Ljubiti se … javno?

Zaradi pogovora s prijateljem sem se spomnil tudi moje izkušnje na javnem wcju. Prijatelj mi je govoril, kako se je z enim znašel na javnem stranišču, in čeprav se včasih sprašujem, le kaj nekoga pripelje do tega, vem, da tudi sam nisem čista svetinjica na tem področju.

Ja, mel sem ga! Seks na javnem wcju. Je pač oba držalo in medtem ko sva midva uživala, je tudi rajc, ko poslušaš, ali je še kdo noter, ko čakaš, da tisti zraven tebe opravi svoje, ko …

javno.jpg

Ja, saj sam ne vem, kaj mi je bil takrat večji rajc, ali biti z nekom noter, ali pa to, da imaš občutek, da so še ostali okrog tebe. Mene je takrat držalo, tako kot njega, in sva se spustila v to. Bilo je lepo, in to mi je še vedno pomembno.

Pa vendar še kljub temu težko razumem tiste, ki bi vedno svoje sproščanje počeli in doživljali le v javnih prostorih. Verjamem da je rajc, da bi te kdo opazil zelo velik, vendar … Če seksam, seksam z nekom zato, ker mi je všeč, ker se mi dopade, ker me vzburja, ker si ga želim, in ne zato, da bi doživljal rajc, da nekdo v kabini poleg mene izvaja svojo človeško kontrolo, takšno in drugačno.

Ja javna mesta, po svoje res zanimiva in če tako gledam po sebi, tudi mene takrat ni niti malo prekleto zanimalo, kje bova, zaželel sem si ga, in takrat sem odklonil svojo pamet in razmišljanje. In verjamem, da so tudi osebe, ki si želijo seks le na takšnih mestih. Pa vendar, mislim, da je morda vseeno s kom to počno. Samo da imajo tisti svoj občutek, da se okrog njih nekaj dogaja.

Tudi v naravi mi ni nič hudega, in priznam, počel sem že tudi to, vendar, kakor koli že, v wc-ju sem imel občutek, da imam lahko vsaj okolico kolikor tolikor pod kontrolo. Ko sva bila z eno punco dvakrat čisto zunaj, tega občutka nisem imel. In priznam, strah je bil še večji. Čeprav sva vedela, da naju, no ja vsaj prepričana sva bila, nihče ni opazil, je to seveda veliko težje. Ampak sva to vseeno počela na mestu, kjer je tudi možnost, da bi kdo prišel malo manjša.

Pa vendar, ne razumem, če se ozrem v naše mesto, razumeti ljudi, ki to počno v Tivoliju, kjer to ne moškim ne z žensko ne bi počel. Ali pa na Barju, ker bi me tisti wc, pa naj bi bila privlačnost še tako močna, odvračal od takšnega početja.

Verjamem, da je to lahko, kot sem rekel, poseben rajc in vzburjanje posameznika, vendar, najraje to še vedno počnem v prostoru, kjer vem, da sva lahko sama, brez strahu, da bi naju kdo presenetil, prisluškoval, opazoval ….

Ravno tako verjamem, da so osebe, ki ne iščejo neke, tudi duševne potešitve v seksu, ampak le telesno potešitev, in jim je malo mar s kom to počno, le da zadovoljijo svoj rajc, in seveda svoj ego.

Verjamem da so, ampak jih res težko, težko razumem.

Iztok M.

 • Share/Bookmark
 

9 odgovorov na “Ljubiti se … javno?”

 1. igre  pravi:

  Z žensko sem tudi jaz že na javnem wc-eju.

 2. tamali18  pravi:

  Jah jaz sem tudi že sexal na javnem wc-ju, samo mi ni bilo preveč všeč, malo, ozko, srdeče, pa še mene je blo strah da bi kaki nasilni str8-ti prišli.

  Je pa res, da sva z bivšim seksala v Pohorski vzepnjači,ko sma se vračala iz savne na Pohorju, sicer pa je bila že tema, vendar je bilo hudo rajcih in tak je kr pognalo kri po žilah.

  V naravi pa mi ni všeč, še nisem in si niti nea želim…:D

 3. snow snow  pravi:

  hehehe,….tudi jaz sem že v naravi,…večkrat,…..no sedaj me je to že minilo,…..ali pa tudi ne,….v wc-ju pa mi nekeko,…mmmm,ne diši

 4. Iztok M  pravi:

  Igre – ane, da je po svoje zanimivo … meni je bilo, pa četudi se spominjam nazaj, prav vzburljivo po svoje. Ampak kot pravim, bolj posledica osebe, s katero sem bil, kot ambienta.

  Tamali18 – prav zanimivo, na vzpenjači, visoko v zraku in drhtenje in tresenje in …. Ampak kot pravim, vse je odvisno od družbe s katero si, ane …

  Snow – ja, narava je narava, priznam. Ta wc, v katerem sva bila, je bil prav urejen in nekaj ljudi se je sprehodilo noter in ven, in po svoje je bilo spet zanimivo čakat in tisti pogledi – pizda bo šel, da bova lahko nadaljevala ….
  Je zanimivo po svoje priznam, ampak se zagotovo ne morem primerjati z naravo, to pa je tudi res.

 5. Aljaz  pravi:

  Ja, tudi meni kdaj zapaše v naravi. Kokr praviš, ko vse štima, ko je tudi vzburjenje, pol pa greš tud na takšen plac. Na javnem stranišču res še nikoli nisem, mi že tako smdri, ne pa da bi še tako hotel ….Drugače pa te rad preberem in res krasno napišeš. Se bo treba res enkrat pojavit na tem tvojem balkonu in …..

 6. nevenka nevenka  pravi:

  Jaz imam do javnih WC hud odpor zaradi higijenskih razlogov.
  Takole od daleč se sicer sliši vznemirljivo, a meni je veliko bolj všeč v naravi ali pa v avtu, če že naj bi bilo nekaj tveganja zdraven.
  Najlepše bi mi bilo na kakšni zavetni, osamljeni plaži ob morju pod zvezdami, to bi pa res rada enkrat doživela…
  Drugače se mi pa zdi zelo erotično zapeljevanje med večerjo v lokalu, ravno zato, ker mora biti diskretno in je vsaka predrznost velik izziv…

 7. Iztok M  pravi:

  Aljaz – Ja, kot pravim, tudi meni takrat ni bilo všeč, ampak … bilo je čisto zato sem šel ta korak naprej. In seveda, držalo me je, to priznam. Hvala za pohvale, in seveda se da pojavit … le klikniti moraš, in se uskladiva …

  Nevenka – razumem, vendar, zgleda, da sva res imela neko posebno srečo. In tudi jaz imam tako romantično dušo, ob obali pod zvezdami, poleti ….

 8. ateistek  pravi:

  Sem mislil, da misliš javno, tako kot recimo v Rovinju. :)

 9. Iztok M  pravi:

  Javno – saj ni nujno, da je glih vsem na očeh, ane. Tudi na plaži v Rovinju je to lahko, kateri koli že, ali pa pri nas na skalah v Strunjanu ali …. Če oba nekaj čutita, potem ni tako pomembno kje se zgodi, ane.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !