Life of Gaber

fant5.jpg

Žvrkljal sem jajčka. Maslo v ponvi se je že stopilo. Zacvrčalo je. Zmanjšal sem vročino in na kocke narezal žemljo. Prišel je bruc. Roki je dal v moja prednja žepa. Njegov nos sem začutil med lopaticama. ”Zajtrk bo.” “Še lulat grem.” Roki je še vedno držal v mojih hlačah. “A tako zelo me ljubiš?” se je zaigrano čudil, ko mi je s prsti šaril po tiču in jajcih. Da kuham mleko, sem se spomnil še pravi čas.

“A misliš, da nimamo svojih lulčkov?” Fant na vozičku, difovec, bruc in jaz smo šli na bazen. Le bruc se je šel preobleč v garderobo. Motovilil se je in pozabil zakleniti. In smo videli majhno belo ritko. Difovec ima pobrite lase in nikjer nobene dlačice. Niti pod pazduho in okoli tiča ne. S fantom sta v vodi telovadila. Resno in skrbno. Nama obema z brucem je kazal tehniko kravla. Bruca je tudi dvakrat potunkal. Slekel je mokre kopalke in se obrisal. “Punco imam, Gaber, punco. Čeprav je brucova ritka res sladka.” Jutri greva na pivo in vaterpolo.

Mulc je prinesel knjigo. “Vstopil ne bom!” je odločno rekel, ko sem mu odprl. “Prav.” In sem ga kar na pragu pobožal. Po buči in po obrazu: “Obriti boš moral ta puh.” Prisežem, da se je, kot mucek, z licem podrgnil ob mojo dlan. “Se vidiva v sredo?” “Ja.”

Zamenjal sem plinsko bombo. Mamica in bruc sta kopala fantka. Njihovo vriskanje je odmevalo po stanovanju. “Lej, kaj jaz znam!” je pritekel fantek. Ves moker je pokazal na svoj trdi lulček. “Ja, ti si pa res mojster!” 

Gaber

 • Share/Bookmark
 

16 odgovorov na “Life of Gaber”

 1. nevenka nevenka  pravi:

  Tale difovec pa ni čisto odločen, ane?

 2. MULC  pravi:

  Tebi se blede! Jaz že nisem noben mucek. In pazi, kaj boš odgovoril, če ne, me jutri ne bo.

 3. Gaber  pravi:

  @Nevenka: Zato grem na vaterpolo! Pivo je le krinka ;) Se bova po moško “zmenila”. :D
  @MULC: Ah, kaj prhaš? ;) Jutri le pridi.

 4. ambala  pravi:

  uf uf…

 5. Gaber  pravi:

  Ambala, uf? Ali wau? ;)

 6. Špela  pravi:

  Moj sinko je bil tudi ponosen na trdo različico svojega lulčka :D Sedaj pa se kot najstnik skriva, da je joj :D

 7. jaka  pravi:

  @Mulc: Ti je stopil na žulj? ;)
  @Gaber: Jajčna omleta. Mmmm :D A bruca pa tudi potunkat ne sme nihče? ;)

 8. snow snow  pravi:

  hehe,…ampak,a zajtrk je pa ratal?

 9. ambala  pravi:

  wow ne. sm kr prov napisu. Nimam navade pisat stvari narobe, al pa če jih ne mislim ;)

 10. Gaber  pravi:

  @Špela: Zelo dobro te razumem. Mulc in bruc swe tudi še nista povsem izvalila! ;)
  @Jaka: Nihče razen jaz!
  @Snow: Uspel, uspel. Ni težko, ker oba jeva vse. In veliko ;)
  @Ambala: Morebiti si se pa zatipkal? ;) To je lapsus, zato ni potrebe, da ti je nerodno :D V sebi jočem, ker sem nerazumljen ;)

 11. ambala  pravi:

  noben lapsus calami ni bil, ne….

  Kdo te ne razume, srcek? Ne okat.

 12. MULC  pravi:

  Ambala, temu Gabru ne gre verjet prav ničesar! ;) Čeprav francosko se zna poljubljat (videl) in govorit (slišal). Zna se pa tudi zavzet za človeka in je dober po srcu. (v to me je prisilil, da napišem)

 13. ambala  pravi:

  je pa tudi manipulator in izkoriščevalec ;)

 14. Gaber  pravi:

  @MULC in Ambala: Vidva si me želita! ;)

 15. Andrej  pravi:

  Gaber,
  bodi prepričan, da nista edina, ki si te želita…
  Je pa res, da je potrebno ne le pri ženskah, temveč tudi pri nekaterih moških uporabiti tehniko dolgotrajnega zapeljevanja (če je MULC pri teh letih res še nedolžen…potem definitivno ne bo slekel hlačk za instant seks, ampak svoje dragulje hrani za moškega, ki ga bo ljubil in razvajal).
  Komplimenti, večerja, rože, uglajenost, taktnost, izogibanje namigovanju na seks (čeprav je glavni cilj, da ga čim prej slečeš in mu ga do konca porineš v ritko oz. drugo primerno odprtino)so nekatere od možnosti. Je pa na srečo s fanti lažje kot s puncami. Velja pač pravilo, da je frajer tisti, ki podira, če je imel dosti tipov mu nihče ne bo očital, da je kurba (ženskam je težje). Po drugi strani pa so tudi ženske vedno bolj direktne in pogosto jasno pokažejo, da si te želijo serviranega v trdem stanju.

 16. ambala  pravi:

  AAHAHAHAHAHAHA!

  don’t flatter yourself. it does not become you :) ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !