Maykec išče soplesalko. In fanta.

Zapustil me je. Jap, zadnje tri tedne več ni bilo preveč rožnato. Bilo je le še vprašanje časa. Sedaj me nanj spominja le še plišasta opica, ki jo imam na pisalni mizi. Podaril mi jo je kar tako, takrat še nisva bila skupaj. Na trebuščku ima všit srček.

Ne bom rekel, da je on kriv za razpad, samo sem pa vseeno jezen nanj pa tudi nase. Rekel mi je, da sva lahko fu*frenda, kaj več pa žal ni možno, ker sem svoje šanse pokuril. Prijel sem na besedo fu*frend in jo izkoristil. Namesto, da bi šel v šolo sva šla… Res, to je popolnoma nezrelo dejanje, ampak sex iz potrebnosti je bil začuda boljši od prejšnjih, čeprav je bilo ogromno poljubljanja.
Varala sva tudi drug drugega…

Imeli smo spoznavni večer. Zakon čaga. Škoda je bilo, da je bil v četrtek in ne petek ali pa soboto.
Diskač je bil nabito poln naših dijakov in deklet sosednje šole. DJ-a sta vrtela zadovoljivo glasbo. Na začetku sem se bolj zadrževal v krogu razreda, ko pa se je pijača prijela, sem pa si začuda dal duška na dekletih. Šmeknil sem eno zelo lušno punco. Bila je čist mal manjša od mene, daljši svetli skodrani lasje in lepe rjave oči. Plesala sva in častil sem ji par rund pijače. Poljubila sva se. Bil sem prepričan, da je sedaj moja in se z njo ukvarjal še nekaj časa. Ko je prišlo do točke, da bi privolila in bila moja soplesalka, je rekla da pleše s svojim fantom. Bil sem šokiran in tudi zelo smešno mi je bilo, glede na to, da se z mano poljubljala. Za soplesalca so me vprašale še tri punce. Vse sem zavrnil in izbral četrto, ki je bila najgrša. Ima lepo postavo in lase, ampak obraz ni bil ravno privlačen. Bil sem pijan in pod tistimi disco lučmi je izgledala popolnoma drugačna, nekoliko lepša. Izmenjala sva si telefonski. Po koncu zabave sem jo videl na ulici. Bil sem malo razočaran, ampak sem mislil, da je pač samo soplesalka.

Naslednji dan sem ji poslal sms in jo vprašal, če je prepričana, da bi rada bila moja plesalka. Rekla je, da si je premislila in sploh ne bo plesala. Po eni strani sem si oddahnil, po drugi pa sem bil vseeno malo užaljen. Še dobro, da imam rezervo in da bo do prvih plesnih vaj prosta.

Z Urbijem sva bila povabljena k ustvarjanju nove gledališke predstave. Odigral sem že v kar nekaj gledaliških predstavah. Ko sem bil otrok, sem hotel biti igralec. No, tudi sedaj se temu ravno ne upiram, ampak iz različnih razlogov se za to nisem in verjetno ne bom odločil, mi pa je všeč, če se s tem amatersko ukvarjam. Nekaj let me je osnove gledališča učil gledališki režiser, ki je danes tudi direktor gledališča. No, upam, da mi bo vloga všeč in da ne bom imel preveč problemov, ker že lep čas nisem nikjer nastopal.

Maykec

 • Share/Bookmark
 

12 odgovorov na “Maykec išče soplesalko. In fanta.”

 1. Gaber  pravi:

  Jp, punce so zvite! ;) Zadnjič sem videl plišaste afriške živali in vsaka je imela popek! Noro! :D Žirafa s popkom, zebra, gorila s popkom. :D Take male potrebneže ful dajem dol. ;)

 2. blaž  pravi:

  lol.

 3. Maykec  pravi:

  @Gaber: jap punce so zvite. jaz pa pri tipih še veliko bolj :P .
  @Blaž: se javiš za novega tipa ?

 4. blaž  pravi:

  lol. ;)

 5. Axis  pravi:

  WTF? A to je pri gejih klasika? Če si ne morete dobiti tipa, poberete najgršo babo? Al je blo mišljeno samo za ples?

 6. Glavca's Dj  pravi:

  fain pripsevek sm se mogu kr mal nasmejat:P:D

 7. Glavca's Dj  pravi:

  aiaa btw js se ponudim za zmenek:D

 8. Maykec  pravi:

  @Axis: bilo je mišljeno samo za ples. je pa se že tudi zgodilo da sem izbral najgršo babo za kaj drugega :S. če je to klasika pa ne vem …
  @Glavca’s DJ: kje pa kdaj se dobima ?
  btw znam bit zelo zahteven xD

 9. Glavca's Dj  pravi:

  hehe ja se morva zmenit kje pa kdaj se dobiva ja sam ne tle:P….cool js pa ne sam d znam bit zahteven ampak sm zahteven:P

 10. glavca glavca  pravi:

  @Glavca’s Dj, Maykec: Jaz imam mejl od obeh. :D Iztok K

 11. Maykec  pravi:

  haha, to bo šele zanimivo. no daj mu moj mail če ga že zanima xD

 12. Glavca's Dj  pravi:

  hehe ja res je zanimivo bo:P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !