Smučarček in cam-drk

helouhi moji ljubi bralci!
kako smo danes?
jest sem notranje prazen. hja, drugače je pa obdobje izpitov in je treba biti zelo priden, da bo kej narejenega.
mojega podarjenege konja(beri LG) sem prodal naprej. rabim sredstva, da ne bo likvidnostnih težav. sej veste, kriza pa tko. drugač pa mami nisem vidu že približno 4 tedne. bojda se s prijateljicami zabava v nekih avstrijskih termah, oči pa dela sto na uro. se poskuša s to krizo v čimvečji meri okoristiti.
še ena velika novost je ta, da sem pričel gledati odmeve in poročila. na nacionalki seveda saj so ene 100krat boljša od 24 ur kjer je večino nekih trač prispevkov.
kej novega v mojem življenju? ma niti ne, brez večjih sprememb vse lepo teče.
imam pa en grozen proble. rabim vaše mnenje, oz kako vi na ta problem gledate.
recimo da vaš fant z imenom X na chat kanalu za gay populacijo išče tipe za cam-drk in vi to odkrijete. pri tem dejanju naj bi šlo za neoseben odnos, preko msn-ja.
po kamerci se oba udeleženca samozadovoljujeta, se gledata v tiča in se pri tem palita oz rajcata!obraza, prav tako pa ostalih podatkov o drug drugem ne poznata. tako naj bi ta stvar potekala.
moje osebno mnenje je to, da pri tem dogodku ne gre za varanje, saj ni osebnega kontakta. je pa za vas kot X-ovega partnerja zelo nerodna situacija. proti gledanju porničev ali fantaziji/sanjami nimam nič proti. s cam sexom se pa ne strinjam. zakaj? zato ker je drkanje oz spolnost neka intimna stvar, ki naj bi jo izvajala partnerja, brez tretjih oseb.
ni ravno prijeten občutek, če veš da tvoj fant razkazuje svoje intimne predele ter početja nekomu drugemu. ni mi všeč dejstvo, da kaže tiča še ostalim tipom, čeprav nevedo, kdo je on.
intimen nisi ravno z vsakomur. svojega partnerja ne mislim z nikomer deliti. razkazovanje svoje trde moškosti in samozadovoljevanje ni ravno vsakdanja stvar. ker če bi bila, bi potem to počeli na kavi v lokalu, restavraciji. nekako sem mnenja, da intimnost/spolnost spava v realno življenje in ne v nek cyber space.
izgovor tipa X se je glasil nekako takole:

če me ne narajcajo porniči, fantazija, se poslužim cam drka. pri tem se vprašam ali je res potrebno drkati na vsak način? mogoče je posledica da ti ne ustane/pride v tem da si preveč utrujen, z mislimi nekje drugje. imam občutek da je drkanje po vsaki sili ne glede na izbran način neko samopotrjevanje v stilu aha še kar lahko drkam vsak dan.
pri tem se ne zavedamo, da smo le ljudje in ne neki porno igralci in da je to nekaj povsem normalnega, da nam kdaj ne vstane oz. nismo v pravi volji za to početje.
če bi bil jaz v zvezi s tem fantom X bi se počutil prizadetega, oropanega edine stvari, ki je samo med nama s fantom, razočaranega, da se s tako površinskim oz. primitivnim dejanjem zadovolji. od tipa pričakujem da ima višje cilje, da ceni samega sebe.
dobiš nekako občutek da je tip naveličan spolnosti, kar se lahko zgodi če drka enkrat ali večkrat na dan. počasi začne zmanjkovati primernega materiala za drkanje.
načeloma sem zelo odprta oseba, dovzeten za veliko novosti na področju sexa, vendar pa je to še celo zame preveč. če imaš nekoga rad, tega ne boš počel če je tvoj fant drugačnega mišlenja in se boš poskušal spremeniti, dogovoriti s fantom. nekako je spolnost za v resnično življenje, za med dva človeka, ki se imata rada. nekako sem poskušal strniti vse svoje razmišlanje v tale sestavek, sem pa prepričan, da sem kakšno večjo ali manjšo malenkost nehote izpustil.
pa vaše mnenje? je za vas to varanje?
bi pustili vašemu partnerju da to počne?

smučarček

 • Share/Bookmark
 

15 odgovorov na “Smučarček in cam-drk”

 1. Axis  pravi:

  Dobra ideja! Bom še jaz to poizkusil. Na strejt način.

 2. Gaber  pravi:

  Nop. Žigu ne bi dovolil.
  Saj človek si ga zdrkne. Tudi jaz. Čeprav imam Žiga. In Žiga tudi. Vem, ker sem ga že zalotil. ;) Ne bi mi bilo prav, da bi na netu iskal drk z drugimi tipi. In da bi več drkal, kot seksal z mano. No go!
  Lahko pa srečuje fante v živo. A mora ostati oblečen. :D

 3. bralec  pravi:

  Najprej: meni je camdrk brez veze, torej, če bi že moral izbrati, ali naj si ga zdrkam na pornič ali na neko drkanje prek spletne kamere, bi takoj izbral pornič (ampak ponavadi izberem kar “film”, ki se mi rola v glavi, what could be better?). Brez veze najbrž zato, ker se mi zdi, da tipa pri camdrku rajca predvsem neki narobe obrnjen egocentrizem (s tem hočem reči: pomanjanje samozavesti, ki se skriva v preoblačenju v samozavest), recimo takole: “Kolk moram dobr zgledat, k si ga drkam, da si ga un mudel na drugi strani kamere drka name!” No, če veš, da si dober tip (tj. če si v resnici, ne le namišljeno samozavesten), tega menda ne rabiš, ker potem ne manjka konkretnih “potrditev” tega, da nekoga (lahko enega ali več :D ) rajcaš, virtualne “potrditve” so pa potem najbrž milo rečeno odveč. Ampak s tem sem le napisal, kaj si mislim o camdrku, nič pa še o tem, kar Smučarček sprašuješ, ker, če prav razumem, sprašuješ predvsem to, kako naj na tipovo cmadrkanje gleda njegov partner. Em, jaz vsekakor stvari ne pripisujem tolikšne “veljave”, ampak to je povezano s tem, da itak mislim, da z “živahnejšim” spolnim udejstvovanjem ni nič narobe, tudi če je človek v vezi (pač nekako v smislu: čeprav sem npr. v vezi, me še vedno en cel kup tipov, ki mi pridejo na pot, jako vzburja in si jih želim podreti, pa pri tem ne gre za nič drugega kot seks, ki je pa vseeno super; pri tipu je pač zraven še neka druga dimenzija, ki je pri drugih ni, in zato je moj tip in sem jaz njegov; ne zato, ker bi bila seksualno le eden od drugega). Vsekakor se pa strinjam, da mora biti stvar dogovora (camdrkanje in drugo); veza nujno zahteva neke kompromise (pač smo si različni), odločitve za določene odpovedi, ki pa v zameno tudi nekaj prinesejo: tako se tudi lahko zgodi, da tip od svojega tipa “zahteva”: “Ok, če bova par, spiš samo z mano/drkaš samo z mano/se ne greš camdrka/ne gledaš porničev itd., karkoli pač.” Zdaj se je pač treba odločiti: “Mi več pomeni, da bo prav ta fant moj tip ali to, da se lahko brezmejno gonim/grem camdrk/gledam porniče itd., karkoli pač.”

 4. Smučarček  pravi:

  @axis: hehe.samo merkaj da ne razjeziš punce če to zve ;)
  @gaber: sej proti drkanju na porniče nimam nič.hvala bogu da se malo poigra sam s sabo.gre se zato da ga niti ne zanima kakšn kurac je.pomembno je samo to da je kurac in ga že pali.
  @bralec: ne gre mi iz glave zakaj se ne poslužuje potem xtube in tam predvaja kakšen posnetek kjer si ga kdo drka.ker v primeru da mu ni to dosti pomeni da ima željo da nekoga napali, da dobi občutek da je privlačen, da se razkazuje kar je pa meni osebno malo mimo.že to da ima deset let mlajšega tipa(mene) mu more dvigniti samozavest.nekako v stilu če lahko pri teh letih privlačim mlajšega in luštnega tipščka potem res nisem tako slab.gre se predvsem zato da se razkazuje drugim in deli svojo intimnost z drugimi.in xtube da gledaš kako se tipi samozadovoljujejo je idealna rešitev.ja tip se mora uprašat a se splača s tem drkanjem po camu tolk tvegat da bo zgubu svojega fanta, ki je lušten se ima fajn z njim…ker kakor poznamo gay svet je zelo teško najdet nekoga ki je uredu, lušten ter še resen, da mu ni do fukarjenja.in če se zaveda da taki tipčki ne stojijo v vrsti se bo potrudil in se mogoče spremenil.

 5. sergei  pravi:

  Po eni strani maš, smučarček, prau. Po drugi strani pa morš vedet, da je usakdo zgodba zase in da tud ko smo u resni zvezi, mamo še naprej kup fantazij… In vzburjajo nas različne stvari, kar je nekaterim mal čudn, je mogoč za druge pravi fetiš… Običajno se take stvari začnejo dogajat v zvezi, ki traja nekaj časa, ko začetna obsedenost do partnerja mal mine in spet vidiš, da so okol tebe tud drugi, vredni greha ;) tko da ena največjih skrivnosti dobre zveze je, da skoz ohranjata tisto začetno strast, ko se svojga partnerja ne morš naužit, ko je zate u vseh pogledih idealen. Zlo verjetno (čeprau ne morm sodit, ker razn tega da občasno preberem kakšno tvojo objavo, te oz. vaju sploh ne poznam) bi mogla mal razbit rutino, se razvajat kako drugače, priporočam kakšno Zeusovo kopel v Dolenjskih toplicah ;) Nekateri pari grejo celo tako daleč, da iščejo in sexajo z drugimi pari in so prepričani, da sploh ne gre za varanje, saj ”varata” skupaj.. Kakorkoli, če se dobro ujameta in se razumeta, se vsekakor splača ostat skupaj, vsem kapricam navkljub; čeprau je učasih težko, ker se pojau tist čudn občutek, da ko si z nekom ful cajta, da mogoč velik zamujaš; dejansko pa velik zamujajo rauno tisti, ki skoz skačejo ‘’s cveta na cvet”. Sm se preizkusu v obeh vlogah in mislim, da se bote kr strinjal z mano.

 6. Domen  pravi:

  Ne vem, zakaj, ampak men se camdrki zdijo pač tako malo primitivni, no. In primitivno se bi mi zdelo tudi, če bi moj partner to počel, me pa to ne bi motilo v tem smislu, da bi mu to prepovedoval. Camdrka sploh ne dojemam kot varanja, ampak zgolj kot eno lastnost, ki te lahko začne motiti kot karkoli drugega, če se dogaja prevečkrat.
  Drugače pa tudi glede varanja – sem za odprto zvezo, kar pomeni, da se partnerja lahko sestajata tudi z drugimi. Vendar spet – tudi to lahko načne odnos. Če obadva nimata občutka, da sta drug drugemu na prvem mestu, da se oba najprej zaneseta eden na drugega, potem po mojem mnenju nima smisla, da se sploh greta zvezo.

 7. garry  pravi:

  Smuči to je en problem.
  enkrat sem že pisal definicijo seksa nekje, to ej vsako dejanje, ki kakor koli poteši našo spolno slo.
  Torej cam drk = sex.
  Seksanje z drugim kot s partnerjem = varanje.
  Torej kdro se gre cam drk z drugim kot s svojim partnerjem = vara.

  Zakaj to počne: Se trinjam da iz neke želje po samodokazovanju, lahko bi rekli da je posebne vrste exhibicionist. Podobno težavo ma folk ki moti nogometne ali drge tekme.

  Varanje dopustno?
  Sem precej sirok, a vendar se mi to zdi podcenjevanje partnerja,v smislu: k pride kakšen boljši hitro z onim, k pa nobenga boljšega ni je pa tud partner čist OK.

  kasneje še kej dodam ;-)

 8. fag hagica  pravi:

  Smuči, veš kaj? Sem se hotla vzdržat komentarja, pa se ne morem :)
  če si z nekom v vezi zaprtega tipa, potem seksaš samo z njim, drkaš pa na porniče. Ne vem kaj tip v vezi išče na chatu. In kaj je razlika med porniči in cam drkom? To, da nekdo na drugi strani gleda tvoj kurac in si ga drka? Misel na to, da nekoga rajcaš in si s tem filaš ego? To, da nekdo počne to istočasno? Ali zgolj kurac osebka na drugi strani? Slednje je pomojem še najmanj verjetno, ker majo tipi v porničih navadno večje.
  Sicer pa cam drka ne smatram kot varanje, mi pa ne bi blo všeč, če bi to moj partner počel. (okej, priznam. popizdila bi :) )
  vsak prostovoljno vstopa v vezo in se mora pri tem zavedati nekih “posledic”, ki jih veza prinese. Drugače se pa strinjam z Domnom. Odprta veza je zakon, ker se ti ni treba srečvat s takimi problemi ;)

 9. sakir sakir  pravi:

  če ga rajca sam cam drk, pol se s tipčkom zmenta prek kamerce, za popestritev sex lajfa, če ga rajcajo kurci na zaslonu, pol je pa to pru znak, da išče še neki druzga, ampak mu je zaenkrat še prelepo u razmerju, da bi se povezu tut z zgorno glavo. :)

  če vela zadno, predlagam, da mu u rt nabašeš namest svoje moškosti en ornk trd čevl. ;)

 10. fag hagica  pravi:

  hahahahaha, sakir, zdele si me pa nasmejal :D

 11. Egoist  pravi:

  Zdravo!
  Najprej je treba razčistiti pojme. Napisal si, da si odprt, za ful novosti v sexu, itd., a tip očitno išče nekaj več, dodatnega!? Torej nekaj česar pri tebi ne dobi. Ne nujno točno določenega načina potešitve, pač pa ne dobi “zapolnitve” in to take, da mu ne bi misli uhajale še k drugim načinom, če bi je/jo dobil v obilju. Kar se “varanja” tiče se vsi komentirajoči modreci najprej zamislite nad pomenom besede varati. Ni to nekaj skritega, motečega, nevednega? Torej če partner ve, da drugi to počne (le tega morda ne odobrava) potem to ni varanje. Odsotnost telesnega kontakta pa ne more biti ključni element varanja, ne?
  Najbolj sem se nasmejal ‘bralčevi’ teoriji narobe obrnjenega egocentrizma, ki si komentarja zaradi “brce v temo” pravzaprav sploh ne zasluži. A ker si ti ugriznil vanjo bom odgovoril na tvoj respond o 10 let mlajšem tipu. Kot ima on očitno rad mlajše imaš ti očitno rad starejše. Tvoj razlog celo poznamo z nekaj blogov nazaj. Vendar pa razmišljanje ne gre toliko v tej smeri, da on (kot starejši) privlači mlajšega tipa, saj tudi ti kot mlajši verjetno prikazuješ določene (ne nujno mladostniške) atribute, da privlačiš starejšega.
  Dejstvo je, dragi S., da je v vajini zvezi vsaj enemu od vaju (vsaj malo in mogoče samo v sexu) dolgčas. Zato so pred vama spremembe. In od njih je odvisno kako bosta stvari peljala naprej.

 12. sergei  pravi:

  Točno to, egoist! Poskrbet morta, da zveza obide nastalo rutino (tako v sexu kot nasploh) in skupi poiskat to ”zapolnitev” oz. strast, emocionalen naboj, ki vaju bo spet 100% povezal ;)

  Kar se pa varanja tiče, se mi zdi, da sploh ni nujno, da je to nekaj >>skritega, nevednega<<. Nekateri to počnejo zlo očitno, vsekakor pa na dolgi rok tega ni mogoče skriti. Je pa, če sta 2 v resni zvezi, velik odraz nespoštovanja in nedoraslosti. Amen :)

 13. Smučarček  pravi:

  @sergei: naijna veza je dokaj sveža in nisva ujeta v neki rutini.je ogromno strasti, čustev…tip je rekel da se porničev naveliča in gre zato na cam-drk.kot alternativo sem mu predlagal xtub-ove posnetke kjer si tipi drkajo kurac.glede popestritve nimava problema, saj v sex vnaša vedno neke nove stvari.od masaže do kakšnih fetišev.sex je zelo zelo vredu obema.divji, strasten, surov, nežen, čustven, na hard.kakor kdaj.trojke se mi ne dopadejo.vedno nekdo malo zvisi.pa sex si lahko z drugimi stvarmi popestriš kot pa s tretjo osebo.glede varanja pa:slej ko prej se zve, še posebej pa ker je tale naš svet dosti majhen in novice zelo hitro potujejo kdo je s kom…
  @domen: se strinjam glede cam drka.glede odprte zveze pa.no way.nism za to, ker rabm preveč pozornosti in tipa nemislem z nikomer delit.

 14. Smučarček  pravi:

  @garry: tole samodokazovanje ne pride v poštev, ker pravi da to ni namen tega da bi pridobil na samozavesti…je pa pri nekaterih lahko to vzrok za takšno početje.
  @fag hagica: jap se strinjam.zakaj bi drugi tipi gledal mojega fanta pri drkanju?!če hoče da ga drugi gledajo nej postane porno zvezda jebemti :P
  @sakir: sem mu predlagal da komot s tipom drkava preko kamerce.raje to kot pa da skom drugim.čeprav meni tale cam drk ni nekej privlačna zadeva.rajš mam njegov kurac jest v roki :D
  @egoist:ko sem izvedel da se posložuje cam drka sem mu predlagal zapolnitev, ter alternativne možnosti, ki jih lahko uporabi.uf da mu je dolgčas v sexu.glede na to kar se pogovarjava ne morem rečt da mu je dolgčas.tudi ko sexava se vidi da zelo uživa, da se preda…vzrok tiči pomojem v pomankanju materiala za drkat.sej veš, porniči so si vsi zelo podobni.

 15. garry  pravi:

  Ja ne vem vsekakor je samodokazovanje, sam človek mora imeti veliko mero samokritičnosti, da to uvidi ;-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !