Kabinet; erotična zgodba; 2

Moja podmizna diplomantka mi je medtem že izkopala tiča iz hlač in spodnjic in ga rahlo podrkavala. Šel sem z roko pod mizo in jo skušal ustaviti. Težko sem se namreč obvladoval. S hudega na slabše! Vzela mi ga je v usta. Zapeljal sem se kolikor s je dalo globoko pod mizo, se nagnil nazaj in na prsih staknil prste obeh rok.

»Kaj ste tako zgroženi, Žan? To je zelo elementarna trgovina. Pomislite: najmanj tri mesece boste morali študirati, da se boste pripravili na moj izpit. Ker nimate pojma. Spremljam vas pri vajah, vem, da se vam niti od daleč ne svita, ne obvladate tako elementarnih osnov kot so ulomki in sklepni račun.«

Gledal me je izpod čela, rdeč kot kuhan rak, z nekaj dni neobrito bradico. Bil je malo namuljen, a sem mu bral z obraza, da je začel dojemati, kaj mu pripovedujem. Bil je sladek in za umreti privlačen. Z očmi sem ga požiral s tako naslado kot Brigitka mojega tiča pod mizo. Položaj je bil eksplozivno seksi.
»Nič vas ne nagovarjam, samo preverjam, ali se mislili isto kot jaz. Pretehtajte: pet minut truda namesto treh mesecev garanja…«

Trznil sem. Brigitka me je iz žlehtnobe ugriznila v tiča.

POZOR: TO JE ZGODBA S SEKSUALNO VSEBINO IN JE ZATO PRIMERNA LE ZA POLNOLETNE BRALCE IN BRALKE.

»Kaj bi radi od mene?« me je tiho vprašal.
»Meni ni od vas ničesar treba. Zdi se mi, da bi vi radi nekaj od mene.«
Gledal me je in premišljeval. Brigitka je z jezikom obmirovala. Usidrala se je z zobmi za rob glaviča in mi ga čisto na drobno in nežno grizljala.
»Mislite resno?«
»Seveda mislim resno. Se vam ne zdim resen človek?«
»Kaj vam moram narediti?«
»Morate nič. Če želite, mi ga lahko fafnete.«
Joj, s kakšno ihto se Brigitka zagnala name. Da bi ušel orgazmu sem rit diskretno potegnil nazaj in ji izmaknili tiča iz ust. S prsti se je zapela na zadrgo in jela vleči k sebi. Moral sem popustiti, da sem rešil hlače. Spet je použila moje meso, a je bila z jezikom nekoliko bolj milostna kot prej.

»A je to vse?«
»Če boste naredili dobro, bo to vse.«
»Kaj pomeni dobro?«
»Da na koncu požrete spermo.«
»Ni šans!«
»Ni izpita.«
»Pizda, ste pokvarjeni.«
»Pomislite, kaj govorite.«

Ko se je zagatnost med menoj in fantom stopnjevala, je Brigita še nekoliko omilila dražljaj. Gotovo jo je zanimalo, kako se bo končalo.
Žan je odložil mapo na mizo.
»Profesor, a ste vi gej?«
»Zakaj me to sprašujete?«
»Ker mi ni jasno, zakaj hočete, da vam fafa moški.«
»Moški in ženska se po ustih najmanj razlikujeta.«
Kako brutalno mi je Brigitka zategnila kožico.
»Mogoče me samo muči firbec, kako to napravite vi.« Brigitka je popustila.

Pogledal je v tla. Pogledal je v strop, se čez oči prijel z dlanjo in z nemih, premikajočih se ustnic sem bral, da me psuje. Spustil je roko, me prezirajoče pogledal in rekel:
»Naj bo! Samo če mi boste res vpisali izpit.«
»Sto procentno. Sem mož beseda. Vpišem vam izpit.«
»Daj ga ven.«
»Prosim?« se ga poudarjeno vprašal.
»Kaj?« je bil zmeden.
»Kako se obračate neme? Kdo je tu kdo?«
»Jej, no! Profesor, dajte si ga ven. Študentek bi vam ga rad pofafal.«
»To je že boljše. In kako se reče, če si kaj želite?«

Bil je rdeč, rdeč, rdeč. Besen.
»Prosim, gospod profesor.«
»Tako se govori. Stopite na hodnik, vzemite ključ iz vrat in zaklenite kabinet.«
Storil je. Obstal pred menoj na drugi strani mize. Vrgel ključ na mizo. Jaz sem mu pomigal z glavo.
»Sem. In na kolena bo treba.«

Res je stopil do vogala mize. Res se je spustil na kolena. Mnogo raje bi me sicer pokončal, vendar je na to dejanje sam pristal.

Čas je bil za presenečenje. Na stolu sem se zapeljal izpod mize. Zevnil je, ko je zagledal moj eregirani in od sline beščeči ud. In skočil na noge, ko je iz podmizne škatle začela lesti Brigitka. Zavpil je:
»Kaj je zdaj to?«
Brigitka se je škodoželjno smejala in mi sedla na koleno. Žan se je obrnil, pograbil ključe in hotel pobegniti iz kabineta.
»Ne, ne, ne! Tako poceni je ne boste odnesli. Če zbežite, boste obžalovali. Kajne Brigita, da se mu bova maščevala?«
Obrnil se je in naju ubijal s pogledom.
»Ja, profesor. Žanči, če spizdiš, bom vsem študentom povedala, da se pederčina.«
»Ne bodite žaljivi, Brigita! Povejte to lepše.«
Žan je škripal z zobmi.
»Jaz bom povedal vsem, da si ti navadna kurba.«
Ni mu ostala dolžna: »Večja novica bo, da si ti peder.«

»Umirita se! Žan, pustite ključe! Odrasli smo, pogovoriti se moramo. V kotu ste. Dva na enega. Jaz lahko raztrobim, da ste sem mi ponujali, da bi zastonj prišli do izpita. Brigata je stala pred vrati in je vse slišala. Kaj ni res?«
Brigita je prikimala in se grdo, privoščljivo režala. Spustil je ključe nazaj na mizo in siknil:
»Prasec. Navaden star prasec ste.«
»Ne toliko star kot prasec. Prasec pa gotovo. Vrnili ste ključe, torej pristajate na špil. Brigitka, kaj bova z njim?«

»Žan točno ve, kaj bom jaz z njim. Hočem, da me tu pred vami nabriše. To hočem iz principa.«
»Kurba. Maščevala bi se mi rada, ker te nisem hotel, ko si se mi ponujala.«
>»Kurba si ti, ker se ponujaš iz koristoljubja. Midva s profesorjem seksava iz užitka. Vse šolske račune imava že poravnane.«
Prikimal sem. Mala zna.
»Brigita, prepuščam vam ga.«

Vstala je in se izprsila. Izprožene bradavičke so bile njena izjava, da bo maščevanje sladko. V rožnate sandalčke obute korake je namerila proti Žanu. Ta jo je gledal s prezirom, a se ni za milimeter umaknil. Obstala je pred njim in ga z obema pestema prijela za ovratnik mikice s angleškim potiskom. Potegnila je s takšno ihto, da bi fanta skoraj podrla. Rožnato krilce ja zaplesalo, ritka v njem se je potresla. Majica se ni vdala. Poskusila je še enkrat. Tudi tokrat brez uspeha.
»Strgaj si jo sam!« mu je velela.
Gledal jo je kot podgano in miroval.

»Žan, sodelujte,« sem se vmešal. Predstava, da bo fant zdaj zdaj sam sebe razgalil, mi je dvigovala plafon. Enak pogled kot njej je poslal meni. Prijel se je za ovratnik, napel mišice in blago je zahreščalo. Popolnoma se je obvladal in majico lepo počasi preparal da dna. Presenetilo me je, da ima v rokah toliko moči. Seveda, bobnar mora imeti v tem delu telesa kondicijo.

O, kak samček! Po prsih je bil gladek, le ob obeh seskih je imel nekaj poleženih dlak. Pod popkom se je njegova kosmatinica širila proti pasu. Bila je bolj redka, na pogled mnogo nežnejša od dlake, ki je prekrivala noge.
Brigitka je na ramenih prijela za blago in ga počasi slačila tako, da so za njenimi nohti na fantovih bicepsih ostajale rdeče sledi. Slikovito. Nato ga je prijela za dlake na seskih in cuknila.
»Au,« se je odzval Žan. Z obraza sem ji bral, kako uživa v oblasti, ki sem ji jo podelil. Jaz sem z roko počival na tiču in spremljal dogajanje. Punčara je uporabila dlačice kot udzo, z njimi je fanta zasukala in ritenski vodila proti moji mizi. Naslonila ga je na mizo, ga podrla vznak in porinila toliko naprej, da je bil z ritjo na mizi. Splezala je nanj, mu z ritko sedla na boke in krožila. Fant se je začel vživljati in ji vračati ritem. Dvignila se je na noge in stopila toliko naprej, da mu je lahko sedla čez obraz. Razumela je moj pogled. Odpela je rožnato krilce in mi ga vrgla v naročje. Poduhal sem ga, zagodel, odprl spodnji predal in ga spustil vanj. Spodaj je imela majcene in kot dih tanke spodnjice, ki jih je umaknila vstran, tako da je imel Žan z jezikom prost dostop do njenih usten. Sramne dlake je imela prikrajšane, bile so temno blond in presenetljivo enakega odtenka kot lasje. On ji je z rokami segel v razkorak, malo da bi prevzel del dekletove teže, malo, da bi razmaknil ustne in si olajšal pot do mesnatega bisera, ki se je že kopal v lastnem soku in njegovi slini. S tem, ko je razprl pazduhe, se mi je odprl pogled na še eno skrivnost Žanovega telesa. Tam je bil prav razkošno kosmat in sklepal sem, da bo tak tudi v gatah. Brigita je šla na kolena, se namestila tako, da se je njeno spolovilo gladko drselo po Žanovem jeziku in jezik po spolovilu, in mi mignila:

»Profesor, pridružite se!«
»Brigitka, preveč sem razdražen. Če me še enkrat poljubite, bom takoj ejakuliral.«
»Potem mi pa vsaj pomagajte. Potegnite Žanu hlače z riti.«

Bolj bi me ne mogla osrečiti. Dvignil sem se in v glavi mi je piskalo, ko sem stopil med fantove razkrečene noge. S prsti levice sem mu segel za pas, da bi mu lažje odpel zaponko na pasu. Nalašč sem segel do kože in mu med členke prstov ulovil dlačice, za katere sem ga pocukal podobno kot prej dekle pri seskih. Trznil je. Po pasu sem se lotil gumbov na hlačah. Pod prsti sem čuti fantov trdi ud, da ga nisem hotel eksplicitno zgrabiti. Pri kolenih sem prijel za konce hlačnice in mu jih vlekel dol. Fant je prenašal težo z ritnice na ritnico in mi s tem pomagal, da sem jih spravil z njega. Kako lepo kosmata bedrca so tičala pod hlačnicami! Ostal je samo v črtastih neelastičnih boksericah, na katerih je v ritmu srca pulziral šotorček. Meglilo se mi je pred očmi, ko sem mu vlekel še zadnji kos obleke z riti. Gate so bil precej ozke in niso hotele same zdrkniti dol. Malo sem si ga privoščil: pustil sem gate, ga prijel za gležnja in si obe njegovi nogi naložil na levo rame. Okamenel je.

»Ne bojte se, Žan. Ne bo bolelo. Samo gate vam slačim.«
Ko sem mu jih olupil do kolen, sem mu nogice počasi spustil, počepnil in mu gate spravil še čez gležnje. Če bi si ga smel privoščiti, bi ga nemudoma napičil, čeprav sem vedel, da bi mi že med prodiranjem vanj prišlo. Vstal sem in šele zdaj videl njegovo premoženje. To je bil pravi bio fant, ki je negoval kult naravne poraščenosti. Dimenzije mesa niso bile presunljive.

»Brigitka, poglejte, bo dovolj dobro za vas?«
Ta se je zdramila iz zamaknjenosti, in se presedla tako, da se je obrnila proti meni. Med palec in kazalec sem vzel Žanov trdi ud in ga demonstrativno podržal in potresel, ko sem ga kazal dekletu. Fantovo telo je spet okamenelo.
»Ja, profesor, bo. Dajte gor kondom.«
»Žan, imate kondom?«

Fant, ki je prej gladil spolovilo z neskončnim ponavljanje kretnje gor in dol, je zdaj spolovilo polizal v pravotkoni smeri.
»Stari ste dvajset let in nimate kondoma? Niste resni.«
Stopil sem k svojemu predalu in vzel pripomoček iz stranskega žepa aktovke. Rad, presneto rad sem mu krepelce oblekel v kondom.
»Na noge, Žanči!« je zaukazala Brigitka.

Jaz sem sedel v pisarniški stol, ona se je dvignila na noge, on se je dvignil izpod nje in vstal, ona je sedla na rob miza in počakala, da ji je privzdignil noge. Zdrknil je vanjo, ona se ga je oprijela z nogami okoli ledij, on se je oprl na iztegnjene roke in porival, porival, porival. Jaz si ga nisem drkal, ker sem bil na samem robu orgazma. Samo gledal sem in prizor beležil v večen spomin. Ona je zadirala nohte v mišice njegovih rok in sunkovito opletala z glavo levo in desno. Krikala je, on je sopel. Ko so jo že v drugo preplavljali krči, je orgazem uničil tudi njegov porivalni ritem. Trikrat zapored je samo sunil, nič ni mogel izvleči. Nato se je za nekaj hipov sesedel nanjo, se vzravnal in nekako osramočeno upiral oči v tla. Snel si je kondom in me neumno pogledal, kam naj ga da. To sem pričakoval. Iztegnil sem k njemu dlan z razprtim papirnatim robcem. Polni kondom je odložil meni v roko.

»Žanči, Žanči, pa sem te dobila,« je začivkala Brigitka in mu namenila ponosni in podcenjujoči pogled zmagovalke. Sklonila se je, pobrala s tal strgano Žanovo mikico in mi jo podala kot trofejo. Vzela je cunjice, ki sem ji jih nastavil na rob mize. Z oblačenjem ni imela veliko dela. Stopila je k ogledalu ob vratih in se urejala.

Žan si je molče oblačil hlače. Jaz sem mu iz omare podal belo srajco, ki jo imam v rezervi za primer, če se polijem s kavo. Vzel jo je, saj ni imel izbire.
Prikimal je in ga vzel iz mape, ki je ležala na mizi. Nič ni imel zadržka, ko mi ga je izročal. Držal sem besedo. Vpisal sem mu zadostno – šest.
»Izvolite!«
Počakal sem dve sekundi, da je do konca zapel gumbe na srajci. Pristajala mu je. Vzel je indeks in pogledal vpis.
»Hvala.« Nato je pomolčal in vprašal: »Kaj pa seminar in vaje?«
»Ljubi moj, zmenila sva se za izpit. Samo za izpit. Seminar in vaje boste morali še narediti. Čez štirinajst dni boste prišli dokazat, da obvladate vaje. Samostojno boste morali narediti vsako, ki jo bom od vas zahteval. Vsako, razumete? Katerokoli! In tudi seminar boste morali narediti in zagovarjati pred menoj.«

Brigitka se je v ogledalu muzala, Žan je stal poparjen in spet povsem rdeč v obraz, kar je bilo ob beli srajci še bolj očitno.
»Kaj me gledate? Menda ne mislite, da boste v življenju prišli do rezultatov brez truda?«
Mislil sem si pa: »Presneti mali ničé. Ti kar bodi poceni, toda to mi boš moral plačati. Pošteno plačati.« Saj vem, enkrat me bo nekdo zaradi takšnih vaj pokončal. Tolažim se s tem, da mi dotlej vsaj ne bo dolgčas.

»Prav, profesor. Nasvidenje.«
»Ključe!«
>Odklenil si je in odšel.

Trenutek za njim me je zapustila še Brigitka. Najavila se je, da pride pisat diplomsko naslednji teden. Gotovo bo prišla. Pospremil sem jo do vrat, kjer sva se za slovo poljubčkala. Zaklenil sem za njo. Obrnil sem se nazaj k mizi in se osredotočil na beli robček, odložen na rob mize. Oblili so me mravljinci, ko sem pomislil na njegovo vsebino. Hmmm, zdaj bom imel jaz svojih, samo svojih deset minut!

Biksen

 • Share/Bookmark
 

11 odgovorov na “Kabinet; erotična zgodba; 2”

 1. garry  pravi:

  Biksen, tvoje zgodbice jemljejo dih :-) , vsekakor v tejle prevladuje diaboličnost, če temu lahko tako rečem. Bogi študentek je opolnoma strt…se mi skorej malo smili, čeprav si je sam kriv, sej je mel možnost izbire na začetku. k te dobijo enkrat v oblast te ne spustijo več :-P

  Mal me je spominjalo na Lasarda..hehe, seveda drugi del pa močno na Der Musterschueler (apt pupil), čisto izsiljevanje…

  No, da vidimo kako bodo šle vaje ;-)
  Ampak že mal pretiravaš s “svojo” preobčutljiovstjo za sex ;-)

 2. ihim  pravi:

  Se moram strinjat z garry-jem res je nekaj diaboličnega v tej zgodbi. Meni je klar vze3lo vsak užitek in se sploh nisem mogel vživeti v njeno seksualno plat.

 3. simple  pravi:

  Men je blo tudi na začetku bed za tega fanta, samo je potem zgleda kar užival in mislim, da ni nič obžaloval. Pa tud, na začetku je zgledalo res nesramno, kako se dva spravljata na enega, samo v drugem delu zgodbe pa je deloval nekam arogantno in tukaj se je pokazala njegova plat “I couldn’t care less”. Tko da sem bil prav vesel na koncu, ko ga je tak zajebal tale profesor. :D

 4. ihim  pravi:

  Da se razumemo, fant se ni prav nič ne smili, morda je doživel celo nekaj, kar si je podzavestno želel. A dejstvo, da v opisu seksa nisem užival ostaja.Ne vem točno zakaj.

 5. simple  pravi:

  Morda ker je bilo vse tako umetno in celo prisilno?

 6. garry  pravi:

  Jap ihim, tipična zloraba moči ;-)

 7. biksen  pravi:

  ljubi moji, ne smejo bit vse zgodbe glih. bi bil predvidljiv dolgčas.
  se strinjam, oblast je svinjarija. seks ima nekaj opraviti z voljo do oblasti, gre za obvladovanja drugega, sebe, užitka.
  obljubim: naslednja zgodba bo romatnična, lirična, z enim nežnim fantom v glavni vlogi. upam samo, da bom imel med tednom dovolj časa, da jo uspešno spravim “na papir”.
  @garry: dal si mi domače branje. veš, jaz takih packarij ne berem, jih mam že sam po sebi polno glavo… firbec si mi pa zbudil. da sem preobčutljiv na seks? v določenih situacijah sem res. pojma nimaš, kako je to, če se ti prababica speča s kentavrom! to ostane v krvi, ali je blagoslov ali prekletstvo, je pa težko reč.

 8. garry  pravi:

  Hehe, če bi se babica spečala s kentavrom, pol bi brigitka zavpila: “gospod profesor, kako je velik” ;-)

 9. garry  pravi:

  Ja sej, to mi je jasno da je potrebno cel nabor tematskih zgodb naredit…sam pol to niso več erotične zgodbice, ampak zbirka tematskih novel.

 10. online casino  pravi:

  Zanimivo. Erotične zgodbe vedno burijo domišljijo. ;)

 11. student  pravi:

  ja takšno domišljijo imam tudi jaz, ko imam predavanja pri enem profesorju, samo ne da bi na takšen način naredil izpit, ampak vzburljivo bi se bilo poigrati z njim v kabinetu.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !