONA. Za kondome in lubrikante bomo poskrbeli Dihovci. Za noro zabavo pa go go plesalci in plesalke, drag queens in naj gostiteljica večera SALOME.

Iztok K

 • Share/Bookmark
 

13 odgovorov na “Diva Salome ekskluzivno o varni spolnosti”

 1. Nejc  pravi:

  Salome rules! Njene zabave so nepozabne!!!

 2. S|MON  pravi:

  Čao, Salome, se vidimo nocoj! :)

 3. Luka  pravi:

  Iz prve roke bi povedal, da Salome prav res ni kompetentna za take izjave!Koga vleče za nos? Komu prodaja te larifari priče?Vsaj do nedavnega je bil kondom zanjo še neznanka! Naenkrat aktivistka?! Bitno je, da ji na ta novitetno aktivističen račun zdaj poka denarnica!!!

 4. Boštjan  pravi:

  salome sux če ni kdo bl neuravnovešen… jao To ni naravno in ni etično! waaaaa grozno Še tisto kar je lepega pri spolnosti te ob takem mine :S In še to DIVA? Kaj je to!? Kej za na kruh namazat?
  Največja zmaga je po mojem to, da se sprejmeš takšnega kot si kot si ustvarjen po božji podobi. In to res ni dobr kar je nardil da javno prizna da se ne sprejema in da ima neke psihične motnje v glav. Prav nagravžno je pa marlena… jaoo ka more zemla nosti in pol nam ti nekaj pravijo kak pa kako se naj nosimo… svašta. Tud sam imam nežno plat in to zelo dobro izraženo, dostkrat jo pokažem ampak to še ni zdej razlog da bi se spremenil na silo v neko kvazi žensko. Če že potem ti, ki to delajo sami sebe izpostavlajo neslutenim tveganjem z nepotrebnimi operacijami in jemanjem umetnih hormonov, namesto da bi se psihično pozdravili. Meni osebno se to zdi, psihična motnja oz. bolezen… Se opravičujem če sem vam pokvaril dan ali noč, ampak bi želel da vsak razmisli malo o tem. Hm da zanikaš samega sebe?! Čudaško vedenje. In pol nam ti držijo neko predavanje o spolnosti. Kdo ve zakaj so šli v to preobrazbo?! Najverjetneje zaradi spolnih frustracij in pa čudnih nagibov…. Vem, da so kot moški bli neprimerno boljše osebnosti kot pa so zdaj, neki zafnano. Vem da jih ne bom spreobrnil… Vseeno želim vam lepe in prijetne družinske praznike. LP

 5. chef chef  pravi:

  DIVA! :lol:

 6. Boštjan  pravi:

  aja rima se.. DIVA SI GA UMIVA… grozno a ne? :P

 7. GRiSON GRiSON  pravi:

  Ha, ha, ha, zopet bo ena nora noč. Tudi če se vse skupaj ne rima, Salome štima.

 8. Boštjan  pravi:

  A-a Salome pač ne štima. Če bi bilo tako narvno to potem se nebi dogajalo tole: http://glavca.blog.siol.net/2007/12/14/analni-seks-ce-je-pregrobo-se-lahko-zgodi-katastrofa/#comment-615
  Preberite si malo…
  LP

 9. glavca glavca  pravi:

  @Boštjan: Transseksualnost ni psihična motnja. Tudi ni nenaravna in ne čudaška. Na tem blogu spoštujemo prav vsakega človeka ter tudi vsako mnenje. Posmehu pa se v prihodnjih komentarjih, prosim, izogni. Zavedaj se, da komentar največ pove prav o tebi. Tudi tebi lepe praznike.

  Iztok K

 10. Boštjan  pravi:

  Am… Glavca nikogar nisem mislil užalit.. če sem, se opravičujem. Sem pa sto odstotno prerpičan da je transeksualnost in istospolnost določena motnja in tudi tvegano početje. Če bi vsa stvar bila tako naravna potem nebi prihajalo do takšnih nezgod kot si jih opisal skupaj z Doc. dr. Mlakar-jem na zgornji povezavi… Imel sem možnost spoznat gay-a in povem d iz lastnih izkušenj, d ni bil čist glih… Sori mam pač slabe izkušnje z njimi… svoje pa sta dodala tudi sama Salome in Marlena na tv-ju… ko gledam njuno obnašanje mi gre na bruhanje… sori. Nevem od kot ta nenadna zavzetost za kondome…če je to res kar je napisal Luka, potem je lahko Salome sram, da je samo iz teh nagibov (denarja ˝promovira ˝kondome. Jaz jih vsak 1. dec. delim na ulici brezplačno (kot prostovoljc) preko ene od organizacij… Žal so transeksualci brez uporabe kondomov, po mojem mnenju krivi za prenos virusa HIV, ker občujejo tako z ženskami kot moškimi… Če je to prej počel salome pa brez kondoma toliko bolj žalostno… Zdaj pa promovira nekaj :S svašta. Jaz spoštujem vsakega človeka.. ampak samo kot človeka, ker vem da ima tudi dobro v sebi… ne sprejemam pa njihovih ˝čudnih˝ dejanj, dokler z nasprotnimi ne dokažejo boljše. MIR VSEM! Oprostite mojim vrsticam. Želel bi samo to; da ljudje začnejo malo bolj kritično razmišljat o tem in kaj to prinaša… Da ni treba vse sprejet pod default. To mislim tudi za TV in za glasbo na radiu… Ampak to je že druga zgodba.

 11. igor  pravi:

  Boštjan oprosti , ampak si popolnoma kratek v znanju in o nagnjenosti v spolnosti nimaš pojma , govoriš pa tako kot , da bi ti odkril Adama in Evo. Daj se malo zamisli in premisli o tem v čemu je sploh keč sporočila. Takšni ozki ljudje kot pa si ti in sploh omejeni v svoji širini , takšni so nevarni za družbo in širšo okolico okoli sebe saj razlagajo stvari na način kot ga uporabljajo najbolj puritanske družbe z lažno moralo in so v spolnosti popolnoma nedolžni žal pa tudi v glavi in na temu tudi ostanejo .Samo še to , nisem ne gej ne kakšen iztirjenec vendar imajo na svetu prostor vsi in tudi ti.Pa brez zamere.

 12. Nenad  pravi:

  Transeksualnost – predstavlja konflikt između biološkog spola i rodnog identiteta i izražavanja.
  Transeksualnost vs. transseksualnost – s medicinskog stajališta transeksualnost predstavlja dijagnozu, odnosno mentalni poremećaj na osnovu koga se donosi dijagnoza. Iz tog razloga medicina koristi termin transseksualnost, ili na engleskom transsexuality (s dva s). LGBTIQ pokret smatra elementarnim pravom svake osobe da prihvati ili ne prihvati društvene norme koje se odnose na koncept spola i roda i u cilju podrške transeksualnim osobama uvodi termin transeksualnost, ili na engleskom transexuality iz kojeg je, osim jednog s, izbačen i medicinski kontekst.

  Hajde!

 13. Bixl  pravi:

  @Igor kako lahko druge obsojaš, da nimajo pojma o spolnosti, če samo izražajo svoje menje.. Ne moraš druge po sebi soditi. Izgleda da, nisi ujel bistva sporočila. Kdo ima tu zdaj lažno moralo? Nepoznaš oseb in njihovih načel zatorej bodi tiho o njihovi lažni morali če že kgdo ima lažno moralo, je to sam presvetli probraženi NENAD, ki do pred davnem, ni niti vedel za kondom zdaj pa naenkrat (zapisano celo za denar) reklamira uporabo kondomov. Tukaj spoštovani je dvojna oz. lažna morala… Nevarnost za družbo je pa drugje. Nevarnost, je v prisvojeni pravici početja: česarkoli, kadarkoli, kjerkoli, in komurkoli. Problem so družbeni standardi, ki so na zelo nizki ravni pr ljudeh in nizki srčni kulturi. Seveda obstajajo tudi taki, ki imajo to razčiščeno… jih je pa čedalje manj. Od tod izvira marsikateri problem… Pa mirno morje! LP!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !