Smučarček in bodigrumer

zadnje čase me kar malo razganja od energije. zunaj je sonce, toplo je, le zakaj me nebi? skratka na tale čas sem komaj čakal. da lepo zunaj piješ kavo brez odvečnih oblačil (beri bunde), da te sončni žarki lepo pogrejejo, da dobiš malo “barve”. skratka po glavi mi grejo samo še počitnice oz. dopust. še en semester pa bomo realizirali tudi to, če bo šlo vse po sreči.
drugače pa nič kaj novega. kupil sem si filipsov bodigrumer. ena taka mašinca za brit, pa strižt po telesu. da ne rabiš britvic. je super fajn in vredna vsakega evra, ker se ti koža ne vname, nimaš čisto nič razdražene.
pa vi? prisegate na britvice? pustite da je naravno?
vmes je bila velika noč pa to. v ponedeljek je bila vsa družina v popolni zasedbi zbrana pri zajtrku. prvič po…
hm zelo dolgem času.
edino prejšnji teden me je malo matrala splomladanska utrujenost. sej veste, ko si kar za brezveze zaspan in komaj gledaš. vsak dan okol 16,00 sem postal na smrt zaspan in mi ni bilo pomoči. sem šel za pol urce spat in je bilo spet okej.
grem pa ta teden po dolgem času spet mal požurat. ker že zelo dolgo nisem, ampak okej. me tudi nima, da bi vsak teden plesal in bil mrtvo pijan.
s tipčkam nama laufa. skupej živiva že od decembra. v stilu 14 dni pri meni, 14 dni pri njem. zaenkrat nama super laufa, tudi kakšnih zelo motečih stvari nisem opazil pri njegovih navadah al kako bi rekli…
uf kolko je ura!!
šibam se oblečt pa hitr na fax… zamujam že 10 min.
wish me luck!

smučarček

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Smučarček in bodigrumer”

 1. blaž  pravi:

  jaz sem pa že mislil, da ste ta šoder ukinili.
  kakšno razočaranje.

 2. simple  pravi:

  Jaz uporabljam britvico, čeprav bi bilo dobro premisliti o nakupu ene take mašince, ki bi malo olajšala to jutranje opravilo. :) Drugač sem pa jaz tudi vedno neki utrujen zadnje cajte, ko pridem s predavanj in “napping” res pomaga! :P Pa oči me začnejo že dražit, tako da komaj čakam, da je že pozna ura, da grem spat. Se počutim kot nek penzionist :)

 3. obiskovalec bloga  pravi:

  razočaranje tudi z moje strani

 4. glavca glavca  pravi:

  @Blaž, Obiskovalec bloga: Vesel sem vajinih komentarjev. Glavca je pisan blog. Če se skorajžita, pošljita prispevek.

  Iztok K

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !