Travnik; erotična zgodba

Nisem se mogel usesti in čakati. Še stati nisem mogel pri miru. V nekaj minutah sem si po nepokošeni travi uhodil potko. Med prsti sem drobil vršičke, ki sem jih lomil z grmovja na robu travnika. Postopal se gor in dol ter metal koščke razlomljenih vejic med ivanjščice, zlatice in tiste rozaste rožice, petelinčke ali kar so. Še šest minut do enajste. O jutranji rosi in svežini ni bilo več sledu. Sonce je močno sijalo in na modrem nebu mu je delalo družbo nekaj belih oblakov. Obstal sem. Kako mirno in zanesljivo jih nevidna sila žene po nebu! In kako hitro jih zapelje čez sončno ploskev. Prevzel me večji oblak, ki ga je sonce presvetljevalo kot rentgenska luč. V njegovi notranjosti so se prikazovali in pretakali obrisi skrivnostne drobovine: od kod sive in temne sence v snežni belini oblaka? Še preden je do konca zdrknil s sonca, sem moral pogledati stran. Presvetlo je bilo. Spodaj na zemlji ni dogajalo nič. Žive meje in drevesa so stali negibno, na travniku so se zganile samo cvetlice, na katere so se usedali metulji in čebele. Mirni zrak je polnilo brenčanje mrčesa, ptičje petje in hrum iz mesta. Zvočno ozadje je bilo enolično in dolgočasno. Bil sem na trnih. In res je bilo že vroče.

Vedno znova se lovim na limanice, ki dišijo po potu in spermi. Navadno me varujejo zdrava pamet, opreznost, zadržanost in podobne vrline, a ko na obzorju začutim privlačnost nove izkušnje, obnemorejo kot stare tete. Ko zaslišim klic iz svojega podzemlja, nimam več miru. Koraki v neznano, pričakovanje, negotovost, pustolovski gon, poviranje hormonov v krvi, ščemenje v modih – to je jedki koktajl, ki se mu ne morem upreti. Njegove omama je – preveč omamna. Kakšen mir bi imel na zemlji, če bi ne bilo pod menoj labirinta seksualnih fantazij! Nepreglednega in temačnega. za katerega ne vem, kje, če sploh, je njegov konec. Ko tipam in iščem pod njem, vedno znova naletim na čarobni zidak. Dotaknem se ga, sivi zid se odpre in vame zazeva hodnik. Nov hodnik, za katerega nikoli ne vem, kam me bo na koncu pripeljal. Po tem sem zaenkrat prišel do travnika, na katerem sem nemirno gledal na uro. Kraj sem izbral sam. Medtem ko se je narava brezskrbno kopala soncu, je mene nekje notri malo stiskalo. Nisem imel pojma, kakšen minotaver bo stopil nanj. Če si bo sploh upal priti iz varne teme na beli dan.

Piše, da mu je ime Boris. Nisva se še videla. Dopisujeva si od konca zime. Njegova sporočilca so vroča in jaz se trudim, da bi mu bil kos. Očitno sem mu, drugače mi ne bi redno odpisoval in pisal o svojih dogodivščinah in fantazijah. Čas, da se srečava, je bil zrel, ker mi je počasi zmanjkovalo primernega erotičnega kuriva, s katerim sem ga dražil na daljavo. Imel sem že kakšnega športnika, a še nobenega takšnega, kot sem ga pričakoval zdaj. Specialista.

Se ja ne boš pokakal, Boris? Daljši kazalec je prestopil polno uro. Dam ti še nekaj minut, sem si govoril. Pravzaprav sem te minute potreboval jaz. Bedak bom izpadel, če sem prišel sem zaman, in še večji bedak, če bom prehitro odšel in ga zgrešil. Kakšna minuta zamude se zgodi vsakomur. Še sem hodil gor in dol po svoji potki v travi.

Je to zvok avtomobila? Je… Če je Boris, se bo ustavil, rumene plinovodne table s številko ne more prezreti. Skozi grmovje nisem videl avta, samo slišal sem ga. Menda ni zapeljal mimo? Proti opuščenemu kamnolomu se sredi dneva komaj kdo pelje. Ne! Zavora, škrtanje prestave, vzvratna vožnja. Madona, prišel je. Parkira. Ugasnil je motor. Tišina. Vrata. Nato tresk, ko jih ja zaprl. Tišina. Stojim v kotu travnika in ves napet čakam. Seveda je možno, da se motim in da ni on. Ne, smešil se ne bom, ne bom tekel tja kot psiček mahat z repom. Če je pravi, me bo poiskal, moj avto vidi, ve, da ga čakam. Kaj je zdaj? Sekunde se vlečejo, nobenega zvoka, nič s ne premakne.

Hvala bogu! Skozi grmovje pripluje vonj prižgane cigarete. To je lahko samo on. Živčen je. Zdaj me bo poiskal. Res, veje grmovja ob potki na travnik se premikajo. Že stoji na travi! Gleda v drugo stran, vidim ga v hrbet. Dejansko se je oblekel športno, v temno moder nogometaški dres. Vsaj dokolenk nima… Jebemti športnika s cigareto! Postavico ima pa v redu… Kaj zijaš v prazno, bizgec, jaz sem tu! Kratko zažvižgam, zadovoljen sem, se mi je kar posrečilo ujeti ton sodniške piščalke. Naglo se obrne. Stoji, potegne še en dim in frcne ogorek v travo. Napoti se k meni. Pet korakov pred menoj se vstavi.

»Kaj zdej, Mirko?«
Skomignil sem z rameni. Njegova očala so bila za poglede neprebojna, toda vedel sem, da me je meril od glave do pete. Me preučeval.
»Boljše zgledaš, kot sem si mislil.«
Še ne kreten, ki misli, da moram biti videti kot notredamski zvonar, če znam v mejlu napisati pet povezanih stavkov.
»Naj si še jaz ogledam tebe.«
Stopil sem k njemu in z obema rokama pazljivo prijel za držala očal. Takoj me je zgrabil za zapestja. Njegov prijem je bil vlažen, prijel me je narahlo, toda v miru teh rok sem čutil moč in željo po obvladovanju.
»Bom sam.«
Jaz sem izpustil okvirje, on moje roke ter si sam snel naočnike.
Hmmm! Dober pogled. Zaresen. Steklen od želje. Za svojih tri in trideset let bi lahko bil v obraz manj zdelan, toda prežarjala ga je pohota, ki mi je bila všeč. Sem ni se prišel izgubljat časa, prišel je po orgazem po svoji meri.
V očeh sem mu videl, da ima trdega. Segel sem v mednožje. Ni in me ni razočaral, meso v telovadnih hlačkah je bilo nabreklo. Ko sem se ga dotaknil, ja trznil, a se ni umaknil. Nasprotno, porinil mi ga je v dlan. Ni umaknil pogleda. Na svojem mednožju sem začutil roko.
»Konkretno!« me je pohvalil.

Užival sem v merjenju moči. Všeč mi je bila modrina oči in všeč so mi bili njegovi temno rjavi, skoraj črni lasje. Všeč mi je bil črni narastek brade. Danes se ni obril, dan dopusta je vzel zares. Če je izbiro dresa naštudiral, je dobro naštudiral. Modra je bila modra njegovih oči, črna obroba na izrezu majice in na robu rokavčkov je ponovila barvo las. Vroče in potno rajsko meso, ki sem ga tipal skozi tanki dres, me je silno zdražilo. Z zadoščenjem sem svoj moški argument, mučen v tesnem objemu hlač, nastavljal njegovi dlani. Zaradi mene bi lahko v tistem trenutku končala, bi imel dovolj za štirinajst dni.

Začel se mi je približevati z ustnicami. S kadilcem ne!
»Ni šans, Boris! Sva se drugače zmenila.«
Malo sem se odmaknil in s prstom pokazal navzdol.

Potem se je zgodilo v trenutku. Tresnil sem v travo, obležal na hrbtu in zeval kot riba, ko sem nekaj trenutkov zaman skušal zajeti sapo. V sebi sem se podelal od šoka in strahu. Mirko odklenkalo ti je! Si ga našel nazadnje … Boris je že sedel na moji medenici, me zgrabil za zapestja, tokrat zares krepko, in mi jih brez odpora položil v travo ob glavi. Ne, to ni bil trenutek za boj in ne za beg. Modro nebo z belimi oblaki je zakrila Borisova glava, ki se je spuščala k meni. Napol čez usta in napol čez lice mi je prilepil en velik, moker cmok. Bljak! A glej vraga: kljub strahu, odvratnosti in občutku obupne nemoči me je dotik neobrite, bodljikave brad zaščemel. Odmaknil je glavo in se zarežal.
»Ne se bat’, Mirko. Sam priden bod’.«
Meni ni bilo smešno. Zabredel sem, psihopatu sem prišel v roke. Skozi glavo so mi že leteli naslovi iz časopisne črne kronike – a zakaj, če jih ne bom nikoli več videl? Nekoliko mi je odleglo, ko mi je spustil roke. Zvlekel mi je majico izza pasu in šel z dlanmi čez trebuh do prsi. Opogumil sem se in si obrisal slino z obraza v rokav.
»Kako si se usral! Nisi nikoli treniral borilnih veščin?«

Saj besednega odgovora ni pričakoval. Zatipal je moji bradavici. H kateremu priprošnjiku naj se obrnem, da pridem od tod živ? In kaj naj obljubim v zahvalo, da tudi zdrav? Ampak tip je znal. Naslonil se je na moje prsi in gnetel bradavici z občutkom. Kljub podrejenemu položaju, ki ga nisem vajen, se mi je čudežno vračala volja do seksa in življenja. Vnovič mi je zakljuvalo v mednožju. Kaj bi, klonil sem pred užitkom. Pobral sem svoje še mehke roke in se oprijel njegovih. Kljub temu, da je imel močno brado, so bile njegove lakti gole. Drsel sem po njih, od prstov h komolcem in nazaj. Nato čez komolce in se zaril pod rokavčki navzgor. Pod kožo sem čutil polne, napete mišice. Ležal sem z glavo vznak, v vrat me je bodljikala trava. Oči sem zaprl in se predal užitku, ki ga je stopnjevalo ritmično podrsavanja Borisove zadnjice po moji erekciji. Pravijo, da upanje umre zadnje. Ne bo držalo. Moja dovzetnost za užitek se lahko z njim meri…

»Kam si mi prej kazal s prstom? A?«
Spravil se je z mene in sédel v travo tako, da so mu moje napol iztegnjene noge počivale v naročju. Prekrižal sem roke pod vratom in ga gledal. Lotil se je mojih vezalk. Najprej je odvezal pentljo na enem telovadnem copatu, nato na drugem. Se vrnil k prvemu, razrahljal vezalke in me sezul. Copat je z opetnikom zataknil pod brado in si ga poveznil čez nos in sploh čez cel obraz. Pišuka! Vdihoval je globoko, na cela pljuča. Ob straneh copata sem opazil, da ima oči zaprte. Ej, ta jemlje to zares. Ostanki strahu so čudežno izginili, ker sem intuitivno začutil, da sem z vonjem svojih telovadnih copat spet pridobil moč nad njim. Potem mi je sezul še drugega in izmenično vonjal prvega in drugega in prvega… Izraz Borisovega obraza je bil nekoliko blazen, a tako prevzet in po otročje srečen, da mi je vlival zaupanje. Godel in vzdihoval.

Potem je copate odložil in k obrazu odnesel moji stopali, obe hkrati. Dvignil sem se v polsedeč položaj in se za hrbtom uprl na roke. Dogovorila sva se, bom imel oblečene bele teniške nogavice. Prevohal mi je onogavičene noge z vseh koncev, ki jih dovoljuje anatomija oziroma gibljivost sklepov. Mi slekel nogavice. Levo stopalo je prijel z obema rokama, ga dvignil skoraj do višine oči in ga božal s pogledom. Boris, nikoli ni še nihče gledal s takšno pobožnostjo! Morda kdo mojega tiča, ki je lepo raščen, nikoli pa kašnega drugega telesa dela. Stopala? Vsak dan hodim po teh svojih stopali, jih tlačim v obutev, izpostavljam potu, vročini, mokroti, mrazu. Da so lahko nekomu svetinja? Občutki v meni so bili mešani. Ko se je nogice nagledal, jo je nesel v usta. Lizal in prelizal je vse kotičke in medprostorčke med prsti. Z jezikom ni bil mehkužno nežen (s tako mehkim in podmazanimi delo telesa itak ne moreš biti grob), kar mi je pomagalo, da sem obvladal žgečkalni refleks. Predal sem se zares novimi dražljajem. Ko je sesal nožni palec, sem imel občutek, da se mi z jezikom dotika glaviča. Z rokami sem se odrinil in sklonil naprej, da sem mu izpod napol elastičnega blaga izmotal tiča in jajca. Lep pogled: čez modre športne hlačice se je iztegovala korenina, vsa napeta v glavico, že na travi pa sta počivala otekla, masivna pirha. Ko je izpustil levo in se lotil desne noge, sem oslinjeno stopalo položil na njegovega tiča. Z malo vaje sva se ujela. On mi je sestal prste ne nogi, predvsem palec, jaz pa sem v enakem ritmu zategoval kožico na njegovem udu, ki sem ga prijel med nožni palec in kazalec. Da sem mi ni izmaknil, sem ga s celim stopalom pritiskal k njegovemu telesu. Kako nenavadno!

Boris je povsem padel v špil in hlastno, napadalno lizal in sesal. Boj ko je on stopnjeval, z več žara sem mu jaz vračal. Začutil sem, da bo kar končal. Ta tip očitno ni navajen čakati in se meniti za drugega. S težavo sem si odpel zadrgo in kavbojke potegnil toliko navzdol, da se sem se prebil do svoje kite in se pri tem trudil ohranjati dražljaj na Borisovem udu. Pogled na mojega kurca je dal Borisu zadnji pospešek do orgazma. Še preden sem lahko svojega zares prijel, se je začelo ulivati iz njegovega. Kot blazen je tlačil v usta vse moje prste hkrati, jih sesal in grgral, jaz pa sem z drugo nogo prestregal njegovo spermo in jo mencal med nožnimi prsti, cedila se mi je po podplatu in nartu. Kakšen čuden bljak in mnjam!

Boris je za nekaj hipov obnemogel, odložil mojo nogo in velel:
»Daj mi ga sem!«
Že se je sklanjal k mojemu mednožju. Na hitro sem potegnil kondom iz zadnjega žepa.
»Zakaj to?«
»Da se ne boš zadavil od moje sperme. Baje je grenka.«
Če bi si upal, bi mu povedal, da si želim še kaj drugega. Doslej je bilo vse podrejeno njemu, konkretne akcije sem si želel tudi jaz.
»Daj hitro!«
Že me je imel v ustih. Obdeloval me je z ihto, ob kateri sem se začel nemudoma dvigovati v višave. Kako vroča so usta, ki znajo. Ospermljeno nogo sem imel še vedno v njegovem mednožju. Ker se je sklanjal k meni, nisem mogel videti njegovega bogastva, sem pa s podmazanimi prsti čutil še vedno trdi ud. Mimo tistih čudovitih jajc sem zdrsnil v stik njegovih ritnic. S spolzkim palcem sem drsel naprej in nazaj. Boris mi je dal z godenjem, ki je mejilo na renčanje, vedeti, da delam prav. Ne vem, kakšen register je preklopil v svojih usti, a dražljaja nisem mogel več zadržati. Orgazem se mi je kar sprožil in me s strašanskih pospeškom za nekaj hipov zalučal v sfere. Čudežne sekunde, trenutki, ko izginem s tega sveta!

Ko sem se spet zavedal, je Boris slačil kondom z mojega tiča.
»Ne premikaj!« in mi je nogo, ki ni bila ujeta v njegovem mednožju, pokrčil ter namestil med naju. Prste na njej je prelil s spermo iz kondoma.
»Jaz moram še enkrat.«
Z desnico je zgrabil tiča, z levico utiral spermo v moje stopalo, gledal kot lunik in pogledu primerno masturbiral. Če ni ta človek blazen? Ne malo, kar precej blazen je. In jaz ti ne bom ostal dolžan! Spet začel drseti s palcem po njegovem ritnem razporku in poiskal točko, kjer je bil najbolj občutljiv. Še vedno je bilo vse spolzko in gladko, zdaj tudi od potu, ki je v sragah tekel po obeh.

»Pizda, Mirko, ti si za oženit.«
Spustil je tiča. Malo se je dvignil, pod seboj zgrabil za moje stopalo in ga postavil pokonci. Nastavil je nožni palec na svoj anus. Druge prst sem pokrčil, kolikor sem jih mogel.
»Drži! In ne trzaj!«

In je začel sedati nanj. Ni bilo enostavno ne zame ne zanj, a se je nataknil. Z vso težo je pritiskal navzdol in jaz ne bi bil jaz, če z ujetim palcem ne bi krožil in migal po njegovem drobovju. Prste svoje levice je posilil med moje nožne prste, ki jih je prej zalil s spermo, in jih, kolikor je izmuzljivi preliv dopuščal, čvrsto držal. Z desnico je spet poprijel svojega tiča in v nekaj trzljajih drugič končal. Hropenje se je tokrat stopnjevalo od glasnih a-jev do bikovskega rikanja, s katerim je pospremil zadnje kaplje, ki so letele v poteptano travo.

Potegnil sem noge k sebi, si obrisal pot s čela in legel vznak. Ne, tega si nisem tako predstavljal. Predvsem ne tako divje. Potem sem se obrnil na bok, glavo oprl na komolec in ga gledal. Iz zadnjega žepa na hlačkah je vlekel pomečkano škatlico cigaret in eno prižgal. Sedel je na pomečkani travi, zrl v daljavo in globoko vlekel. Nič ni rekel in jaz tudi ne.

Zdaj je bil videti kot kar privlačen, a zelo navaden moški svojih let, toda v ušesih mi je še odmevalo njegovo rikanje. Slišati se je moralo do trgovine, še dobro, da sva ostala sama. Res, nekaj bikovskega je bilo v tem človeku. Spomnil sem se, da sem ob čakanju nanj marnjal o minotavru. Ga morda nisem srečal? Oh, ta znamenja.

Dal mi je vetra, ta poli človek – poli bik. Po tistem, ko je na naglo odšel, se mi ni več javil. Nikoli. Kar mi je bilo v olajšanje. Do kraja nenavadne seanse ne bom pozabi in Strahu, ki mi ga je na začetku nagnal v kosti, tudi ne. Priznam, od takrat sem bolj pazljiv, čeprav še vedno rad pustim za seboj stlačeno travo na majskem travniku. Le dejavnost in družbo izbiram na bolj konvencionalen način.

Biksen

 • Share/Bookmark
 

18 odgovorov na “Travnik; erotična zgodba”

 1. Marko  pravi:

  @Biksen: Fenomenalno napisano! Skratka užival sem v branju te erotične zgodbe, vzel sem si čas in v miru prebral, zraven imel popolnoma potne roke … pa še kaj drugega :lol: .
  Jp, previden pa le bodi, no! ;)

 2. bralec  pravi:

  Všeč mi je zlasti drugi odstavek. :) Pa tudi sicer je zgodba dobra, nekonvencionalna, malo čudaška, presenetljiva.

 3. Gaber  pravi:

  Jao! In prav danes sem sam! ;)

 4. Smučarček  pravi:

  zanimiva zgodba.drugačna, sveža, berljiva.pohvalno!

 5. garry  pravi:

  Ves radoveden sem prišel na blog, da vidim ,kaj so napisali :-P

 6. garry  pravi:

  Vau vsaka zgodbica je bolj dodelana in bolj dolga ;-)

  Uvod je kot bi bral Pomladni dan, Cirila Kosmača, on je tud užival v majskih travnikih, sam je zgodaj še po rosi lomastil ;-)

  Moram rečt, da se mene tud mal tipčki bojijo. Po mojem bi te blo še enkrat strah, če bi te dobil v roke, sploh k rad močno primem za roke in komandiram :-P

 7. ihim  pravi:

  Morda preveč sodim po sebi ampak se ti ne zdi, da malo pretiravaš s svojo gibčnostjo, saj si pravi Übermensch. Drugače napeto, erotično. Si ga uspel napeti.

 8. garry  pravi:

  Naj te pomirim nožnega fetiša nimam. Pa še to več sadja jej, pa bo kej melo boljši okus ;-)

 9. Travnik; eroti?na zgodba | Isteri Puas 18SX Only  pravi:

  [...] See the original post: Travnik; eroti?na zgodba [...]

 10. biksen  pravi:

  @marko: ti si tak zlat bralec!
  @bralec: se najdeš v 2. odstavku?
  @gaber: imaš smisel za preživetje, me ne skrbi zate.
  @smučarček: hvala. vsak po svoje, ne?
  @garry: garry, srček, po potrebi sem tudi umetnik. če se potreben, sploh. mogoče pa rabim enkrat eno orgk komando, da me mal spravi v red? včas se mi zdi, da mam mal predolg povodec. kaj bi se jaz sekiru za okus, nudim več: bio-kvaliteto!
  @ihim: še pred par leti sem lahko sredinec v rikverc do roke zapognu – tolk o gibčnosti. hvala za hvalo, vsak rokodelec je vesel, če je izdelek dobro sprejet.

 11. garry  pravi:

  a zdej sem že srček :-)

 12. ikarus  pravi:

  Uf uf uf… fantastičen zapis.
  Tako slogovno, super metafore, kot tudi sama fabula.
  Sem ga prebral na mah.
  Če je še nisi, ti bi moral kakšno knjigo napisat!!!
  Sicer pa:
  Kaj je že rekel Forest Gump o tisti škatli s čokoladnimi bonboni ?

 13. bralec  pravi:

  @biksen: v nekaterih stavkih drugega odstavka recimo da se najdem, ne pa v vseh (npr. zadržanost ni ravno moja vrlina oziroma stara teta; pa tudi limanice potu in sperme so limanice, ki se jim za nič na svetu ne bi hotel odreči ;) ); ko sem rekel, da mi je 2. odstavek všeč, sem mislil predvsem na njegovo “literarnost” – res je dobro napisan, par super besednih zvez je v njem, pa tudi vsebina, seveda, samo to, koliko se v njej najdem, ni ravno moj kriterij za všečnost. Skratka, super je. :)

 14. Marko  pravi:

  @Biksen: Hvala. ;)

 15. Sebastos  pravi:

  Odličen stil, zanimiva predstavitev fetiša na stopala in superge. Mimogrede popolnoma varen seks z opisom fafa s kondomom? Potem pa fuk z nožnim palcem – tehnično zahtevno, lahko boleče zaradi trdega nohta? Razlita sperma med stopali na neuporabljeni nogi. Dobro, da je ni uporabil kot lubrikant. Potem bi preventiva splavala po vodi….Iztok K je gotovo zadovljen.

 16. biksen  pravi:

  @garry, ti se že od nekdaj srček. ti tega ni še noben povedal? ko sva se tu spoznala, sem ti napisal, da se upam s teboj ob polnoči v najbolj temen gozd.
  @ikarus: evo, poglavja nastajajo, zrihtaj založnika, s tem se meni ne da zgubljat časa. kaj praviš na bajadere? vedno, ko odpreš, veš, kaj te čaka. eksces. vedno enak ampak vedno zadene. ni ga čez dobro trajno zvezo.
  @bralec: se bom še trudil. bodo tudi kakšne čist gemajn zgodbice, in tudi takšne bolj literarne.
  @marko: prosim.
  @sebastos: literarni subjekt bi se lahko obnašal bolj varno. palec bi bil v gumici še bolj na mestu.

 17. ikarus  pravi:

  @biksen
  Se strinjam glede veze.
  Jaz bajadere ne maram.
  Prisegam na Bacio-je, tako in drugače :-)

 18. garry  pravi:

  Sebastos@ mislim, da je bil iztokk še posebej zadovoljen, k je objavil uno zgodbico s Simonom. Tam je bilo več gumic ;-)

  Ja no mislim, da mi srček pa res še nobeden ni rekel :-)
  Ferrero rocher :-P ?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !