Kino

Šla sva v kino. 3D kino. Gledala sva Ice age 3. Njegova izbira, njegov denar. On je otročji. Zelo otročji. Jaz ne maram otrok. Grdi so, derejo se in mislijo, da bodo vedno v središču pozornosti. Še dobro, da otroci kar letijo stran od mene. Moj dragi je pa drugačen. On ima rad otroke. Vendar je še sam otrok. Rad gleda risanke, včasih se obnaša skrajno otročje, če mu kaj ni všeč , se pošteno muli. Skoraj edina razlika je v tem, da je on veliko lepši od tistih malih nadlog in pa včasih se zna igrat odraslega človeka.

Za sladkanje med filmom je kupil 500g bombonov, katere sem jaz izbral. Dvojne velike kokice in plastenko vode za vsakega.

Držal sem se malo kislo, ker animirani filmi mi nikoli niso bili pretirano všeč. On je pokal od veselja.
Dvorana je bila skoraj polna. In film mi je začuda bil všeč. Med filmom mi je bilo zanimivo, da sem se lahko z dragim ”igral”. Kokice in bomboni so mi ”padali” na njegovo mednožje. Jaz sem jih veselo pobiral in ga pobožal. Stal mu je. Meni tudi. Ko mi vstane, moram nekje končat, sicer ne uplahne. Njemu je smešno, meni nerodno. Z roko mi je šel skrivaj pod hlače. Še dobro da nisem imel preveč zategnjenih hlač. Na začetku sem se ”upiral”, ker pač ni kulturno. Opazil ni nihče. Sosed je bil zatopljen v film.

Počasi mi ga je začel dražit. Čutil sem, kako mi ga boža. Zgrabil ga je in ga začel masirat. Zategovalo me je v kolenih in bokih. Bil je vedno hitrejši. Postalo mi je vroče. Spil sem svojo plastenko vode in še njegovo, ter pojedel vse bombone. Potihoma sem vzdihoval. Moj lulek je zelo občutljiv na dotike. Film sem spremljal z eno oko.

V usta ga ni mogel dati. Zadnjič, ko vsa bila v kinu, ga je lahko. Ni mi prišlo, nisem upal toliko tvegati. Vedno, ko sem z njim, se mi sexsa. Po filmu sva šla na sprehod ob reki. Ljubčkala sva se, vzburil me je, dal mi ni. Domov sem odšel s trdim. Rad ga imam.

Maykec

 • Share/Bookmark
 

9 odgovorov na “Kino”

 1. ihim ihim  pravi:

  Maykec vse lepo in prav dokler se zavedaš, da si tudi sam bil otrok in da bo večina otrok, ki te motijo enkrat (na žalost) odrasla. Pa si res prepričan, da si ti že. To, da ti vstane, tega ne dokazuje.
  In zakaj potem Maykec, če si že tako velik.

 2. simple  pravi:

  Jaz imam pa rad otroke. Morda ti pri tvojih letih še niso pri srcu, samo čez nekaj let boš po vsej verjetnosti malo drugače razmišljal. Ali pa ne. Res je, da se jokajo, vedno bi nekaj hoteli in s tem iščejo pozornost, samo je ihim lepo razložil. Če pa kak otrok ni estetsko obdarjen, pa to ni po njegovi krivdi.

  Drugače pa lepo, da uživaš s svojim. Tako je edino prav. ;)

 3. Maykec  pravi:

  @ihm: zavedam se, da sem še tudi sam otrok.
  Zaenkrat še pač nimam nekih starševskih nagenj.
  In ne motji me vsi otroci, pač pa tisti dojenčki,
  ki se tako radi derejo za vsako malenkost

  @simple: morda je res, da še nisem dovolj zrel in
  mi pač zato niso pri srcu. vsekakor pa se zavedam
  pomena otrok.

 4. Čimo  pravi:

  mah jz tud nimam rad otrok… niti si ne predstavljam, da bi kdaj imel svojega. Res pa je, da nikoli ne reci nikoli :)
  Risanke so pa zakon, itak :D

 5. Gaber  pravi:

  Jao! :D Katere bombone si izbral? Am. Meni pa velikokrat pride zelo hitro. ;)

 6. Anonimnež  pravi:

  ah ta naš majkić

 7. Maykec  pravi:

  @Čimo: Tudi sam si ne predstavljam, da bi mel kakega. Res pa, da pa bom mogoče v daljni prihodnosti imel kakega ( če se svet obrne na glavo )

  @Gaber: obožujem žele bombone. največ sem izbral takih, ki zgledajo kot kos pice. ti so noro dobri. enkrat lahko greva v kino in si jih nakupiva. To da ti hitro pride, zna bit uporabno v nekaterih situacijah :P

  @Anonimnež: zakaj pa vaš ? :P

 8. Anonimnež  pravi:

  zanimivo, ker sem nekje prebrala, da je maykec 18 leten fant, ki bo pisal o svojih dogodivščinah med počitnicami … hm, ta maykec, katerega jst poznam, je u resnici star okrog 26 … :) a ne damjan?

 9. glavca glavca  pravi:

  @Anonimnež: Tale Maykec, je kar Maykec. :D 18 let in prva črka imena se začne z M. Iztok K

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !