Narobe berem

revija6.jpg revija5.jpg

Gejevske revije so kul. Uredniki vejo, da golo moško telo privlači. Sex sells! Prav zato Narobe berem od zadaj naprej. Sem tudi len in gledam le fotke. V kateri reviji pa vi spustite tekst in uživate ob fotkah?

revija8.jpg revija7.jpg

Iztok K

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Narobe berem”

 1. ambala  pravi:

  Kaj pa Attitude in GT (Gay Times). Dve najpomembnejši reviji v angleškem jeziku. Pa Männer v nemščini. V nizozemščini imamo pa Squeeze… ;)

  Narobe pa berem, ja.

 2. Andrej-2  pravi:

  Uf Dayton Schlosser … tazga profesorja bi pa js meu :)

 3. basl  pravi:

  samo slikce gledam pri revijah, ki dobesedno poneumljajo in podcenjujejo človeško inteligenco, drugače pa vedno preberem še članek

 4. EgoN  pravi:

  Najprej vse pohvale ustvarjalcem revije Narobe. Sem reden bralec. :)

  Ampak že s primerjavo naslovnic zgoraj se vidi, kako v Sloveniji velikokrat (tudi v primeru gejevskih in lezbičnih revij) počasi, z majhnimi koraki, capljamo za razvitim svetom.
  Oblikovno in vsebinsko.

  V Narobe pogrešam mladostno drznost, iskrivost. Upati si več.
  Dosedanje številke so me vse preveč spominjale na neko homo različico Jane ali pa Naše žene.

 5. tejkla tejkla  pravi:

  jah,zarad krasotca na drugi reviji bi tud jst kr mal nehala brat.:D

 6. ambala  pravi:

  Tetu je sploh znan po fantastičnih fotografijah. Vsake toliko časa izdajo “hors-série” kjer so same nore fotke.

  EgoN, vedeti moraš, da se v tujini s takimi revijami ukvarja zelo veliko ljudi, imajo svoje fotografe, oblikovalce, najemajo modele, veliko se jih financira pa tudi z reklamami za modne izdelke (kreme, parfumi, obleke). Tako imajo skoraj vse revije notri tudi “modno” sekcijo in style of Vogue. Kar prinese kar nekaj denarja.

  V Sloveniji še niso poštudirali, da je gej populacija tudi potrošniška in da se zanje splača oglaševati… Poleg tega je kakršenkoli trg v Sloviniji minoren.

 7. Roman  pravi:

  Bistvena razlika, kot ugotavlja ze Ambala, je v predznaku revij, ki so si zgoraj postavljene ob bok. Narobe je namrec nekomercialna in brezplacna revija, ki jo izdaja nevladna organizacija. Vse druge omenjene revije so komercialne revije, ki se trzijo, za njimi pa ne stojijo prostovoljci in prostovoljke – kot je to v primeru Narobe. Ne gre za opravicevanje, zgolj pojasnjevanje – zato nam pri Narobe niti priblizno ni cilj sledi tem revijam. Bolj kot na pol goli in pofotoshopani fanti na naslovnici, ki jih lahko vidis kjerkoli, so nam pomembne stvari kot je na primer – ce ostanem pri fotografijah – foto-razkritje. Narobe je aktivizem, ne komerciala. In je zato tudi kritika body-fashisma. Se pa strinjam, da je v Narobe se veliko neodprtih front.

  Roman, urednik

 8. rocks  pravi:

  Ko bomo imeli v Sloveniji podobno revijo kakšni tuji, bom mogoče res gledal bolj slike kot sam tekst. Glede na “duševno” stanje v naši državici, pa je zaenkrat še bolje brati tekst. Narobe pa berem. :) Upam, da bo kdaj primerljiva tuji reviji in prvovrstna v Slo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !