Smučarček je bizi

evo pa so se spet pričele vse stvari ponovno dogajati.
če najprej začnem s faxom. po novem urniku ga imam vsak dan od 8 zjutraj pa do 4 popoldan?! skratka čisto preveč po mojih merilih. tako, da res nevem, kako bom preživel od zjutraj. saj veste, kakšna kava, pa kaj za pojest in tako naprej. tako ali tako pa niso vse stvari obvezne.
s tipčkam sva več ali manj skupaj vedno kadar nama urniku dopuščajo da se uskladiva, kar pomeni vsak dan od 5 popoldne pa do naslednjega jutra ko je treba na fax in v službo.
v zadnjem tednu sva ene 2 ali pa 3krat smučala. zgornja fotka je iz smučanja v Kranjski gori.
sonček, tipček, čaj, kokta, hrana, čokolada ter odlična smuka…
a je lahko še kaj lepšega?!
skratka uživancija.za vikend sva bila pri meni doma v savni, đakuziju, fitnesu.
tipček je naredil tiramisu. ful dobrga, a on pravi da nezna kuhati.
hm občutek imam da rabi malo vzpodbude oz take razmere, da mora on kuhati.
smo pa že 2 marca!!!!
nevem kam čas tako hitro beži?dvakrat se obrneš od novega leta pa je že skoraj pomlad. meni osebno gre vse prehitro. kje so dobri stari časi ko smo lahko poležavali, si vzeli dan za lenarit in delali popolnoma nič?!
ah, tudi to še kdaj spet pride.
drugače morate pa nujno prebrat knjigo z naslovom Putinova Rusija. čista desetka lahko rečem. zalo zanimiva vsebina, skratka putin in njegova politika, ter ruske razmere za življenje se ti dobesedno zagravžajo. knjigo se bere kot po tekočem traku, ena stran je bolj pretresljiva kot druga. knjiga, ki je res vredna branja.
drugače sem pa prebral nek roman z ene 500 stranmi. tak zelo pocukran. dogaja se nekje v 18 st. opisuje pa tedanje življenje, ljubezen, sex sex sex sex, do vsake podrobnosti. skratka če je kdo preveč občutljiv na sladke stvari, močno odsvetujem branje take knjige.
ma pa vaš smučarček nov telefonček spet. Nekega fensi šmensi sony ericsona k je res uau.dela tako kot je treba, fotkič 8 miljonov in zlo lepe slikce, pregleden meni, wifi in pouhn pizdarij ki so nadvse uporabne ljudem 21 stoletja.
me pa zadnje čase jebe internetna povezava al pa računalnik. še razmišljam kaj točno.vendar se vedno bolj nagibam na computer, ker nujno rabim nov laptop.hehehe
zdaj pa šibam v mižovlje ker je ura že krepko čez dve ponoči.pridn ha?

smučarček

 • Share/Bookmark
 

14 odgovorov na “Smučarček je bizi”

 1. bralec  pravi:

  Hahahaha, ja, res je tako, da z leti začnejo leta hitreje teči. Spomnim se, da se mi je v gimnaziji začelo dogajati, da je bil september in začetek šolskega leta, ko sem se pa naslednjič zavedel, je bil februar :S … Zdaj je pa samo še huje, od ponedeljka do petka se sploh ne zavedam, najbrž zato, ker sem ves čas v službi oziroma delam za službo, tako da, ne vem, Smučarček, če spet kdaj pride čas, ko se bo lahko lenarilo (čeprav priznam, da je ves čas tudi tak čas; meni se kar zgodi, zlasti ob koncu tedna, da kakšen dan samo postopam, kar me pa sicer veliko bolj utrudi, kot če bi delal … na primer za faks, kar bi bilo res treba, glede na to, da mi med tednim strašno malo uspe, ker se mi po službi ne da … ampak saj kar laufa vse skupaj, na knap sicer, ampak laufa pa :D ). Kaj pa, če bi razkril naslov romana? :P

 2. Marko  pravi:

  @Smucarcek: No na faxu le bodi priden. ;)
  Spet imaš nov telefon? :D Jaz mojega tudi nimam kakšna dva meseca in bom menjal, ne morem se navaditi na ekran, ki je občutljiv na dotik …. :(

 3. Gaber  pravi:

  Jao! In potem si v štumfkih, v njih je zatlačeno smučarsko perilo. In se potem popraskaš po trebuščku. Majčka od smučarskega perila se dvigne. Zarobljen popek in ploski trebušček, rob od medenice. Jao!
  Ali sta bila ves čas nagca? ;) Za vikend?
  Jp, priden si. :D Pošlji mi lubčka. Prosim. :D

 4. Smučarček  pravi:

  @bralec: jap. meni tudi od gimnazije naprej dnevi tećejo hitreje :p hm jaz tudi včasih nezavedno zabijem kakšno uro ali dve :D naslov je cvet na reli.pocukrano v nulo ;) akm pa hodiš na fax?
  @Marko: hm tačskrin je pic of šit.nevem mene nekak ni prepričal.preveč se lahko zgodi da zgubiš živce ker ne prime oz preveč prime :P
  @Gaber: hm nagca sva bla kar dost.savna, đakuzi…nevem jest v savni nemorem bit zavit do vratu.pa ti?

 5. Marko  pravi:

  @Smučarček: Meni je žal, da sem ga vzel. Ma ja včasih tipkam s prstki in tistim svinčnikom kot kakšen norec, včasih mi pa vse prevečkrat zagrabi, ahhhh. :(

 6. Egoist  pravi:

  Ponedeljek je. Kaj ni danes Gaber na vrsti? Grrrr … :D

 7. Mojca  pravi:

  Joj Smučarček! Ja Putinova Rusija je full dobra knjiga. Sem jo prebrala pred mesecem dni. Drugače ti pa svetujem še knjigo Majada – Iraška hči. Ravno včeraj sem jo snedla do konca. Politični sistem v Iraku, pravzaprav razmere v njihovih zaporedih v prejšnjem desetletju.
  Kaj se je zgodilo Gabru, da ni spacal bloga danes? Si mu, Smučarček mal podpru lenobo? :)

 8. bralec  pravi:

  @Smučarček: hodim zadnje čase zelo malo (namreč malo sem fizično tam). Sicer sem študent, redni in vzporedni. :D

 9. Cicido  pravi:

  knjiga putinova rusija = en velik kup izmišjotin in pretiravanj za vzhodni trg.

 10. Gaber  pravi:

  Sem ga mar polomil? Si hud? Jao! :( Jaz sem rad nag. Tudi veliko sem nag. ;) Zares kul mi je iti v hamam. Si že bil?

 11. biksen  pravi:

  smučarček, veš kaj so moji najboljši spomini na študij? da se mi je fučkalo za čas. lahko sem zabušil tedne in mesece, če se mi je zdelo. takrat sem bral, z veseljem študiral, kar mi ni bilo treba, gledal tuje tv programe. in imel od tega več kot od študiranja za izpite. pol sem pljunil v roke, naštudiral na ekspres in po možnosti dobil desetko. nisem jaz za osemurni delavnik. sem za petnajsturnega v alternaciji z ničurnim.

 12. Smučarček  pravi:

  @marko: mah use stvari imajo + in -!ne gre drugače ;)
  @egoist: hm malo se je urnik zamenjal :P nadomeščanje mogoče?!
  @mojca: jap politične knjige so sakon.včasih pa paše tudi “lahkotnejše” branje. jaz pa ravno berem Obamovo knjigo.nič posebnega bi lahko rekli. ah gabr si je vzel podaljšan vikend :)
  @bralec: hehe jaz tudi oboje redno-izredno :D
  @cicido: misliš? po mojem mnenju mora biti nekaj res v tej knjigi ker drugače je nebi ubili…?!
  @gaber: nisem hud.prav dobre volje sem.mal me računalnik heca in imam malo omejeno uporabo…noup ne še…zagotovo pa še pride :D
  @biksen: hehe.jaz tudi nekak tako.ko se učim se učim, ko zabušavam pa zabušavam maksimalno.najslabše je če ti dve stvari kombiniraš med sabo.potem imaš zelo malo od učenja in nič od zabušavanja :P

 13. Cicido  pravi:

  Seveda se tu postavlja vprašanje, kdo jo je pravzaprav ubil. ;)

 14. Gaber  pravi:

  Bom jaz tvoj Tellak. ;) Jao! In ti boš moj “bath boy”. ;) Si ti že prebral Varuh v rži od J.D.Salingerja?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !