Bralčevo razgaljevanje

Zaradi nenadnih temperaturnih sprememb sem moral včeraj prebrskati svoje omare in privleči na dan zimsko garderobo – res, kar zimsko, ko sem šel namreč v petek zjutraj v službo ( šel sem pa ob petih zjutraj, tako je pač, če imaš nekaj sorazmerno lenih / nesposobnih sodelavcev in zato šefica vedno prosi tebe, če bi naredil to in ono, za kar se mudi – in dejansko me šefica zadnje čase prosi, uporablja to vljudno besedo in mi tudi pove, da če bom rekel ne, me razume in je vse v redu; imenovana je bila pred kratkim, nekoč prej sva si delila pisarno in po nekaj mesecih, ko je videla, da je Bralec priden, delaven in sposoben, predvsem pa, da vedno naredi, kar reče, da bo naredil, je naenkrat odvrgla masko stroge, hladne in bolj ali manj nepristopne pičke in se do mene začela obnašati skorajda prijateljsko; je pa res, da tudi sam njo zelo spoštujem, pač zato, ker je izredno delavna, sposobna in pametna; da je postala šefica, je bilo tako najprijetnejši dogodek zadnjih nekaj mesecev, kar se službe tiče), me je tako preklemano zeblo, da sem se odločil, da je čas za plašč in volnene puloverje.

To je torej opravljeno, nekaj majic je za nekaj mesecev odstavljenih iz prometa, večina pa seveda ne – za žuranje največ uporabljam majice s kratkimi rokavi ali pa brez rokavov, srajce pa tako ali tako nosim ves čas. No, skoraj dovolj o oblekah.

Samo še tole: pred nekaj časa sem bil v trgovini Calvin Klein, ker sem si hotel kupiti nekaj spodnjic … nič niso imeli, kar pomeni, da so imeli točno tri primerke moških spodnjih hlač, ene sem si potem sicer kupil, kar pa je spet enako kot nič, prav jezen sem bil, zlasti še potem, ko nihče ni vedel povedati, kdaj dobijo novo robo … ?!?!

To je Calvin Klein, res bi bili lahko malo bolj profesionalni. Vsaj jaz kot stranka, ki kupuje takšne dovolj cenjene in ne ravno poceni znamke, ne pričakujem le kakovostnih oblačil, ampak tudi trgovce, ki so na ravni obnašanja in trgovskega občutka, ki presega honorarne srednješolke. Meni se zdi logično, da bo kdo vprašal, kdaj bodo imeli kaj za kupit, če trenutno nimajo, in res mislim, da bi ne bilo slabo, če bi se o takih stvareh pozanimali, prodaja je menda vendar v njihovem interesu. Kakor koli že, gate bom moral še kupiti. K sreči sem pa dobil super nove leviske, podobne, kot sem jih že imel, samo barva je malo drugačna; naenkrat se mi je namreč zgodilo, da sem ves prejšnji jeans znosil do te mere, da so se na raznih koncih začele pojavljati luknje … za vetrovno zimsko obdobje pa te niso najbolj praktične. :D

Ta teden sem imel v prvi polovici malo več časa, tako da sem šel končno na pijačo z nekim tipom, s katerim sva chatala že kdo ve kako dolgo in je na vsak način hotel, da se v živo spoznava. Za vse, ki zdaj pričakujete kaj seksualnega: ne ne ne, nič ne bo, tole je humoristična zgodbica. :P Skratka, greva na drink, že takoj sem videl, da je to rahlo (evfemizem) nerazmigano telo, čeprav je pri chatanju večkrat omenil, da je športnik. To seveda pomeni, da je bilo na tem telesu nekoliko preveč maščobnih blazinic. Potem greva na pijačo in se pogovarjava, ko naenkrat model reče: »Bi se zdaj spoznala še kako drugače?« (Opomba: rad imam direktne in neposredne ljudi, kar pomeni tudi, da metaforično izražanje sem in tja res ni na mestu. Če že sprašuješ, pa res lahko rečeš: »Greš zdaj k meni?« – pa še to se butasto sliši, jaz dosti raje uporabljam trdilne stavke, npr. »Greva.«) Pogovor sem malce zaobrnil, ko sem mu na to odgovoril z vprašanjem: »Nisi rekel, da hodiš v fitnes?« »Ja, sem, samo zdaj že nekaj časa nisem bil, bom moral spet iti.« »Res je, moral boš. Najbolje, da greš kar takoj.« In sem se odpravil proti domu, z nekritičnimi, zlasti samonekritičnimi ljudmi se mi ne da ukvarjati, na poti skozi center sem na Tromostovju srečal znanca, s katerim se nisva videla nekaj mesecev, vprašal sem ga, kako kaj in kaj počne, nekaj je natvezil, potem pa rekel, da nič in da malo pohajkuje po mestu. »Pohajkuj torej naprej in me spremi do doma, cca. 20-minutni sprehod je.«

Eno uro sem potem ležal na hrbtu, medtem ko me je z ustnicami vzburjal po celem telesu … prijel sem ga za lase, temno rjave, in tako določal ritem in jakost njegovih gibov, ko mi ga je vlekel …. nato sem sedel, vzdignil njegovo mednožje do svojih ust in povzoročil, da je začel sopsti od užitka … medtem sem si nataknil kondom, tik preden bi mu prišlo, sem se izvil izpred njega, ga od zadaj porinil vanj in ga istočasno drkal, počasi, komajda, pa hitreje, močneje in ga, ko sem se odločil, da bom končal, zdrkal do konca … njegova sperma se je razpacala na okenski polici.

Bralec

 • Share/Bookmark
 

30 odgovorov na “Bralčevo razgaljevanje”

 1. Marko  pravi:

  Bralec ;) no, jaz si spodnjice od CK naročim kar v tujini preko interneta pa sem zadovoljen. :)
  To je pa baje značilno, da se fantje radi hvalijo kakšni športniki so, pa čeprav niso, samo pač da pove. :D

 2. Smučarček  pravi:

  CK spodnjic nikoli nimajo!Vedno imajo vse popolnoma izropano.Tega res ne razumem ;)
  Sej če pedre poslušaš vsi športajo, pa vsi majo totalno hude bodije, pa vsi so oh in sploh simpatični in luštni, pa noben kao ne hod v štirko na roza in tko naprej. V “našmu” svetu moraš vse vzeti z ogromno rezervo!Nevem če ti reče da športa to ponavadi pomen da se občasno odpravi na kakšen sprehod :P

 3. mink  pravi:

  V CK trgovini so obupno neprijazni! Res je, da sem nazadnje bila tam pred 1 letom, ker mi je prekipelo in sem si obljubila, da tja ne pridem več, ampak očitno se niso vmes nič popravili.

 4. aaron  pravi:

  Kar se oblačil tiče, vedno gledam samo na to ali mi je stvar všeč ali ne. Pa naj bo firma ali ne. Paljenje na firme se mi zdi neko brezvezno omejevanje in foliranje.
  Ljudje smo preko virtuale precej nesamokritični. Še veliko bolj kot smo v realnosti. Najlažje je preko neta izživljati svoj alter ego. U can be whoever u wanna be. To najbrž velja tudi zate. Zato moraš to msnjanje, razne forume ipd. vedno jemati z rezervo.
  Sicer pa mi je všeč fotka. Jaz bi sicer eno tako brez hlačk. Palim na bulce. ;)

 5. Bralec  pravi:

  @Marko: morda je res značilno, je pa res blesavo, zlasti, če se misliš s kom spoznati v živo. V virtualnem svetu je vsak lahko Brad Pitt v mladih letih. :D
  @ Smučarček: res je, to je skoraj možno sklepati že po velikosti tiste impropolice, ki je namenjena temu pomembnemu delu moške garderobe. :D Mislim pa, da to kaže, da jim sploh ni jasno, kakšne vrste ljudje hodijo v takšno trgovino, kakršna je CK … pač taki, ki imajo nekaj denarja in so ga tam tudi pripravljeni zapraviti. Ta s sprehodom mi je pa strašno všeč. :D Pozen odgovor pa zato, ker sem do zdaj spal … včeraj sem namreč bil v 4ki, hahaha. ;)
  @mink: pravzaprav tokrat niso bili neprijazni, samo zmotilo me je, da o njihovi trgovini skorajda jaz vem več kot oni. Kar je pa adijo. ;)

 6. vyagrah vyagrah  pravi:

  probaj v Emporiumu, jaz sem tam kupil spodnjice CK in Hugo Boss in so imeli kar dosti izbire ;)
  nekateri res pretiravajo s tem ;) “športam – presedam se iz kavča v kuhinjo” ;) hehe :P

 7. Marko  pravi:

  @Bralec: Se popolnoma strinjam s tabo. Jaz pravim raje povej po resnici kot pa, da se nekaj zlažeš, ni res? ;)

 8. FireFlame  pravi:

  Ahh Bralec… ti si torej eden izmed ’tistih’!? Tistih, ki si mislijo da je telovadba in lepo telo vse…ali nekaj podobnega? Kdo je rekel da je sfitnesirano telo lepo, naravno in še najbollj – zdravo? Tisti, ki od tega služijo in samo to je njihov namen in nič druga. Opažam tudi, da smatraš da so ‘fem’ manjvredni. Logično.
  Po napisanem sklepam, da nikoli nisi delal v trgovini. Poskusi in ugotovil boš, zakaj je kdo (ne)prijazen in kako se lahko zgodi, da se ne ve, kdaj bo prišla nova roba. Sploh v teh časih ‘krize’.
  No, pa da ne bom eden ’tistih’, ki samo kritizirajo in sami sebe ne znajo pogledati bom dodal še to: vsi imamo svoje razloge, zakaj kaj počnemo. Potrebno je samo pomisliti ali je to zaradi nas, ali zaradi drugih. js hodim v fitnes, zato ker je tako sam sebe prisilim, da bom naredil nekaj zase: učvrstil mišice. Vsi ostali razlogi so samo egopump. Pedrov s tem problemom je pa že itak dovolj. Pa še dolgočasni so.

 9. Bralec  pravi:

  @Marko: točno tako. :)
  @FireFlame: tvoj prvi odstavek je čista pomota oz. prehitro in prepovršno sklepanje. Predvsem nimam žensk za manjvrednih, sploh ne, v nobenem pogledu; med drugim sta dva najinteligentnejša človeka, ki jih poznam, ženski. Kar se pa estetike tiče, je pa to stvar okusa in jaz v svojem blogu pišem o svojem okusu, kar pomeni, da je meni (kaj je drugim, je njihova stvar) všeč vitko telo, nezašpehano in tudi ne prevel razbildano. Če ima pa kdo drugačen okus, pa … be my guest. Kako so že rekli Latinci? De gustibus non est disputandum. ;) Jaz vse počnem zaradi sebe. Če komu ni všeč moje telo, je to njegova stvar in mi je čisto vseeno. Če pa ima kdo problem s tem, da meni ni všeč njegovo, je pa to njegov problem … lahko si ga izoblikuje tako, da bo meni všeč, če mu to toliko pomeni, ali pa me nekam pošlje oz. je do tega ravnodušen … ampak mene te reakcije niti ne zanimajo. V trgovini pa res nisem delal, vendar je tudi moje delo tako, da ves čas delam z ljudmi in še zelo ažuren moram biti. Tako da se mi zdi še vedno neprofesionalno, da nimajo pojma o robi, ki jo prodajajo, zlasti, če je to stalna pesmica. ;)

 10. FireFlame  pravi:

  Ok, vem, da sem o tvoji objavi razmišljal s svojega zornega kota, ker drugače ne morem, je pa bilo to razmišljanje in ne sklepanje, kar je nakazoval tudi vprašaj na koncu povedi.
  Tisto glede feminiziranih pa nima nič opraviti z inteligenco, podobno, kot naučene spolne vloge ne…see what I mean? Estetika je stvar okusa, ki pa je priučen(a). In okus ni nujno vedno dober, v smislu, lastne konstrukcije le tega.
  Prodajalk ali prodajalcev nisem zagovarjal, res bi se mogle/i spoznati na robo, ki jo prodajajo, vse kar sem mislil povedati je, da se okoli tega ne splača razvijati teorije o nesramnosti (saj je ta premosorazmerna s tisto, ki jo sami ljudje doživljamo), sploh s strani človeka, ki je očitno vase zagledan. Oprosti, mogoče se motim in da, zdaj pa prehitro sklepam, ampak takšen vtis puščaš. Na meni, to je.

 11. Špelca  pravi:

  Mlado meso si, bi rekla jaz … ;) vsaj glede na sliko.

  Metafore in prispodobe so dobre; v pravljicah in basnih in drugih literarnih besedilih, pa pri kakih osvajanjih deklet – kar pa tebe ravno ne zanima ;)
  Direktno in naravnost pa bolj zadene (pa čeprav se eni potem izgovarjajo, da ni romantike – a romantika ni laž, ampak nekaj čisto drugega)

  Tipov, ki se predstavljajo kot športniki, rekreativci in sploh oh in ah, pa ni veliko samo v ‘vašem’ (tko se je se izrazil smučarček) svetu, ampak tudi nasploh. Ko meni pišejo na msn, kako športajo in redno kolesarijo, in to po vseh bregih in hribih, pa so skorajda v fitnesu že doma, potem pa jih vidim z več deset kilogrami odvečne teže, se mi kar zasmilijo, ker so tako ubogi. Naj rečejo, da so leni kot fukse, pa je.
  Pa sploh nisem za to, da bi morala biti moški in ženska brez najmanjšega grama maščobe. Pri ženski je lepo, da ima nekaj oblin – bolje da lulja, nego da žulja, da se lahko nekaj prime in zatrese ;) Moški pa tudi ne sme biti kosti, pa koža prek … a da bi se pri njemu treslo kot kak žele, to pa ne! No, a to je samo moje mnenje, ki je lahko čisto drugačno od mnenja koga drugega.

 12. garry  pravi:

  Mmm, iztok, nisi mi še povedal kdo je bralec; vsekakor ima lepo črtico, od popka dol! :-P

 13. blaž  pravi:

  ne razumem te pederske obsedenosti z gatami…

  in še to:
  kakšen nadut pezde.

 14. Bralec  pravi:

  @FireFlame: nisem hotel reči, da ima več- oz. manjvrednost kar koli opraviti z inteligenco, zato sem napisal “v nobenem pogledu”; tisto z inteligenco sem navedel le kot primer. ;) Okus je morda res priučen, vendar s tem ni nič narobe; če je priučenost pač tako usidrana v človeka, da deluje že na ravni čutov, bi bilo pa po mojem sploh brez veze, če bi to človek sam pri sebi zavračal. Po drugi strani pa se mi zdi, da je ravno to, da je okus moja lastna konstrukcija, nekaj odličnega (ker sem nadut pezde :D ). Tudi nisem napisal, da so bile prodajalke nesramne; samo, da nimajo pojma o robi, ki jo prodajajo. ;)
  @Špelca: ti se ne motiš, glede ali ne glede na sliko. :) Mogoče me res ne zanimajo dekleta, o osvajanju deklet bi moral pa razmisliti, to bi utegnilo biti zabavno. :D Sicer se pa s tabo, spet, haha, popolnoma strinjam. Pri ženskah tudi meni ni všeč pretirana suhost … in tudi pri tipih ne, morajo pa biti vitki … kot jaz (vidiš, da je imel FireFlame prav, ko je napisal, da sem vase zagledan; a tega je kriv Iztok, ker je vztrajal, da tule objavim lastno sliko, in zato zdaj ves čas, ko pišem, gledam vase :D ).
  @garry: všeč mi je tvoj priučeni in lastnoskonstruirani okus. ;)
  @blaž: ne gre samo za gate, ampak za lepe obleke sploh. Prav tako ne bi uporabil besede obsedenost, temveč nagnjenost k ali prefinjen občutek za. Posredi je namreč to, da lepe obleke, ki človeku odlično pristojijo, najbolje služijo svojemu bistvenemu namenu: v drugih vzbujajo željo, da bi jih čim prej slekli s tebe. :P

 15. obiskovalec bloga  pravi:

  blaž , se strinjam !

 16. Gaber  pravi:

  Rjava barva bradavičke se lepo poda k modrim spodnjicam. Jao! Kaj vse bom jaz pustil, da boš ti delal meni! ;) Jaz pa zadrego nedirektnih ljudi izkoristim sebi v prid. :D Če gre za mlečne, zardevajoče tipčke pa sploh! ;) Prihodnjič sleci vse. :D

 17. Špelca  pravi:

  O osvajanju deklet (eh, kar žensk) bi lahko razmislila tudi jaz, bi utegnilo biti zabavno ;) ne razmišljanje, ampak osvajanje :lol:

  Pismo, ja, kako si zagledan vase ;)

 18. ateistek  pravi:

  Torej, če pravilno razumem, poleg Gabra in smučarčka, še eden, ki bo pisal o svojem sila zanimivem vsakdanu?

  Whatever.

 19. glavca glavca  pravi:

  @Ateistek: Ne, ni čisto tako. Iztok K

 20. ateistek  pravi:

  @IztokK:

  Se opravičujem nad mojo nevednostjo, ampak kako je?

 21. glavca glavca  pravi:

  @Ateistek: Morebiti se motim, a v prvem komentarju se mi je zazdelo, da se vsaj malo posmehuješ. Brez potrebe. Nihče od naštetih ne misli, da je prav njegovo življenje sila zanimivo. Imaš pa prav, da bo Bralec pisal o svojem življenju. Načrt je tudi, da bo objavil čim več originalnih fotk. ;) Pozabil pa si napisati še Maykca, ki tudi piše o svojih prigodah. Pred vrati so krompirjeve počitnice in ravno to sredo se bo ponovno oglasil s prispevkom. :D In če sem v tvojem Whatever zaznal prezir, je spet brez potrebe. ;) Ker si vešč pisanja, bi jaz tvojo kritiko, sploh konstruktivno, veliko raje prebral. Prav nanjo sem upal, ko sem kliknil tvoj komentar. :D To je pa izziv. ;) Iztok K

 22. jaka  pravi:

  Kul je tvoja samoironija. In opis seksa. ;) Si tipa hotel le za seks ali kaj več?

 23. Bralec  pravi:

  @Gaber: kul, torej bom dominanten. :D Dobro razmišljaš. ;) Morda pa res slečem vse … samo slika ne bo celopostavna, hahaha. ;)
  @Špelca: tebe bi zalizal. :D
  @ateistek: imaš kakšen drug predlog, o čem naj pišem? To seveda ne pomeni, da ne bom pisal o svojem nadvse, skrajno in neprekosljivo zanimivem vsakdanu, morda pa bom kakšen odstavek namenil še čemu drugemu. ;)
  @Iztok K: posmeh je v redu, če je pametno merjen in če je človek sposoben in vešč tudi samoironije (se opravičujem, da spet pišem o sebi :D ). Jaz pa vendarle mislim, da je moje življenje sila zanimivo, zame že, takega si skušam ustvarjati; pač zanimivo zame, če pa za druge ne, pa … njihova stvar. :) Saj bo ateistek morda napisal kaj daljšega, ko bo imel več časa/več volje do tipkanja/… Dajmo fantu priložnost! Tudi, če za izlivanje gneva. :D
  @jaka: zelo všečno, da opaziš samoironijo. K njej sem zelo nagnjen. ;) Tega tipa? Samo za seks. Poznam ga že dlje in nisem zaljubljen vanj. Seks z njim je pa kul. :)

 24. Gaber  pravi:

  Jao! Težava. ;) Hočem obrazek in stopalca. In vse vmes. :D Nop. Nič ne boš dominanten. ;)

 25. Mark  pravi:

  Ja, Budy itak si car, tako ali drugace :)

 26. Bralec  pravi:

  @Gaber: kajpak, da bom, hahahaha. Saj bi povedal, kaj bo naslednjič na sliki, pa ne smem, ker se mora pričakovanje nabirati do ponedeljka … :D

 27. Bralec  pravi:

  @Mark: tudi ti, my friend. ;)

 28. Aris  pravi:

  Vedno me zabava, ko pedri iz nakupa gat delajo malo manj kot eksistencialen problem obenem pa vihajo nos nad feminiziranimi :)

 29. Grablje  pravi:

  Tudi, če ti tipo ni všeč ( zaradi kateregakoli razloga pač), ga lahko spoštljivo zavrneš, ne pa, da mu “na nos” nabiješ, naj se takoj odpravi v fitness.

  Nekateri imajo super body, pa fitnesa še od daleč niso videli, drugim spet se bolj malo pozna itd. Okus je eno, primitivizem pa drugo.

  Nekako sem še kar neopredeljena glede bralčevih prispevkov, čeprav se nagibam k “don’t like” – spet se mi zdi neko kopiranje prejšnjih avtorjev: stil, vsebina, način odgovarjanja na komentarje, zeeeh

  Nekaj novega bi.

 30. Bralec  pravi:

  @Grablje: saj sem mu čisto spoštljivo sugeriral, kje lahko pridobi tako postavo, kakršno pravi, da ima … in konec koncev je sam trdil, da hodi v fitnes, tako da se te možnosti za lep body v njegovem primeru nisem spomnil jaz. ;) Še me beri. Mogoče bo vendarle kaj novega. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !