Nas je res malo?

Ja, ti decembrski dnevi so res … Pa ne bom, da so posebni, ker so praznični. Po pravici povedano, mi gre vse to prav na kurac. Saj tisti zadnji so čisto fajn, ko si pač res nekoliko bolj s svojimi bližnjimi. Vsi ti pred tem, pa gužva povsod, pa vsi nekaj živčni …

Ja, zame so bolj polni raznih večerov. Ne vem, ampak je nekako tako, da res vsak dan hodim iz zabave na zabavo. In opažam, da nas niti ni malo. Ne vem, ali sem moral res imeti toliko stikov z vsemi ali pa …

Ko spet vidiš tiste znane obraze, tiste ki se raje nekaj skrivajo …. Ne vem, morda jih je tokrat res presenetilo, ker sem se nekako uspel udeležiti veliko zadev. In smo se tako videvali iz večera v večer. Tudi kaj zmenili priznam.

In po dolgem času se je pripetilo, da sem tudi osvajal, priznam. In tako iz zabave odšel z nekom čisto tako, novim. Ja, do sedaj že zgleda da je bilo tako, da sem nekoga opazil, s katerim sva nekoč že bila v nekem stiku in potem … se je odločil, da gre raje z menoj naprej, kot s svojo spremljevalko, s katero je prišel. In priznam, to je delovalo na moj ego.

Tokrat pa … ne vem, sva se ozrla in … pogovor je stekel in … Ja priznam, že dolgo nisem osvajal. Pa saj kako bi to sploh lahko delal. Saj nikoli ne veš, ali pa me je le strah, kaj vem, na koga naletiš. Pa saj se ne gre za neke taktike.

Ali pa me je res nekaj razganjalo, pa da sem tako bolj gledal na okrog. Zbiral he he..
Saj je bilo čisto fajn in …

Ja, in tako me vedno ko vidim vse te osebe strese tisto. Ok, o imenih sem vedno bil tiho. Pa saj se z nekaterimi čisto tako, samo slišimo, dobimo, niti nimamo nekega posebnega seksa. Včasih jim je res kakšna masaža in pogovor dovolj. Zgleda, da nekaj čutijo v sebi, in jim je po drugi strani …

Kaj vem, saj tisto, ko te nato kar z lepa napadejo, danes me pa nekaj drži pa bi … Nikoli nisem bil na gumb, in tudi pri njih nisem, to jim dam vedeti.

Ja, všeč mi je, ko sem tako na teh zabavah. Nekateri se zazrejo v tla, jaz že vem zakaj, oni pa že naj razčistijo pri sebi. Pa saj se kasneje vidimo, ko sem bolj na samem, pa se hočejo nekaj pogovarjati z menoj… Ja tako izven svojega kroga že…

Ja, ja, veliko nas je, le malo je tistih, ki si to priznamo. In vse do takrat bomo imeli takšno sceno kot jo pač imamo, in takšen odnos družbe do nas, kakršnega pač imamo.

Iztok M.

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Nas je res malo?”

 1. Domen  pravi:

  Ja, če tak šteješ nas je veliko, če pa gledaš tiste, ki so odkriti tako sami do sebe, kot do drugih, in si priznajo svoje, potem nas je na žalost malo. Dokler se bodo nekateri tako sprenevedali res ne bomo mogli veliko spremeniti. Še manj pa da uspemo kaj doseči, tako glede zakona kot kar koli ostalo.

 2. Goran  pravi:

  Oh, velik nas je. Od Cerkve do povsod drugod. Tako pač je, ne morš pomagat. Spoštujem, da noče vsakdo biti objet na cesti, ne razumem pa tistih, ki si nočejo priznati in se sramujejo, pa niti sami ne vedo česa.

 3. Mitko  pravi:

  Saj veš, nikoli ne bodo vsi priznali. Je pa res zanimiv, ko tako vidiš nekoga za kogar veš, pa četudi se on tega sramuje. Čez eno uro te pa kliče. Jaz se mu že ne bi javu.

 4. Iztok M  pravi:

  Domen; ah, kaj hočemo, kakor koli že, saj vemo, družba vedno gleda in ocenjuje le po tistih procentih, ki jim odgovarjajo in po tistih, ki ja prikazujejo nekaj nasprotnega, ane. Ampak tudi mi se ne smemo dati, a veš. Če hočemo kaj spremeniti, je že tako. In takrat, če so spremembe ugodne, jih čutijo tudi tisti, ki … Tistim še preostalim, neodločenim, pa to tako in tako paše, in manj ko se govori, bolj so veseli, ane.

  Goran; Ja, povsod smo. Kako je bil pred časom članek, ki je tudi mene presenetil, tako z vsebino kot glede na avtorja, ker od njega pa kaj takšnega res nebi pričakoval. Saj se spomniš, smo sami bogati in smo kot tisti lobisti, povsod se prerinemo ha ha.

  Mitko; Ah, tudi ko jaz kdaj tak razmišljam, si mislim isto kot ti. Ampak saj veš, na koncu se le oglasiš, ane.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !