Smetiščni muc, erotična zgodba 2

Najprej sva se z jezikoma srečevala pri ustnicah. Z vrhovoma jezikov sva se nežno otipavala. Dotik, odmik. Dotik. Odmik. Poliz. Krožni zdrs okoli njegove konce. Prvi, drugi, tretji… in mu je pobegnil v globino svojega ustnega brloga. Ostal sem na ustnicah, se jih dotikal z notranje strani, kratko podrsel levo, desno, po celi dolžini polizal zgornjo in še preden sem z nadzorovano počasnostjo pripotoval po spodnji od enega kotička do drugega, se je njegov jezik priplazil iz globin in sunil v mojega, kot kuža s smrčkom sune gospodarja v roko, češ, ukvarjaj se z menoj. In sem se. S široko razpotegnjeno konico se ga polizal od desne proti levi. V trenutku se je odzval in drsel ob mojem v nasprotni smeri. Razmik in ponovitev. V vedno isti, hkratni protismeri, v vedno enakem ritmu, vsakokrat bolj doživeto. O tem sem na ustnicah in bradi čutil njegovo bradico, ščegetljivo, žgečkljivo, dražljivo…

 

Padel sem v ritem preprostega počasnega polizovanja do te mere, da sem vsako vnovično srečanje z njegovim jezikom hkrati občutil na svojem jeziku in kurčevem glaviču. Kot da se me mokra, topla in spolzka toplota sprehaja po dveh najbolj občutljivih delih telesa hkrati. Ob tem se nama je fizično dogajalo skrajno malo: samo usta na ustih, še otipaval se nisva: z desnico sem ga držal za ušesi, z levico sem se opiral na njegovo stegno.

Pohota je v meni nezadržno rasla in nenadoma prestopila mejo vzdržnega vztrajanja v negibnosti. Zasadil sem mu prste v stegno in vrat, planil na njegova usta in mu hotel s hermetičnim prisesom izsesati drobovino. Ni se dal – zdržal je tlak, drug na drugega sva bila z njim prilepljena. Zgrabil me je za glavo in me potiskal od sebe. V nekem trenutku sva se odlepila. Pa je takoj spet poiskal usta in se na njih prisesal. V drugo mu ni bilo treba več na silo odmikati moje glave. Vsakič, ko sva se spet staknila, me je njegov jezik pričakal bolj izprožen. Dojel sem: erekcija jezika. Ko sem zaznal, da ne more dlje iz ust, sem njegov trdo postavljeni jezik nežno objel z ustnicami in zdrsnil od konice do korena izza njegovih zob. Nazaj do vrha in spet dol. Fafal sem njegov jezik. V ritmu tega početja me je oblivala vročina od temena navzdol po celem telesu. Ko sem imel njegov trdi jezik v celoti v svojih ustih, sem obmiroval in začel s svojim jezikom krožiti okoli njega. Omehčal se je in sprejel nežnejšo igro.

Med iskanjem kar največjega, najbolj drsečega in erotičnega stika z njegovo ustno mišico sem ga prijel za ramena in s sedeža, na katerem sem se zvijal, počasi lezel v njegovo naročje in sem mu usedel na kolena. Z ramen sem šel z rokama na njegov vrat in ga spet prijel za zatilje. Takrat sem jaz izprožil svoj jezik in mu ga začel zarivati v usta. Bil sem nad njim, zverižen pod nizko streho majhnega avtomobila, in ga prav po mačistično nepopustlijvosjo z jezikom vbadal v usta. Glavo je zvrnil nekoliko vstran in dejavno sprejemal moje prodiranje in izdiranje. Kako je bil ta akt dražljiv! In kar trajal je. Ko me je jezik že fizično bolel, sem ga spet spravil na svoje mesto. Nekaj trenutkov premora in vročičnega gledanje iz oči v oči. Nato spet k ustnicam in poskusil sem iz fant spet spraviti nežnost prvih poljubov. Bila sva uglašena, uspelo je takoj. Prejšnji togi prijem je sam od sebe prešel v gladenje po vratu in laseh. On me je od spodaj po pod pazduhami držal za pleča in jih gnetel. Šle zdaj sva se poljubljala tako, ko je to običajno.

A zame vseeno ni bilo običajno. Fantova bradica je bila kot poper, ki je požigajoči dražljaj poljuba širila na brado in del lic, s katerim sem se ga dotikal. Prišlo je, da sem mu zgornjo ustnico potegnil v usta in izmenično lizal po notranji, gladki, in zunanji, poraščeni strani. Mu nato z jezikom delal vrtnice med ljubeznive dlačice, razmočene s slino. Ugajalo mu je, toplo, vlažno sapo iz njegovih ust sem skupaj z vzdihi občutil na svoji bradi.

Tedaj sem se odmaknil, ga kot prebujen pogledal in vprašal:
»Ti, kako ti je sploh ime?«
Začudenje v pogledu se mu je takoj pretopilo v izzivalen nasmeh:
»Zakaj je to važno? Tukaj sem. Tukaj sva. Tvoj sem.«
Če sem se z njim že tako doživeto poljubljal, ime res ni moglo biti bistveno. Nekaj čutnih sem mu jih pritisnil na, čelo in lica. Godel je. Potem sem čutil prste ne prsih.
»Pojdi nazaj na svoj sedež.«

Nisem se mu zoperstavljal. Položaj razkrečenega pol sedenja, pol čepenja na njem ni bil posebno udoben. Ko sem se zleknil nazaj na svoj sedež, mi je mignil z glavo proti hlačam: »Daj jih dol.«
Res, čas je bil zrel. Napel sem se v bokih, se dvignil nad sedalo, odpel gumb in zadrgo ter hlača potegnil do kolen; do gležnjev so zdrsnile same. Spustil sem se toliko po sedežu navzdol, da mi je eregirani tič legel na trebuh. Olajšanje, ki ge je moje prej utesnjeno meso občutilo, ni dolgo trajalo. Rusobradec se je že nagibal čez mene. Tiču se je približal tako, da mi je z glavo zakril pogled nanj. Čakal sem, kako se ga bo lotil. Bo zagrizel? Bo mokro polizoval? Bo takoj celega pospravil v usta? Nič od tega. Nekaj časa sploh nič. Potem sem na glaviču začutil sapo, vročo sapo, ki je dihala nanj. Ko sem prepoznal dražljaj, sem s tičem nehoteno trznil. Odlepil se je od kože na trebuhu, sunil v fantovo bradico in spet pristal na trebuhu. To sva nekajkrat ponovila: na njegovo ritmično dihanje sem odgovarjal s trzanjem in vsakokrat, ko sem s spodnjo glavico začutil stik z mehko obrazno ščetino, trznil še notranje. Začutil sem dlan, ki mi je tiča na korenu pritisnil k trebuhu. Nadaljevanje je bilo podobno kot pri prvem srečanju najinih jezikov. Kratko ritmično dotikanje, potem polizovanje, nato vztrajno drsenje pod robom glavičem čez kožni mostiček na drugo stran, vedno spet v isti smeri. Ko sem se začel zvijati od ugodja, je postal, se mi zagrizel v meso in potresel z glavo, podobno kot lovski pes strese plen, ki ga drži za vrat in ga hoče pokončati. Nadaljeval je z lizanjem v drugi smeri, od spodaj navzgor, in se vedno bolj osredotočal na luknjico sili vanjo s konico jezika, kot da bi obdeloval miniaturno žensko spolovilo. Čez njegovo delovišče se je zlivala vroča sapa, po kateri sem vedel, da je tudi on globoko v ognju.

»Daj mi zdaj ti svojega,« sem mu šepnil.

Poslušal me je. Potegnil se je nazaj na svoj sedež, odpel hlače in jih spustil. Pokazal se kar tolst, a ne posebno dolg tič. Prijel sem ga za razgreto, vroče meso in sprehodil kožo po njem. Vedno znova je ugodje doživljati novega moškega v vseh njegovih posebnostih. Preprijel sem njegov ud in šel z desnico po kondom v žep. Namučil sem se, da sem ga izkopal iz zgub spuščenih hlač. Pomagal sem si z zobmi in ga enoroč spravil iz embalaže.

»Kaj boš?« me j vprašal, so sem šel z gumico proti njegovemu tiču.
»Pofafal bi ti ga rad.«
»Ne bo šlo. Alergičen sem na lateks.«
»Kurac!«
»Jebeš ti kurac, če mam potem vsega rdečega in me dva dni srbi.«
Opazil je, da sem okamenel.
»Ne paniciraj, v rito nisem alergičen, samo v kurca.«

Nič. Odložil sem kondom pred šipo, mu tiča prijel v roko in poiskal njegove ustnice. V hipu sva spet bila v vrtincu poljubljanja. Držal sem ga čez rame ter s prosto roko malo drgnil ud in malo raziskoval njegovo okolico. Pot do popka, jajca. Ko sem od jajc zrsnil k anusu, je zadrhtel od ugodja. Opa! Navlažil sem si prste in se vrnil k njegovi vroči točki. Krožno drsel in nenadoma zdrsnil v notranjost. Zagodel je in glavo prevrgel z leve na desno. Obmiroval sem. Spet je poiskal ustnice in takrat sem nadaljeval z raziskovanjem črne luknjice. Kar nenadoma sem bi v njem s kazalcem in sredincem. Po ritmu njegovega dihanje sem dojel, da ga stimuliram v živo. Njegova zadnjična sprejemnica je bila brezhibno snažna, mehka, gladka, voljna. Ob misli, da bom tja dregnil s svojim tičem, me je oblivalo. Čarovnija neznanih obetov.

Potem mi je odstavil roko iz sebe in dahnil:
»Še jaz enkrat tvojega.«

Kondom, ki se ga že pripravil, da bi ga uporabil na njem, sem nasvaljkal na svojega. Tokrat se je oralij loti od zgoraj, tako da sem imel pogled na dogajanje. Obvladal je, resnično je obvladal. Pogled na bradata usta, v kater izgineva gladko meso, me je vedno podžigal. Nastavil sem se mu tako, da mu je bila na voljo čim večja dolžina mojega uda, in da je bil moj užitek v njegovem delovanju največji. Roke sem naslonil ob trup tako, se sem rahlo objel njegov obraz, ki se je dvigal in spuščal v zanesljivem ritmu. S celo površino dlani sem občutil poraščenost njegovih lic. Zamižal sem, naslonil glavo na naslanjalo in užival. Užival v dražljaju z moje moške osi, v dražljaju popraste kosmatine na dlaneh, zvokih cmokanja, pogrgravanja, izdihovanja, hrsketa bradice bo prstih. Hkrati sem po tresljajih njegovega telesa vedel, da odločno masturbira.

Moja zavest je spreminjala agregatno stanje. Njena običajna, kontrolirana trdnost se je jela na robovih mehčati, natapljati, topiti, vroče kapljati… Se je raztalila. Začela povirati. Se uparjati. Bilo je tako čarobno lepo, da sem prezrl trenutek, ko je začela izgubljati znane strukture in se je pod pritiskom in vročino trenutka začela razkrajati v plazmo. Ni bilo več možnosti, da bi se vmešal v dogajanje. Polno sem se predal trenutku in pustil, da me je popeljal v bleščeč, galopirajoč, dinamitno energetski ustni orgazem.

(se nadaljuje) Biksen

Foto: Flickr, Joel Bedford

 • Share/Bookmark
 

10 odgovorov na “Smetiščni muc, erotična zgodba 2”

 1. Abc  pravi:

  Ti pa veš vsak navaden fuk spremeniti v roman!

 2. oki  pravi:

  ja Biksen..res ti lepo “rata” iz navadnega fuka dobiti tisti meni tako dragi angleški izraz “make love”

 3. Grablje  pravi:

  Oh … zadnji odstavek je fenomenalen. Besede, ki v običajnem okolju delujejo povsem nevtralno, se na tvojem terenu spremenijo v rajcanje. Draženje. Če bi pisal recimo o kuhi, bi se mi sline ravno tako cedile.

  Mojstrsko.

 4. ihim  pravi:

  Noro dobro. Že opis poljubljanja je zadovoljil.

  “… z jezikom delal vrtnice med ljubeznive dlačice, ….” Saj si mislil vrtince ne, ali jaz česa ne razumem?

 5. garry  pravi:

  A tako literarno dobre zgodbice bere samo še pet herojev!!

  Ne samo da zna iz avanture narediti, kej več…naredi umetnost trenutka, prisotnosti in tenkočutne strasti…
  kaj je umetnost…dsposobnost iz trenutka narediti večnost…in zadnji odstavek je res mojstrovina v kontekstu prejšnjih…ubesedi pot v transcedentalno ;-)

  Pa še nekej, vsekakor se razbere čista dodana vrednost vsakega moškega…bradica…to je pika na i!!!

 6. biksen  pravi:

  @abc&oki: ma ja, treba je iz življenja nekaj ven potegnit!
  @grablje: sem te že pogrešil! erotika je redka sila, ki povezuje in poveže nasprotja. besedam je treba vdihnit malo ertotiče energije, pa se kar sam sprimejo… vaja dela mojstra in če mojster ni bukov, mora kaj ratat.
  @ihim: seveda, vrtince, mene črke ne ubogajo. saj so tudi vrtnice lahko erotične, a putimo to za drugo priložnost.
  @garry: manj, grablje je herojinja! ti si tako privlačno pristranski…

 7. Domen  pravi:

  Beremo, beremo, brez skrbi. :D

 8. ni važnoooo  pravi:

  mokraaaaaaaaaaa hehe ups

 9. garry  pravi:

  seveda sem pristranski, vedno na strani medotov!!

 10. obiskovalec bloga  pravi:

  beremo in komaj čakamo nadaljevanje …

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !