Ljubezen za eno noč

Ljudje smo superiorna bitja. Zato ker nam je dano logično razmišljanje. Tisti, ki nas je ustvaril nam je dal še čustva. Edina stvar, ki jo ne moremo obvladovati. Tisti prvinski nagon, ki ga imajo živali, je pri nas izgubljen, pomešan z emocijami in nepotrebnimi potrebami, ki nastajajo iz njih.

Fuk za eno noč, one night stand. Je to še tisto prvinsko, ki je ostalo v človeku. Tisti, ki ste doživeli takšen zmenek, pomislite. Seks je bil dober, trenutek ko sta se spoznala, igra zapeljevanja brez premora, čeprav sta že takrat vedela, da bosta spala skupaj. Ves čas vzburjenje in pričakovanja. Postavljata si vprašanja, odgovori rajcajo, kreativnost je na vrhuncu, vsak odgovor je pravilen in osebo spoznamo na način, katerega si želimo.

enanoc2.jpg

Ko sta končno sama si vesel, da moment še vedno traja in se stopnjuje. Roke odkrivajo neodkrit kos svežega teritorija, ki si si ga pravkar prisvojil. Spolna sla je tako zelo močna, dihanje nekontrolirano.

In katera čustva delujejo v tistem trenutku? Ne vem. Kako se počutimo, ali smo srečni, smo popolni. Da. Glava in telo se mi zdita povezana in hkrati nista skupaj. Namesto kisika, mislim da vdihujem nekaj drugega. Drug drugega božava, skupaj se znojiva, jezik se nesramno prilepi na bradavico osebe, ki si jo spoznal šele par ur nazaj. Fizično-psihični vrhunec je zadnja točka dueta. Potem si pogledava v oči. Vse je še v redu, velikih pričakovanj ni več. Le v primeru, če je še naslednja runda in runda po tem. Vsaka beseda po temu, bi bila začetna laž ali sprenevedanje.

Če bi življenje trajalo en dan, bi bila to ljubezen mojega življenja. Smo pa ljudje in zato nam je v naravi, da iščemo nekaj na dolgi rok. Delamo popravne izpite, jočemo, iščemo, upamo in si vmes privoščimo ljubezen za eno noč. Zakaj je vse lažje, ko ni vmes čustev in zakaj je vse težje, ko jih res ni več.

Obojega pač ne moremo imeti, čeprav;  kot pojejo Stonsi: You can’t always get what you want, but if you try sometimes you just might find, you get what you need. Idealni konec je nadaljevanje tiste noči. Novi dan in velika pričakovanja. Nam lahko uspe ali je boljše, da se stvar zaključi preden se zdani in tako prihranimo pri srčnih igrah.

Lepi spomini mi vedno ostanejo lepi in grenkega priokusa tudi ni več. 

Tom 

 • Share/Bookmark
 

20 odgovorov na “Ljubezen za eno noč”

 1. Gaber  pravi:

  Užitek se je strastno dat dol. Ne premišljevat, se ne pogovarjat. Zagledat, osvojit, podret. Užitek je biti divji, strasten. Užitek je spoznat tipa, ga gledat in čutit kako hoče, kako si želi. Užitek je spoznat različna telesa, različne reflekse.
  Nikoli nisem imel pravila, da je fuk za eno noč res le za eno noč. Ti, Tom?

 2. canadian canadian  pravi:

  Ja, se strinjam, seks za eno noč je čisti užitek. Ni obveznosti, ni odvečnih besed. Samo seks, ki je ravno zaradi le ene prilike res dober.
  Čustva? Hja, saj tudi ta poskrbijo za lepoto cele zadeve, toda mar nam ni veliko prihranjeno, če se nam ni treba vsakič posebej globoko zaljubiti in biti razočaran po eni noči? Ne splača se vedno.
  S Stonesi se tudi tokrat strinjam :)

 3. vyagrah vyagrah  pravi:

  Gaber a po principu Veni, vidi, dici ;) Se strinjam s tabo canadian. Potešiš svojo željo ;) :lol: nič obveznosti; je pa kriza, če se npr. zaljubiš v to osebo vendar se ona vate ne in išče drugega partnerja. Potem pa v jok in na drevo ;) :D :lol:

 4. nknpippo  pravi:

  Lepa mi je primerjava, če bi živel en dan. Ni pa rečeno, da ne more iz ene noči nastat več, moj prvi je bil ena noč, ki je trajala skoraj leto in pač nikoli ne obžalujem.
  Do it or don’t do it. Včasih te preseneti.

 5. brezimeni  pravi:

  Zapaše :)
  Nadaljevanje zavisi.

 6. Andrej-2  pravi:

  Jaz pa nekako ne morem. Morm v glavi pošlihtat da je to nekaj kar je velik več kot samo ena noč, sicer mi kr avtomatsko dol pade. Se včasih prašam al sm čudn al kaj. Gaber, ni treba komentirat:)))

 7. smučarček  pravi:

  nekak tole ni zame :P pac morem potesit in custva in ta nagon…ne pa samo nagona… :D
  obcutek mam da ce se prevec poslozujes teh one night standou da ti sex postane rutina in tud ta vznemirjenje/strast zbledi…
  bolj se gre za izziv nekoga osvojit cimhitreje v takmu primeru in sevede dol dat potem ;)
  nepredstaulam si da se posexava in greva usak v svojo smer…

 8. Tom  pravi:

  @Gaber: če je za več noči, potem mora biti res že dober/a.?
  Jaz ponavadi osebe nisem več videl in je šlo le za one time deal. Z eno osebo se je nadaljevalo in ni blo glih dobro na koncu. Pravila pa sigurno morjo bit če že si v razmerju. Tu sem jaz zajebal. In kako ti rešuješ podobne situacije?

  @canadian: se strinjam z vsem. A tudi takšen poba si ti ;) ???

  @vyagrah: si že gledal usodno privlačnost? hitri seks je lahko tudi nevaren in “the bitch” ti kar na enkrat diha za ovratnikom. ;) Seveda so to le osamljeni primeri

  @nknpippo: ne poznam statistike, mogoče se to bolj redko kdaj zgodi, zato je toliko lepše, da se je to zgodilo tebi

  @brezimeni: preprosto in jedernato si to povedal

  @Andrej-2: kot vsako stvar v življenju, moraš probat. Če misliš, da ti ne škodi. “čudno” na tem blogu ne obstaja ;)

 9. Tom  pravi:

  @smučarček: če dobro vem, si še mlad, kar ne pomeni da si naiven. Seks bolj težko postane rutina, prej to postane z osebo, ki se vidita vsak dan, si delita posteljo, sta naveličana drug drugega…potem je tudi seks rutina.
  Namen takšnega seksa pa je lahko tudi kaj več, kot le potešitev nagona.

 10. katarina katarina  pravi:

  jaz sem bila nekaj let nazaj čist zadovoljna z uvan najt stendi. :) nič lažjega in nič bolj sproščujočega. se srečaš, ti je všeč, se dasta dol in adijo miki, blo je fino. če je blo zlo fino, sva se dala dol še enkrat, pa še enkrat, da bi pa iz tega delala zvezo ali kaj podobnega, pa … a lahko tud ne, prosim. in moškim to v bistvu ni ok, če ženska vodi, če je ženska taka. oni hočejo imet občutek, da odločajo o tem, da os oni tisti, ki vodijo.

  kakorkoli … zdaj imam že nekaj čet vezo ena na ena (sedmo teče, če sem konkretna). in kakšna je razlika? mah, ni da bi človek primerjal. saj je vse super, seks je ok, ampak … strast je izzvenela in naj se še toliko pogovarjava z mojim o tem, strasti ni. otišla ča … meni pa to grozno manjka. sicer je z njegove strani vse super, njemu nič ne manjka, on bi bil 24/7 z mano, na meni, za mano, pod mano … jaz pa … jaz bi pa, da me nekaj potegne, vsrka vase, da me obnori, da izludim … tako kot je to v uvan najt stendih. in tega v resni zvezi ni. zdaj pa ali človek to preživi ali pa vara. pa s partnerjem ni nič narobe (lep, seksi, nežen, zlo ok), ampak manjka meni in to je včasih prav neznosno.

 11. Rimljan  pravi:

  Ah….sex za eno noč, vznemirljivo, lepo, čutno, noro….kaj pa občutki po noči? Upa kdo o njih povedat kakšno besedo?

 12. canadian canadian  pravi:

  Haha, Tom, priznam :D

 13. Gaber  pravi:

  Vprašanja ne razumem povsem. ;)

 14. Tom  pravi:

  @katarina: res je žalostno, ko strasti ni več. Popustiš zavore in se podaš v neko razmerje, vlagaš, ga neguješ, spoznavaš meje potrpljenja in potem bi najraje pobegnil. Zato nekoliko dvomim v večno zvestobo, ljubezen in življenje z eno osebo itd. Bolj verjamem, da obstaja ena popolna oseba tam zunaj. In ker so možnosti da jo srečam ena proti neskončno, jo ne iščem. Go with the flow.

  @Rimljan: moralnega mačka dobiš, ko veš da si nekaj narobe naredil, da si ali boš nekoga z dejanjem prizadel. Sem ga imel.

  @canadian: ti sploh nisi mevžica ;)

  @Gaber: Eno moje razmerje z punco se je zaradi tega končalo. A nikoli ne pride do konflikta ali neprijetnih situacij, ko si ti v vezi (ne trenutni, ampak na splošno).

 15. vlatka vlatka  pravi:

  Fuk za eno noč se vedno zasidra v spomin. :) :)

 16. Gaber  pravi:

  Jp, my way or no way! ;) En ali dva sta res že mal pojokcala.

 17. katarina  pravi:

  RIMLJAN: občutki po takem seksu so bili vsaj pri meni sproščujoči. kadar sem seksala zaradi seksa se nisem obremenjevala z ničemer ampak sem samo jemala (ja ,tudi egoistke obstajamo). in trdim, da je seks idealna antistresna telovadba, kadar je brez omejitev in prepovedi. in jasno, ko ti paše in imaš za to energijo.

  če je bil pa seks slab se je pa to pokazalo že na začetku in sem raje takoj nehala kot pa vztrajala v brezzveznem seksu. :)

  tom: pobegnil … občasno ja. a kaj, ko sem to že naredila (sva oba naredila) in ugotovila, da imam doma vse, kar potrebujem. zdaj se potrudim in vklopim mašto, pa gre. je pa res, da z leti najbolj primanjkuje strasti in je ni, pa da se ubiješ. je pa vse ostalo, česar v enonočnih fukih ni. pa vsak presodi kaj mu je bolj pomembno. jaz sem očitno raje brez strasti.

 18. canadian canadian  pravi:

  Tom, daleč od tega ;)

 19. Tom  pravi:

  @vlatka: razen tisti pijani fuki ;)

  @Gaber: sem vedel, da zaradi tebe tudi fanti jočejo :)

  @katarina: ja, vsega se očitno res ne da imeti. Razen če se zelo potrudiš.
  Sedaj, pa se že ponavljam. Sam je res.

  @canadian: ampak lepšega nadimka ti Gaber ne bi mogel dat ;)

 20. canadian canadian  pravi:

  Tom, res je mojster :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !