Smetiščni muc, erotična zgodba 3

Ko so krči popustili, sem se sesedel na naslonjalo. Telo je preplavila zmehčanost, samo v glavi sem še čutil pritisk in v očeh mi je kljuvalo. Miže sem čakal, da se skozi v oblake opojnega olajšanja počasi spustim na tleh. Ko so se poorgazmični valovi, ki so se kot odmev zaletavali in odbijali s sten moje notranjosti, za silo umirili, sem si pomel oči, jih odprl, in pogledal fanta:
»Mislim…«

Opazoval me je, privzdignil obrvi in zapredel:
»Mmm? Kaj je tu za mislit?«
V roki je držal plastično dozo, iz katere je bil vzel kos vlažne krpe, s katero si je brisal spermo.
»Daj še meni, prosim!«

Ozrl sem se po avtu: vsa stekla so bila zarošena in tudi v zraku sem začutil nadihano vlago. Najprej je sam opravil do konca, zmečkal krpo, jo spusti pod sedež: Nato je iz doze potegni nov kos in mi ga ponudil. Podložil sem si jo na trebuh pod tiča in si snel kondom. Gledal me je, ko sem sneto gumico držal z dvema prsti in si z drugo roko brisal spolzino z uda. Ko sem hotel kondom zaviti v odrabljeno krpo, se je vmešal:
»Ne, pusti, daj meni! Ti bom nekaj pokazal.«

Debelo sem ga pogledal. Kaj ima za bregom? Pomolil sem mu kondom. Prijel ga je z dvema prstoma in mi z glavo mignil ven iz avta, češ, naj mu sledim. Potegnil sem nase hlače, ki so mi obtičale ne gležnjih, odprl vara in stopil ven. V temi je nekaj premaknilo, šinilo in steklo. Od strahu sem se skoraj sesedel.
»Se bojiš? Mačke so. Vedno pridejo sedet na topli pokrov motorja.«
»Lahko bi me kap! Si ti takoj vedel, da je mačka?«
»He, he. Mogoče nisem prvič tukaj.«
Za nekaj hipov sem ostal brez besed. Nato vprašal:
»Te nič ne moti, da te gledajo, kako seksaš?«
»A mačke?«
»Ja.«
»Ne. Nič me ne moti. A tebe moti?«
»Ne vem.«
In dodal:
»Mora biti zanimivo, če si taka mačka. Veliko vidiš. A misliš, da razumejo, kaj gledajo?«

Jaz sem s še zapenjal gumbe na srajci, on je slonel s komolci naslonjena na streho avtomobilčka in se držal na nasmeh. Na pločevino položeni kondom je še vedno držal s prstoma.
»Jasno, da razumejo!«
»Kako veš?«
Pogledal je izpod oči in medeno izpustil:
»Mijauuu….«
»Ah!«
Nato sem mu pomigal s palcem in kazalcem, kakor da bi jaz med njima držal gumo.
»Kaj boš zdaj s tem?«
»Točka! Pridi pogledat.«

Presneto: ko je izginjal skozi veje vrbe žalujke, je kazal nago rit. Široke hlače in široke bokserice je očitno pustil ležati kar pred sedežem v avtu, kjer so mu padle z nog.. Freh mačkon! Pohitel sem, da ga ne bi izgubil izpred oči. Že sva stala drug ob drugem na lesenem podestu, ki je segal nad gladino bajerja. Sceno sem bolj slutil kot videl, ker je vrba je požrla svetlobo cestnih luči, na drugi strani vode pa je bila črna tema.
»Lej zdaj!«
In je zalučal kondom v vodo.
Plip! In po dveh sekundah tišine: Pjusk. Pljusk, pljusk. Razbral sem, da se na vodni gladini prerivajo ribe, ki so hlastale za ponujenim obrokom.
»Ne!« sem vzdihnil.
»Krapi,« mi je rekel. »Požrejo vse.«
»Mislim…«
»Navajeni so, da jim ljudje čez dan mečejo kruh.«
Plopot z gladine se je polegel. So živali spoznale potegavščino ali so vsebino dejansko pojedle? Bog ve.
»Ti si malo usekan.«
»A malo?«
»Ne tako malo.«
Posmejal se mi je:
»Ko boš naslednjič kupoval ribe, se pozanimaj, od kod so! Zdaj veš, s čim se jih hrani. Počakaj, grem po cigarete.«

Bil sem pod vtisom nenavadnega dogodka. Stal sem negibno, gledal v temo in vlekel na ušesa. Oči so se mi navajale teme, slišal pa nisem nič posebnega, samo oddaljeno zateglo rjovenje tovornjakov z nočne avtoceste. In njega sem slišal, ko se je mudil pri avtu in na koncu loputnil z vrati. Nazaj je prišel oblečen in s prižgano cigareto.
»Boš ti tudi?«
Ponujal mi je, naj vzamem iz zavojčka.
»A-a.«
»Pa veš, da paše?«
»A ti delaš vse, kar ti paše?«
»Skoraj vse.«

Toliko sem se že navadil teme, da videl, kako da mi je ob zadnjem odgovoru pomežiknil. Usedel se je na klopco brez naslonjala, ki je bila pritrjena ob robu podesta, in kadil. Bilo je ravno toliko nočnega vetriča, da je nosil dim stran od mene. Zajahal sem klopco in ga gledal. Vlekel je dim globoko v sebe, ga zdržal v pljučih in nato puhnil navpično v zrak nad seboj, nakar je sapa oblaček počasi nosila nad vodo.

»Te je že kdaj v avtu našla policija?«
»A tukaj? Ne. V to sosesko se ne vozijo. Nadzirajo dostopno cesto. Med hišami z navzočnostjo ne smejo motit. To je fina soseska, saj veš.«

Z nasmehom se je odzival na mojo zaprepadenost. Očitno sem mu bil v zabavo z vsem, kar sem ga spraševal. V nekatere dlake njegove bradici se je lovila medla svetloba, da so se svetile kot optična vlakna. Lušten maček, a precej sumljivih navad. Prikupen in seksapilen pa za…
»Vrzi cigareto v maloro, pusti se še malo pocrkljat!«
Dvakrat je globoko potegnil ter v loku frcnil ogorek v vodo. Prisluhnil sem. Tokrat krapov ni bilo slišati.
»Pridi!« sem ga povabil in se z rokami potrepljal po kolenih.
Počez se je zleknil po klopci tako, da mi je legel med noge. Z ramo se mi je dotaknil razkoraka in glavo mi je položil na stegno. Z eno roko sem mu šel v lase, z drugo sem se mu motal po kratki bradici.
»S teboj bi se moral še kdaj dobiti.«
»Komot!« mi je odgovoril
Sklonil sem se in z malo muke dosegel njegove ustnice.
»Smrdiš.«
»A prej ti nisem?«
»Ne. Se hitro razkadi.«

S konico kazalca sem mu potoval po robu zgornje ustnice. Rob ustnic je imel po celi dolžini lepo izrisan z nizkim grebenčkom. Prst sem kratko vtaknil v svoja usta, da sem ga dobro oslinil, in še enkrat drsel po robu ustnice. Šlo je glajše in bolj v živo, zagodel je in nekoliko odmaknil glavo. Očitno ga je spreletelo. Počakal se tri sekunde in z na novo oslinjenim prstom nadaljeval, kjer sem moral prej nehati.
»Daj mir!«
»Seveda, » sem mu ogovoril in iskal na spodnji ustnici tisto hitrost drsenja in stopnjo trenja, pri kateri ne bo več vzdržal. Tokrat ni umaknil ustnice, šavsnil je za prstom, in ga drže zobmi izgrgral:
»Opožoril šem če.«

Pa sem oslinil se kazalec na drugi roke in nadaljeval vajo, ves čas drsé po robu ustnice. Med nama se je že spet stkalo polje erotičen napetosti, v katerem je bil vsak dotik dojet s trojno jakostjo dražljaja. Ker se mi ni mogel otresti, me je močneje ugriznil v prst.
»Au!«
»Nehaj!
»Kaj mi daš, če neham?«
»Vrnem ti.«

Pokazal je, naj se jaz uležem na klopco. Res sem legel na hrbet, on pa je pokleknil k mojem vzglavju. Kar sem jez njemu delal s prstom, je nato on meni s konico jezika: zgolj risal zunanji rob ustnice. Ta dotik je bil žgoč, kot bi se me ne dotikal z mokrim jezikom temveč s konico razbeljene grebljice. Ko mi je bilo preveč, sem se zvil v klobčič in zdrsnil s klopi na tla zraven njega. Drug bo drugem sva se drug ob drugem vzravnala na kolenih in hitro za tem stojé. Zalizovanje, božanje, mečkanje. V nekem hipu, ko me je objemal okoli vratu, me je sredi nežnosti stisnil v notranji rob komolca. V uho mi je dihnil:
»Samo ne se mi upirat!«

Z drugo toke me zasukal tako, da sem se k njemu prilepil s hrbtom. Nič posebno prijetnega ni bilo v tem , ko me je z levo med podlaktjo in nadlaktjo čvrsto stiskal adamovo jabolko. Ker pa mi je s prosto dlanjo zaokrožil pod srajco in takoj nato z njo zdrsnil na pas in nižje se mu nisem upiral. Namesto, da bi njegovo roko strgal s sebe, sem šel z dlanema za svojo glavo in jih sklenil na njegovem zatilju. V tem čudnem položaju sva se spet znašla v poljubu. Ni se mi bilo težko ozirati nazaj, ker sem pod njegovimi prsti in jezikom vplamtel. Nič ni po nepotrebnem odlašal. Odpel mi je zadrgo in izvlekel trdega tiča. Izkoristil je mojo izpostavljenost, v katero sem se mu prepusti. Kot me je on nepopustljivo držal čez vrat, sem jaz njega za zatilje. V kolenskem pregibu sem začutil njegovo pogačico. Moral sem popustiti in se prestopiti naprej. Nato enako z drugo nogo. Nič ni popuščal ne z roko ne z jezikom, ko me je tako prestopáje vodil naprej. Če bi oba pristala v vodi, bi se njegovim prijemom ne hotel izviti! Pa nisva. Očitno je na trdoti moje drže začutil, kdaj sem s tretjino stopala prestopil rob podesta. Še z drugo nogo sem moral stopiti pol koraka naprej.
»Pokaži zdaj, kaj znaš!«

Po tem, ko mi je to zašepetal, je spet povlekel moj jezik v usta. Pospešil je ritem na mojem udu in hkrati malenkostno in ravno prav popustil trdoto prijema, da sem moral drugič tisti večer kloniti pod njegovo veščino. Lovil sem sapo in ravnotežje. Ko sem se proti koncu orgazma spozabil in nevarno zamajal, me je potegnil nazaj in izpustil kleščasti prijem pred vratom in me z obema rokama nežno objel čez prsi. V ušesu sem slišal čisto tihi:
»Poslušaj!«
In se nisem premaknil in sem napel ušesa in sem slišal: Pljusk. Pljusk, pljusk. Pljusk. In še dva počasna ni tišja: Plop. Pljusk…

(se nadaljuje) Biksen

 • Share/Bookmark
 

7 odgovorov na “Smetiščni muc, erotična zgodba 3”

 1. oki  pravi:

  Huda fotka Biksen, paše zravn..kt muc na toplo havbo-tak na dveh nogah..hehe

  Tisto z prsti na ustnicah me je pa prov zrajcal-mi je ene lepe spomine obudil..

 2. ihim ihim  pravi:

  Nežnost je res čez vse. Saj tudi grobost in hitrejši tenpo včasih pašeta a vseeno je nežnost zame bolj erotična. bolj erotična

 3. biksen  pravi:

  oki, slike prispeva urednik.
  ihim, je neznosti v zgodbi dovolj ali premalo?

 4. garry  pravi:

  Veliki vojer MUC!
  Biksen ima prave ablenkungsmanevre!! Še vedno občudujem to neznansko občutljivost na dražljaje in zelo močan odziv nanje. Biksen k tebi bi moral iti mal na instrukcije iz ojačane senzorike…eni se moramo zelo potrudit da pridemo na cilj ;-)

  Iztok, tale Trent je res lušen fant :-P

 5. ihim  pravi:

  Meni je všeč tako kot je. Nežnosti je ravno prav. Mi dopade,če si človek vzame čas.

 6. biksen  pravi:

  garry, ti k meni na instrukcije? k-hm. po moje par ur ne bo zadosti. vsaj en srednje dolg intenzivi tecaj! na kaksni dobri samoti, dalec od z drazljaji preobremenjenga sveta. (pod rakovim povatnikom sem videl nekaj navdihujocih lokacij!)
  muc zgodbe se ni odmijavkal, bo skupaj z menoj kaksen vikend zabusil in nato mijavkal naprej.

  ihim, mi dopade, da si kontent…

 7. garry  pravi:

  včasih se prav prašam, kako to da z biksnom pogosto istočasno tle gor šariva ;-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !