Ptujska noč

Maykec je star 18 let in v prispevkih opisuje, kako preživlja svoje počitniške dni. Iztok K

Šli smo na ptujsko noč. Gay ladies night. Jaz, Urbi, Aleš in Gregor. Sedeli smo pred lokalom. Jaz sem ocenjeval hot str8 tipčke, Urbi je smsjal svojemu dragemu, Aleš je razlagal kako se zadovoljuje z glavnikom in škarjami. Gregor pa…. Gregor je bil bolj tiho. Verjetno je pogrešal fanta. Jaz sem ga tudi. Urbi tudi. Eno uro smo čakali Urbijevega fanta. Ni ga bilo od nikoder. Skregala sta se. Aleš je moj frizerček. Grega pa njegov prijatelj. Prvič sem šel ven zraven njiju. Od Urbija fant verjetno ni hotel priti, ker se je ustrašil družbe samih geyčkov. Očitno je bolj sramežljiv.

Ptujska noč je iz leta v leto slabša. Vedno manj znane skupine in vedno več ljudi jo izkoristi le za popivanje. Jaz skoraj ne pijem alkohola. Tudi Aleš, Gregor in Urbi ne pijejo alkohola. Me smo pridne pedruljice! Urbi je moral domov. Ostali smo sami trije. Gregor je šel za nekaj časa pozdravit kolegico. Ostala sva sama z Alešem. Kaj sedaj ??? Šla sva do odra kjer vrtijo house glasbo. Začelo se mi je plesat. Aleš si je nažgal cigareto. Stal je na pločniku. Jaz ob robu ceste. Bolj majavo sem plesal. Čutil sem adrenalin v krvi. Ogledoval sem si ga. Upam da ni opazil. Kadar si nekoga ogledujem ga vedno skeniram od glave do peta in obratno. Pri mednožju se mal ustavim. Morami si ustvariti nekakšen predogled njegovega korenjaka. Še dobro, da sem bil trezen, če ne bi še ušpičil kaj porednega. Hvala bogu! Zagledala sva njegove kolegice.

Pri njem imam občutek, kot da pozna vse babe na Ptuju. Z vsako se je prijateljsko objemal. Častile so mi špricer. Iz vljudnosti sem naredil dva požirka, potem sem ga na skrivaj zlil stran. Šla sva stran od njih.. ne vem kam naj bi šla. Spet mi je začelo srce hitreje biti. Po glavi so mi šle same poredne zadeve… Gledal sem kje je kakšna temačna ulica. In potem. Hvala bogu! Gregor je spet prišel do naju. Nisva bila več sama. Gregor deluje diplomatsko. Spet smo šli v en lokal. Aleš je rekel, da letošnja ptujska noč ni vredna niti toliko, da bi se pohcal nanjo. Res je. Ah, ob dveh zjutraj sem že šel domov.

Patrik mi bo spet pobegnil. Tokrat v Turčijo… ah pogrešam ga.
Aja, ne delam več v tistem bednem klicnem centru. Bom kar lepo doma do konca počitnic. Imam še enih par opravkov hehe…

Maykec

 • Share/Bookmark
 

12 odgovorov na “Ptujska noč”

 1. planty  pravi:

  Zanimive dogodivščine nam opisuješ, motijo me le prekratki stavki (kot da bi hotel posnemati Gabra).

 2. Maykec  pravi:

  @planty: hehe, mogoče res malo preveč posnemam gabra, samo tako se mi zdi da najbolj zanimivo izpade…

 3. Gaber  pravi:

  Priden si. Potreben pravzaprav. Za položit! ;) Am. Pomoje v prispevku manjka veliko vejic. :D Kako se rad poljubljaš?

 4. grablje  pravi:

  Meni se tudi zdi prevec podobno Gabrovim prispevkom, zal. Pa na trenutke tud malo posiljeno deluje, ces, kok je fajn bit v zvezi in si obenem zelet druge … pri Gabru to izpade naravno, tu ne prevec.

 5. Frizerček  pravi:

  Dragi Maykec.

  Tvoj vzdevek mi ni logičen, in pardon, če je recesija in nimam za vibro. Pa ceneje me pride, če si službeni material tiščim, sajvsivemokam. :)
  Šef časti ;)

  Glede tvojih vnosov…
  Prvo kot prvo, nehaj opazovati mojo rit zmeraj, ko se vidiva. Saj ni nič kaj posebnega. Verjemi. Rit kot rit pač, izrastek. Tvoji vnosi pa so povsem po principu copy&paste Gaber, a vendar, da se nanašajo na tvoje doživetje življenja. Saj po svoje izpade zanimivo, in po tem, ko večino dneva prespiš, ti nariše nasmeh na obraz, a oropaš jih originalnosti.
  Ampak vseeno, ni tako slabo :)

  Kaj pa so to za ene misli od Ptujske noči?
  Gay ladies night?
  Hudo podcenjevanje in pomanjkanje samospoštovanja. I`m not a lady. Imam kosmate noge in rigam. Pa da so te obhajale določene podobe?
  C-C-C…
  Kaj nisi povedal. Delam tudi izven običajnega delovnega časa in povsem diskretno. Če bi ti bil tiho, nihče nikoli ne bi izvedel za to. Verjemi :)
  Pa mislim, da se boš kmalu mogel odločiti… Ali divji gejevski zahod, z neštetimi oblikami, položaji, velikostmi in okusi sline. Ali pa Patrik. Ampak po tisti sliki, ki si mi jo pokazal v svoji denarnici, se kar obdrži Patrika. Navkljub dejstvu, da se še morda obnaša kot otrok, bo nekoč zelo lepa osebnost. Morda celo izredna, če se bo znal dvigniti nad nivo. Pa še tak cuger izgleda na sliki.
  Res.
  Premisli o tem, kaj se ti dolgoročno bolje splača.
  Resda je zveza včasih suhoparno dejstvo, a mislim, da je vse skupaj zelo odvisno od tega, kdo je skupaj in kdo ni. In kako si znata narediti prijetno.

  Mislim, da imaš manjše težave z direktnostjo…
  Mar nisi mogel reči, da te zanimam?
  Mislim, stvari bi se lahko povsem drugače uredile, ampak vseeno, odkrito povedano, še zmeraj se vsak dan spomnim Urbana. Ne vem zakaj, ampak, nekaj me privlači na njem. Morda je to tisto, kar se skriva za očali in njegovim odsotnim pogledom, morda je to v njegovih nežnih, prefinjenih a vseeno moških kretnjah, lahko pa je morda le v njegovi hoji. Ne vem. Še sedaj me navdušuje :)

  Pa dejstvo je da poznam večino punc na Ptuju, ampak navkljub temu, mi je večina bljak. Niso lepe osebnosti. Veliko raje imam starejše, ki imajo izbran okus, prefinjene poteze, ki vedo kako in kaj, ki so izkušene. Mmmmm…
  Mlado meso ni tako navdušujoče, preveč začasno, omejeno in utesnjeno je. Določene starejše dame, ki znajo podreti meje…
  Da ne omenjam.
  Ko pridejo na frizuro in če je čas, pa gremo pokadimo kak cigaret, spijemo kavo, ali pa medtem, ko jim urejam obrvi ali karkoli drugega… Kakšne debate. Pa njihovi raskavi glasi od vseh tistih cigaret, boleči kolki od vseh plesov v mladosti in neverjetne štorije njihovih življenj.
  Včasih se spustimo v zabavni flirt, ampak meje so že ob prvem srečanju določene. Bežni dotiki dovoljeni, intima pa prepovedana. Ampak, nihče ne bi verjel, kaj vse sem izvedel od starejših dam, koliko ti lahko ponudijo… Jaooo.
  Če mi kdaj striženje ne bo več šlo bom ziher žigolo.
  In dejstvo je da s temi damami počnem vse mogoče med njigovim obiskom v salonu, od tega, da jim laskam in jih kritiziram, pa še marsikaj bi se našlo…
  A do sedaj še niti enkrat ni izpdalo nizkotno, pohotno ali žaljivo. Vedno je bilo na nekem nivoju.
  Glede tega bi se še moral malo poglobiti :D

  Ah Maykec…
  Tvoj vnos vseeno ni tako hud, kot si mi obljubljal preko mejlov, je precej zabaven. Nocoj bom zaspal s prijetnimi mislimi. Pred tem pa še ga malo martinčkal, pokadil kakšnega, napisal kaj… Potem pa bomo videli. Morda še pozna večerja, pa knjigo bi rad prebral do konca…

  Ptujska noč vendarle ni bila tako porazna. Edino ni mi jasno, od kod tebi adrenalin v krvi?
  V tistem trenutku sem se počutil kot tovarna morfija. Tik pred sesutjem.

  Lepo bodi ;)

 6. Maykec  pravi:

  @Gaber: rad se poljubljam po vratu in poljubljanje po ušesu me rajca.
  @Grablje: mnja, očitno bo res potrebno spremenit stil. kakšne ideje?
  @Frizerček: ja midva se še imava par zadev privat za zmenit ;P

 7. Frizerček  pravi:

  Se bova pogovorila, ni problema.
  Sporoči kako, kje in kdaj. In na kak način :)

  LP

  P.S.: Urban še zmeraj down?

 8. Maykec  pravi:

  @Frizerček: ne zaj je že ok. sem mu dal še enkrat tvojo cifro in je za spremembo sprejel hehe

 9. medvedekPU  pravi:

  sex sex sex sex torta :)

 10. Lux  pravi:

  sej tud če tukaj zmenta, bo čist oki ;)

  sej lahko še kej naložita, se bomo vsaj mal pozabaval, hehe ;)

 11. Frizerček  pravi:

  Očitno še je vedno aktualno, da se ljudje napajajo z doživetji drugih…

  :)

  Sicer pa, vsak lahko bere, vsak si lahko misli svoje, le redkokdo ve resnico :)

  Sicer pa…

  Lux, kaj pa je tako zabavnega v tem vsem skupaj, kajti, če bi ti Ptujsko noč dejansko doživel, bi bila prej vožna na vlaku depresije, kot pa zabavna…

 12. Simon  pravi:

  Opa, a si si se vrgel v pisateljske vode? :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !