Geji se ubijajo! Je komu sploh mar?

Na željo prijatelja umrlega fanta sva se z dr. Mlakarjem odločila, da prispevek umakneva. Iztok K

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Geji se ubijajo! Je komu sploh mar?”

 1. garry  pravi:

  No jaz nisem bral posta,
  vsekakor pa ni nič čudnega, da se ubijajo, k to gotovo ni olajšava v življenju, da si gej, prej nasprotno in enim od nenehnega stiskanja družbe in posledičnega strahu popustijo živci. Enim udari na telesu, enim na psihi če majo malo več sreče kot nič končajo na kliniki, eni pa je nimajo in okolica ne prepozna stiske posameznika dovolj zgodaj, sploh pri takih, ki se radi zapirajo vase, in rezultat je za tega strtega posameznika edina zveličavna (odrešilna) rešitev = smrt za ostale pa je hud šok in še hujši občutek krivde.

  Moje sožalje vsem ob tem dogodku. Vsi si želimo, da bi bilo takih dogodkov čimmanj. Delajmo dobro in ne komplicirajmo ljudem preveč življenja, raje jim pomagajmo.

 2. Anonimnež  pravi:

  Lahko bi se reklo, da so gayi precej neuravnovešene osebe.
  Eni se ubijajo, drugi pa svojo homoseksulanost ponosno raskazujejo, če ne celo kako vsiljujejo družbi.
  Pa brez zamere.

 3. Leon  pravi:

  Geji niso nič manj neuravnovešeni kot so heteroseksualci. Kar se pa tiče razkazovanja…. A po tvoje heteroseksualci, ki se zalizujejo sredi mesta, sredi belega dne, objemajo, držijo za roke, ljubimkajo v javnih parkih, gostilnah, barih, ulicah itd…. Potemtakem svojo spolno usmerjenost veliko bolj razkazujejo heteroseksualci. Normalno je biti gej, kot je normalno biti heteroseksualce ali biseksualec. V naravi so prisotne vse variacije, tako pri živalih, kot pri ljudeh. Morda je treba družbi občasno malo vsilit oz. jo ozavestit, da obstajajo med nami tudi homoseksualci, saj razni demagogi in nekateri, ki se imajo za razgledane danes mislijo, da je homoseksualnost nekaj pokvarjenega, nenormalnega, deviantnega, nekaj kar škodi družbi. Homoseksualnost je in bo zmeraj obstajala. Zadnje raziskave evolucijskih biologov, nevrobiologov, antropologov in genetikov nam sporočajo, da je homoseksualnost v prvi vrsti biološko pogojena. Zanimiva je bila ugotovitev, da sorodnice homoseksualnih moških rodijo v povprečju 2,7 otrok, med tem ko sorodnice heteroseksualnih moških le 2,3. Ta razlika je bila znanstveno dokazana. Tako kaže, da se geni, ki so zadolženi za to, ali bodo nekomu všeč moški ali ženske, nahajajo na kromosomu X.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !