Inavguracija; erotična zgodba; 3

»Mirko, kaj je?« Kristel je bila šokirana, zaskrbljena, užaljena.
»Zdaj je vse v redu.«
Res je bilo. Obrnil sem se in iz napetega uda se mi je izlivala sperma.
»Ja nisi že…«
Saklicky jo je natepaval enolično kot prej in me gledal zviška.

»Ne, Kristel, nisem. Skoraj sem. To je samo predujem. Izliv brez orgazma. Meni se dogaja marsikaj, Kristel.«
Nisem ji lagal. Včasih izlijem spermo in zadržim orgazem. Preveč komplicirano, da bi na tem mestu razlagal. Obrisal sem izcejeno seme s sebe, pospravil robec in segel v srajčni žep. Oblekel sem izpostavljeno meso v gumo in si slekel srajco – nisem tak kot Saklicky, skrivati se mi pa ni treba. Šel sem za njega, ga prijel za boke in potisnil vstran. Mignil sem mu z glavo:
»Menjava.«

In se je brez besed iztaknil. Od zadaj sem prijel Kristel čez trebuh in joške ter se ji z nosom zakopal v bujne lase. Stisnil sem jo in ona se je s celim hrbtom in zadnjico prilepila k meni. Z dlanimi sem potoval po vseh možnih kotičkih njenega bitja. Globoko sem pil njen vonj, tako jasen, čist in dražljiv. Vtem se je Kirstel približal Skalicky. Prijel jo je od spodaj čez ramena in jo od spredaj prižel nase. S celim telesom sem začutil njegovo energijo in vonj samca. Oster, trpek. Po mojih prsih so potovali hrbti njegovih rok in mimo glave sem gledal njegova ramena, vrat in brado. Bil je za vsaj deset centimetrov višji od mene, njegova sapa me je dosegala od zgoraj. Najine roke so se srečevala na oblinah Kristelinega telesa. Ne, nisem iskal stika z njegovo poltjo, dogajal se je sam od sebe. Bil je prijeten in povsem naraven. Obšlo me je spoznanje, da oba v tistem trenutku sicer streževa vsak sebi, a služiva njej.

Svoj ud sem imel s korenom prislonjen med Kristelini ritnici, ženska ga je čutila in se z ledji drgnila obme. Da, strastno drgnila. Tesni, skoraj hermetični stik, ves zalit in zalepljen s potom, je nudil užitek, primerljiv z vaginalnim dražljajem. Občasno so se vmes vsilili Skalickijevi prsti, ki je iskal celo Kristel. Mojega tiča se je nehote dotaknil in se zanj ni menil. Kako mi je odleglo, da sem se prej znebil odvečne sperme! Zdaj sem se lahko predajal trenutku brez strahu, da bi v trenutku neobvladanosti aktiviral mino ekscesno nakopičene seksualne energije. Tisto prej je bil življenjsko nevarni stampedo na meji možnega, to zdaj je bilo strastno plavanje v migetajočem, žgečkljivem, ščipajočem morju slasti.

Stopil sem na širše in se v kolenih spustil nižje. Kristel je razumela. Dvignila se je na prstke in z roko segla podse, da je pričakala konico mojega uda. Presneta razbeljena brazda! Usmerila me je. Kar samo me je potegnilo vanjo. Skalicky je pričakal njeno sklanjanje s krepelom, naperjenim v cinabaritna usta. Ja, Kristel kupuje kakovostno kozmetiko, njen ruž je trajal in trajal. Krenili smo na pot, katere cilj je znan. Jaz sem oral, kaj oral, rigolal tesno njivico, on se je priklopil na njena nasladna usteca. Kristel se je z obema rokama oprijela njegovega uda. Eno dlanjo je objela koren, drugo drobno dlan je stisnila v pest okoli uda tik nad prvo. Zaradi Skalickyjevih mer je imela s preostalim delom še vedno dosti dela. Ujeli smo ritem in kot celota jezdili v brezčasju. Kristel je vrtničnila zadek okoli mojega bodala. Skalickyjev obraz me je vnovič spomnil na terierčka. Ker je bil odsoten, sem si lahko v miru ogledal njegovo poprsje. Res je alfa samec. Torzo mišičast, naravno mišičast, ne po bližnjici napuhnjen v fitnesu. Kar me je prej skoraj stalo orgazma, je bila poraščenost njegovega ploskega trebuha in prsi. Enakomerno širok dlakavi pas teče od osramja do višine seskov, kjer se pahljačasto razširi. Ker se že pod višino ključnic zaključi, o njegovem obstoju pri normalno zapeti srajci ni mogoče slutiti. Kaj šele pri maji, ki jo je nosil. Najbolj v živo me je zadelo, kako enovita in gosta je bila njegova dlaka. Dlačice kratke, malo zavite in po celem telesu enake barve, malo temnejše od njegovih temno blontnih las. Če bi seksal z njim, bi se vrgel na njegovo kosmatino, na seske, na katerih so bile nabrane kapljice potu, na ramena in krepke roke. Kako samoumevno je držal je Kristel za glavo in občeval z njenimi usti. Ja, on je na svetu, da mu svet služi in si on z njim streže.

Ko sem si ga prej med slikanjem ogledoval, me je močno prevzel. Kristel mi je spodmaknila tla izpod nog, ko sem ga uzrl pod njo. Zdaj sem ga z globinskim zadovoljstvom gledal. Postajal mi je domač. Ugotovil sem, da brez nadaljnjega povečuje izjemnost tega spolnega doživetja, a ni njegov glavni vir. To je bila Kristel. To sta bila predanost in zanos, s katero je svojo brazdo družila z mojim ralom. S Skalickym sva bila kot dva letna časa nad istim kosom sveta. On poletje, ki nažiga, jemlje in žge, jaz kot pomladni lemež, ki ga je polje poklicalo, naj se z njim združi in pripravi globine za nekaj pomembnega. Ravno sem si očital, da v mislih spet pleteničim in iz svojega kurbirstva ustvarjam vrlino, ko je Skalicky divje trznil, kriknil, vrgel ramena naprej, se v bokih prelomil, se hipoma izprožil, že držal svoje krepelo v desnici in brizgal.

»Robi, prasec!« je zavpila Kristel.
Jaz se nisem znašel. Gledal sem, kako Skalicky štrca spermo Kristel v obraz, po bluzici, laseh. Ta se mi je izmaknila in skočila vstran in že je letelo po meni. S Sikalickyim sva si stala pol metra narazen, njegovo seme je letelo najprej po mojem trebuhu, nato po mojih nogah, nazadnje po tleh. Bila sva si iz oči v oči, a njegove oči niso gledale. Šele ko je zaključil, se je začel neumno ozirati okoli sebe. Sploh ni dojel, za kaj gre.

»Robi, kaj ti pade na pamet! Obleka, frizura, mejkap, vse si mi zmočil!«
Stal sem in gledal. Kristel je navzdol zrla na omadeževano odpeto bluzico in si nemočno s kazalcem odstranjevala spermo izpod oči. Pogledam Skalickega: ves zbegan je vlekel hlače na noge. Ja, to je reinkrancija lovskega terierja iz mojega otroštva. Po naskoku so ga morali takoj za dva dni privezati na verigo, ker ni nič videl, nič slišal in je tekel pred vsak avto. Torej ga moram čim prej spraviti na varno! Stopil sem k njemu. Najprej sem pobral gate, ki jih je pozabil obleči pod hlače. Če bi bila sama, bi jih najprej odnesel k nosu. Zdaj pa se bil vzgnevljen. Prašič, res. Seksali smo v troje, torej bi lahko tudi v troje končali. Ta pa ga sebično zdrka in beži, ko vidi, da je drugima dvema uničil igro. Zato sem torej gate v dlani zmečkal in si z njimi obrisal spermo s trebuha in nog. Njegovo spermo. Zblojeni Skalicky je zmedeno iskal luknjo v pasu, da bi ga zapel. Kužek, ti si zrel za injekcijo! Pobral sem še majo, zavil gate v njo in mu blagasto kepo potisnil v naročje. Z obema rokama je prijel, izkoristil sem trenutek in mu pas zapel jaz. Prijel sem ga za boke, bogami ozke, ga zasukal, uprl dlan v njegova ledja ter ga vodil do vrat. Ko sem odklepal, sem mu navrgel:
»Skalicky, ti preveč porniče gledaš.«

Potisnil sem ga na temni hodnik in zaklenil.
Kristel je šlo na jok.
»Zbil mi je lečo. Z močefitom mi premaknil lečo ne vem kam.« Gledala je v tla in s konico kazalca nebogljeno tipala po očesu.
»Tu je, imam jo.«
Pokazala mi je nekaj na konici kazalca. Jaz nisem videl drugega kot mlečno sled sveže sperme. Vzdihnila je in jo frcnila v neznano.
»Kristel, jaz bi rad s teboj do konca.«
»Jagarinec…«
»Kristel, prosim vas. Prosim te.«

Stopil sem čisto blizu k njej. Z obema palcema hkrati sem ji z ustnic in lic umikal Skalickyjevo spermo. Otresel sem jo v tla in postopek ponovil z mezincema. Potem sem jo poljubil. Prižel k sebi. Res ljubeče prižel in to jo je verjetno prepričalo. Njene ustnice so oživele. Zopet sva se srečala z jezikoma. Korak za korakom sem jo odzibal k steni. Prislonil sem je nanjo. Se stisnil obnjo. Še vedno sem bil v hlačah in iz razporka mi je štrlela obnovljena, še vedno v kondom ujeta erekcija. Prijel sem jo pod ritnicama. Jo dvignil ob sebi. Z nogama se mi je ovila okoli bokov. Prepustila sva se drug drugemu. Pripeljal sem jo do konca in sebe z njo.

Za silo se je uredila. Še nekajkrat sem jo poljubil po licih. Ja, na njih sem še zaznaval ostanke skorjice Skalickyjeve sperme.
»Torej res ne smem k tebi? Da si se še enkrat ljubila? Danes… Nocoj… V mehki postelji? Nežno, kot človeka?«
»Ne gre, Mirko. Že jutri bi celo v mesto vedelo, da je tajnica Univerze spala s predavateljem iz Ljubljane.«
»In Skalicky?«
»Ah, Robi ne šteje. Midva imava skupno zgodovino.«
»Si ne delita s Skalickym tudi sedanjosti?«
»Samo takrat, ko gre za korist Univerze.«

Pri tem me je pogledala in se mi z očmi nasmehnila. Vedro, iskreno, tudi hudomušno.
»Kristel, tega ni zame naredila še nobena ženska.«
»Kdo so tvoje nobene ženske, ne vem. Zase vem, da sem jaz Kristel.«

Dvignila se je na prstke in me še enkrat poljubila. Pospremil sem jo do požarnega izhoda. Šel ven in preveril, da ni na parkirišču nikogar. Stopil nazaj. Jo še enkrat stisnil in šepnil:
»Ljubim novo Univerzo.«
»Potem pa lepo govorite in pišite o njej!«

Poljub v slovo. Vrata so se zaprla in v kleti kulturnega doma ostal sam. Za med ljudi nisem več bil, čeprav bi se mi kozarec konkretne pijače konkretno prilegel. Šel sem sedet v avto in urejat misli. Ah, inavguracija… Zazdelo sem mi je, da v ustih čutim okus Skalickyjeve sperme. Odprl sem okno in pljunil na parkirišče. Ne, Skalicky, tole ni bilo v redu. Naslednjihč samo s Kristel. Ali samo s teboj.

Biksen

 • Share/Bookmark
 

11 odgovorov na “Inavguracija; erotična zgodba; 3”

 1. simple  pravi:

  Ful hot!! Predvsem tisti del z nepričakovanim brizgom sperme! :)

 2. klaxon  pravi:

  super pišeš, biksen. portalu dviguješ oz. “popravljaš” kredibilnost. koliko je v tvojih zgodbah avtobiografskega?

 3. garry  pravi:

  Grr… slikca je navdihujoča :-P

  Biksen mprecej bliskovit tok zgodbe danes; zanimivo, kako tudi bralca potegne v bliskoviti vrtinec nasladnostne ihte.

 4. biksen  pravi:

  @simple: ful hot – ful fajn! kleti navdihujejo. enkrat bo prizorišče kotlovnica. para, klokotanje, manometri, železna vrata…
  @klaxon: velike besede, te o kredibilnosti. se bom skril za slogan, da je glavca pisana. vsak po svoje; mislim, da se mora brat več različnih glasov in gledanj. koliko je v mojih zgodbah avtobiografskega? poskusi se zaplest z mano, pa boš videl! enkrat sem na podobno vprašanje odgovoril, da zgodb o jedrski fiziki ne morem pisat.
  @garry: tudi na toboganu je najbolje, da odločanje o hitrosti prepustiš naravnim zakonom!

 5. Garry  pravi:

  Ej Biksen, zdej pa že Boilerja kopiraš (C) RS ;-)

 6. biksen  pravi:

  @Garry: dam tiča v ogenj, da je to moj lasten izdelek in pridelek. vseeno mi prosim pojasni, kakšnega boilerja imaš v mislih.

 7. garry  pravi:

  Jao, biksen vidim, da nisi na tekočem kaj snemajo V HH ali v RS eden od filmov opisuje ravno kurilnico z bojlerji ;-) To je bil komentar na tvoj komentar ne na zgodbo.

 8. biksen  pravi:

  garry, sŕce, zdej zastopim. včas sem mal trd, pa to ni tako hudo. ko sem nerazgledan, je hujše, ker ne vem, česa ne vem.

 9. garry  pravi:

  Hehe, ja še slabš je, biti preveč prepričan v svoje vedenje. Naj pojasnim, Garry pa GM nista ista oseba, da se razumemo ;-)

  Kaj pa si delal tako pozno še na računalniku, menda nisi medveda po Rožniku iskal ;-)

 10. biksen  pravi:

  garry, zakaj sem ti v osmi post prilepil srček? prav zato, ker se razumemo. za to raztolmačit sta mi bili dve desetinki sekunde dovolj. moje srce je veliko.
  ena menda ni pozno? šele po 11. zvečer se svet umiri, takrat se da kaj v miru prebrat ali napisat. če mi ne bi bilo treba hodit v službo, ne bi šel nikoli spat pred drugo ponoči. ponoč tečem samo okoli rožnika, ne po rožniku, in še to tako, da sem ob polnoči nazaj. rožniški medo je hodil medvedko vohat, kaj bi on z mano in jaz z njim?

 11. garry  pravi:

  Kot sem rekel tebe je še mal strah, jaz pa grem ponoč čez Rožnik ;-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !