Smučarček in de puta madre

evo pa je izpitno obdobje spet pred nami. še štiri izpite in bom naredil pogoj (10/10) za drugi letnik. skratka na faxu je super fajn.
v tem letu sem pridobil kako bi rekli, se naučil javnega nastopanja.
razne seminarske, raziskovalne naloge, vaje itd. ubistvu je prav prijeten občutek, ko stojiš pred polno predavalnico in predavaš o svoji temi.
ah zgleda obožujem občutek adrenalina in treme.
drugače sem pa pred začetkom učenja preživel vikend na slovenski obali. ležanje na sončku, kopanje v bazenu, lizanje sladoleda, pridobivanje rjave barve…
temu bi lahko rekli življenje ja.
se pa še vedno ubadava s tipčkom, kam bi šla na dopust. za 14 dni malo potovat in za en teden malo ležat na morje. ideje so, vendar ni časa, da bi malo raziskala oz. naredila kakšen konkreten načrt.
staršev v zadnjem času ne vidim kaj dosti, saj so bili na počitnicah, pa še ta gospodarska kriza pomeni dvakrat več dela kot običajno. tako da so polno zaposleni s sklepanjem poslov in nimajo časa obiskati svojega sinčka. po pravici povedano malo razmišljam da bi čez poletje delal v našem podjetju, si pridobil kakšne izkušnje, znanje itd. ker časa bom imel ogromno, približno tri mesece, če vse naredim do konca junija.
me je pa prejšnji teden zaneslo in sem denar, namenjen za preživetje celega meseca zapravil za obleke. Jah a naj nagec hodim okoli al kaj?!
skratka de puta madre ima daleč najlepše kratke majice. pa še obnesejo se ful dobr, ker se barve ne razbarvajo in nalepke ne popokajo. lahko bi temu rekel da sem pametno investiral denar.
pa vi? kje nakupujete in kako ste zadovoljni?

smučarček

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Smučarček in de puta madre”

 1. simple  pravi:

  Vem, kak je ta občutek. Jaz tudi rad nastopam pred publiko in govorim o temah, ki me zanimajo. Ni boljšga :) Jaz drugač kupujem t-shirts, kjer jih pač najdem… nazadnje sem jih kupil v Tom Taylorju, sam morm najdt še kakšno drugo trgovino, da bom mel mal bolj pestro izbiro.

 2. jaka  pravi:

  Jst pa kupujem na razprodajah, ker me “tvoj ata” ne plača kaj dost, da pol ti lahko zapravljaš – atov cekin…:) sej si ekonomist boš že razumel

 3. Rok  pravi:

  Šopingiram povsod. :) Majice, gate in superge. Raje dam več, ker stvari, ki jih imam rad nosim ves čas do konca življenja. ;) Na znamke pa ne gledam. Izogibam se pa poceni diskontom. Kaj, ko bi se fotkal v eni majici? ;)

 4. Smučarček  pravi:

  @simple: čudno je edino to da večina ne mara nastopati. malo poguma oz. vaje pa gre ;) men je kar vredu v Jack&Jones, emporium (diesel, kenzo, ck), g-star, sportina xyz…
  @jaka: ne boš verjel da sem si tudi jaz poleti lani pulover kupil na razprodaji. na razprodajah me najbol to moti, da ni vseh številk in da se neke čudne cunje pojavijo na policah, ki jih nikoli ne bi dal nase.
  @rok: fotka bo naslednji teden.obljubim :D jest pa naredim vsako leto selekcijo v omari in odlužene cunje nosim za doma, ali pa za športanje ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !