Smetiščni muc, porno zgodba 5

V zelenju nad plažico je zašumelo. Otrdel sem kot kip. Še enkrat je zašumelo. Bil sem paraliziran, edino z očmi sem zmogel zdrsniti čez grmovje. Nič ni bilo nič. Prehitro je bilo, da bi se utegnil odzvati z emocijami. Pa prstu sem čuti sem, da se je fantova zapiralka zategnila. Bujno zelenje, kozi katerega je neopazno tekla potka, je zamigotalo. Kakor iz nič se je iz njega vzel belo črn, španjelu podoben pes. Ustavil se je, se na široko postavil in zalajal. Pri tem je veselo gledal in mahal z repom. Oblila me je mrzla zona in končno sem mi je vrnila sposobnost gibanja.

»Prekleta neumna žival! Od kod si se ti vzela? Beži!«
Mačkon se mi je snel s prsta, se obrnil na bok in z velikimi očmi gledal. Kar v trenutku mu je čez obraz šel nasmeh. Na široko se ja zarežal in bleknil:
»Ta, ta, ta…«
In potapkal je z dlanjo po brisači. Pes je v trenutku poskočil in trikrat zalajal.
»Buksel trapasti, ne ga vabit! Pes blesavi, ala, zgini!«

Pes me je gledal v roko, s katero sem ga skušal odposlati, in spet zalajal.
Moj fant se je režal kot pečen maček. Na hitro sem se ozrl okoli sebe in v pesku videl palico. Stegnil sem se in jo pobral. Žažugal sem z njo v smeri proti psu.
»Poberi se!«
Žival pa je še bolj zamaha z repom in bevsknila. Preplavil me je bes. Zalučal sem palico proti psu, pa je zletela čez njega v tri krasne. Pes je skočil v zrak in se pognal za njo. Z roko sem se vsekal po čelu, mačkon pa je prasnil v krohot.
»Ne smej se, bedak!«

Namesto da bi fanta napičil in užival v seksu v naravi, se mi je ta režal. Kot da ni bilo dovolj, da se je pes iz goščave zmagovito vračal s palico v gobcu…
»Toja! Toja! Tooo-ja!«
Fantovski glas… Erekcija mi je na hitro zlezla skupaj. Pes se je vstavil tik pred nama, spustil palico na tla in se drl.
»Prokleta statanska žival – poberi se! Spizdi v nepovrat!«
Pograbil sem palico in jo v največjem možnem loku vrgel čez zelenje proti cesti. Res sem bil iz sebe. Mačkon je že sedel v po turško, se tolkel po stegnih in smejal. Do solz.
»Mislim, no…«
sem mu tiho rekel z željo po večji kooperativnosti. Pogledal sem na svojega sesedlega tiča, s katerega je porogljivo visel kondom. Komedije ni bilo konec: hop, hop, hop, je proti meni spet galopiral španjel.

»Toja, stoj! Kam laufaš?«
Joj! Skozi veje grmovja se je pokazal obris postave lastnika glasu. Dregnil sem smejočega se fanta v rebra.
»Ta hip nehaj! Na trebuh!«
Ozrl se je proti migajočemu se listju, razumel in poslušal. Vrgel sem se ob njega na trebuh, položil brado na prekrižane roke in zaigral sončenje. Neumni pes se je nad spuščeno palico drl kot za stavo. Postava, ki je lezla iz grmovja, je bila fantovska. Fant si je oči pokril s podlaktjo, da bi se obvaroval vejic, ko se je mimo poti rinil skozi goščavo. šele, ko je stopil iz nizkega vrbovja na plano, je umaknil roko.
»Toja, kaj maš tuk…«
Ni mogel povedati do konca. Sredi k-ja je obstal in izbuljil oči. Čeljust sem mu je spustila. Zdaj je za trenutek okamenel on. Fukferderberja sem nepremično gledal v oči. Verjetno je pričakoval vse kaj drugega kot dva moška, ki se tiščita na brisači, ki je bila premajhna za dva. Mačkon gol, jaz vsaj s športnimi hlačkami na sebi… Ko sem v mislih za trenutek na naju pogledal z njegove perspektive, sem videl, da s pol telesa itak ležim na mivki. Če ni razumel, za kaj je med nama šlo, je moral biti skrajno zabit. Čutil sem rdečico na svojem obrazu in s celo dolžino boka potresavanje mačkonovega telesa, ki je leže na trebuhu potisnil obraz v notranji kot komolca in se neobvladljivo, čeprav vsaj tiho, smejal naprej.

»Sori, ej…«
je fant izdavil iz sebe. Nisem ga spustil z oči, da bi vsaj na ta način obvladoval situacijo. Hočeš nočeš sem moral priznati, da je luštkan. Kakšno leto pred dvajsetim, rjavolas, nekaj dni neobrit. Iz kratkih hlač so mu gledale kosmate nogice, ki so se končevale v supregah brez nogavic. Čuden kontrast: noge kosmati, podlakti gole kot dojenčkova ritka. Bolj suh kot ne. Dobra stegna, čvrsta meča.
»Nisem hotel…«
Bil je defenziven.
»Toja, pojdi, greva.«
Psica je kar bevskala in bevskala in bevskala, gledala malo mene in naju in malo gospodarja. Mačkon se je dvignil na komolce in se skozi komaj obvladovan smeh vmešal:
»Toja! Ta, ta, ta…«
Ko je začel spet tapkati po brisači, sem ga z vso močjo s komolcem v rebra.
»Au…«
je javknil in me z narejenim začudenjem pogledal. Psica pa, kot da je komaj čakala na poziv. Skočila je, pograbila palico, jo položila pred mačkonov obraz in bevskala, bevskala. Včasih res ne vem, zakaj se mi morajo takšne reči dogajati. Muslimani imajo čisto prav, da psov ne marajo… Zamižal sem, zavil z očmi in čuti, kako mi je padel tonus telesa na hitro, kot uide zrak iz presekane gume.

»Ne bo šla, če ne vzameš palice.«
Mačkonov glas. Ko sem spet odprl oči, je molel palico v iztegnjeni roki proti še vedno zaprepadenemu fantu. Ta je stopil bližje. Bilo mu je vidno nerodno. Prijel je za palico. Pes je kot navit na mestu skakal v zrak. Potegnil je palico k sebi, pa je mačkon ni spustil. Debelo sem gledal.
»Aleš. Jaz sem Aleš.«
Končno sem tudi jaz izvedel, kako je mojemu ljubimcu ime – dotlej sva bila samo na ti.
»Jaz sem pa Davor,«
je z bledim glasom rekel psičar.
»Me veseli, Davor!«
In je Aleš potresel palico, kot da se z novim znancem rokuje, in jo nato spustil. Prosti konec palice je pograbila psica in s polnim gobcem končno utihnila. Fant pa naju je še kar gledal, malo Aleša, malo mene. Očitno je načrt dneva spreminjal smer…

»Jaz sem pa Mirko.«
Nisem mu dal roke in on pa jo je v prazno do pol kretnje pomolil k meni. V trenutku čudne zmede se je zganil mačkon in mi, še vedno leže na trebuhu, potisnil dlan v roko:
»Me veseli, Mirko. Aleš.«
Kakšna kolobocija! Z došlega fanta je bila to očitno kaplja čez rob.
»Okej, fanta, ne bom vaju več motil.«
Ja, zardel je, definitivno je zardel!
»Mejta se!«

Obrnil se je in šel. Z Alešem sva tiho gledala v odhajajočo postavo. Kakšne nogice… Kakšna ritka… Ramena pod majčko… Ravno prav mesnat vrat…. Ko je izginil iz vidnega polja, sva se tiho spogledala.
»A je bil?«
sem ga vprašal.
»Bi rekel, da ja.«
Pokimal mi je z njemu lastno, mačjo počasnostjo. Spet mu je obraz lezel v smeh.
»V kaj si me zvlekel, bučman…«
Ni mi bilo do smeha. Obrnil sem glavo stran od nega in jo položil na brisačo.
»Kaj je? Mirko…«
Ni mi bilo do pogovora. Molčal sem.
Zdaj me je on žoknil pod rebra. Čutil sem kratek val agresije v sebi.
»Sam pusti me. Bolje zate.«

Skušal sem dihati mirno. Skušal sem se pomiriti. V daljavi je bevskala Toja. V bistvu sem bil izčrpan. Želel sem si, da bi zjutraj ne odšel od doma. Ali da bi se z Alešem, kakor je bilo mačkonu torej ime, lepo konvencionalno dobil in pokavsal doma na trosedu ali v postelji. Varno. Zaklenjeno. Mirno. Zbrano. Ne pa ta totalni cirkus. In kazalec sem že imel v njem… In kondom na tiču…. Pomislil sem ne tiča. Občutil sem nelagodje. Očitno je mehak še vedno tičal v gumi in se v njej kuhal in soparil. Pa naj se. V kaj me je zvlekel… Moja želja je bila samo, da bi miroval. Občutil sem sončne žarke ne hrbtu, se osredotočil nanje in skušal vse drugo odmisliti.

Aleš je očitno razumel, da me ne sme dodatno dražiti. Po kakšni minuti me je začel nežno gladiti po hrbtu. Godilo mi je. Lepo je bilo. Nežno. Neobremenjeno, neeksplicitno. Bilo je zaupljivo, prijateljsko. In samo blago erotično. Predal sem se božanju nenavadnega znanca; dojel sem še pomirjujoči zvok počasne reke in ptičev in brenčečih žuželk na njenih bregovih; nekajkrat zagodel in kar odplul v alfa stanje.

Očitno sem malo zadremal. Zbudilo me je, ko sem na riti začutil nekaj hladnega. Takoj nato dlan. Očitno me maže z mlekom za sončenje. Le kako mi je uspel sleči hlače? Fant zna.
»Mmmm!«
sem mu dal vedeti, da sem spet pri sebi. On pa me je mazal. In mazal. In vtiral. In gnetel. Malo na široko in malo na globoko. In v meni vžgal ogenj, ki sva ga bila prišla sem gasit. Ko sem se obrnil na hrbet, je bila moja erekcija že neizprosna. Nič nisem gledal. Skozi zaprte veke sem videl oranžno barvo sonca. Prepuščal sem se mu. Obvladal je. K mojemu licu je prislonil svojega. Čutil sem mehko ljubeznivo bradico. Nalašč nisem hotel odpreti oči. Zalizala sva se. Nato je senca spet zginila z mojega obraza, v oranžni barvi vidnega polja je zaplapolal kalejdoskop rdečih in modrih mozaičkov. Začutil sem, da me oblači v gumo. Ko se je z anusom prislonil ne vrh mojega v vnovič podmazanega tiča, sem le odprl oči. Zableščalo se je, namrščil sem se. Slepeča luč poletnega sonca je bila po jakosti dražljaja primerljiva z užitkom ob drsenju njegove ritne mišice vzdolž mojega uda. Ko se je končno z ritnicami tiščal na moja jajca kot koklja, sem povsem jasno razbral sliko njegovega obraza. Gledal me je. Blagost je imel na licu. Čutil sem se povezanega z njim in to ne samo zaradi telesne staknjenosti. Tak trenutek je pač bil. Jahal je na meni počasi in preudarno in obema je bilo v užitek. Po kakšni minuti mi je dal s trzljajem obrvi znak. Kot prebujen iz sladke omame sem ga debelo pogledal. S celo glavo mi je dal vedeti, naj pogledam proti zelenju. Zvil sem glavo navzad in na robu grmovja videl Davorja. Skozi hlače je z roko potoval po svojem razkoraku.

»Aleš, pojdi na vse štiri,«
sem dihnil svojemu mačkonu. Snel se je z mene, jaz sem se dvignil na kolena. Davor je z roko obmiroval in napeto gledal. Ko sem se kot kužek spet staknil z Alešem, sem mu dal z glavo znak naj pride bliže. Vedel sem, da si Aleš to želi. Malo je postal, pa le nameril korak proti nama. Zanimalo me je, kako se bo vključil. Vrag ga pocitraj – za njim je capljala Toja. Vznejevoljilo me je, pa je bila radovednost do fanta tolikšna, da sem psa odmislil.

Davor ni prišel do naju. Tri korake stran se je vstavil in si spustil hlače. Na prosto je skočil dolg, tanek in navzdol ukrivljen ud. Spustil se je v počep in začel drkati v ritmu najinega porivanja. Psica se je zavlekla v zelenje in hvala bogu izginila iz vidnega polja.

Bilo je nenavadno. Vroče. Brez besed. Oba z Alešem sva se s pogledom pasla po drkaču. Narobe bi bilo, če bi vlekli. Aleš se je upiral samo še ne levico in z desno odločno drgnil svoje meso. Začutil sem, da se mu dogaja. In da se mora zgoditi. Trikrat sem malo odločneje porinil in odvijati se je začelo tudi meni. Orgazem se je najprej sprožil Alešu, nato sperma siknila Davorju čez stegno in čez hip meni v kodom. Bili so trenutki, ko smo bili v ekstazi vsi.

Obležal sem na Alešu, ki se je bil obnemoglo zgrudil na brisačo. Oči zaprte. Bil. Bila sva. V bistvu midva.
»Toja!«
Davorjev glas. Kaj za vraga bo spet s psom? Pogledal sem. Toja je capljala k fantu, ki je sedel v pesku na riti. S prstom ji je pokazal na dolge curke sperme na stegnu. Izbuljil sem oči. Psica jih je začela z veseljem lizati.

Prasica grda! Mislim psičar, ne psica. Uprlo se mi je. Zdrsnil sem z Aleša, se obrnil na hrbet in se obrnil stran. Ko je čez nekaj hipov spet zmagala radovednost, je psica z dolgimi potezami jezika še vedno šarila po zlepljeni dlaki fantovih nog. Moj mačkon je bil spet po turško in z velikimi očmi gledal nepričakovano. Davor je z zafrkljivim izrazom na obrazu spremljal najine odzive. Nenadoma se je Aleš obrnil k meni, me milo pogledal in nežno rekel:
»A lahko-o?«
In že je šel proti mojemu že na pol upadlemu tiču, da bi z njega snel kondom.
»Ni šans!«
Kar odneslo me je na noge. Ekspresno sem si snel kodom in stopil k bregu, da ga zalučam v valove.

Dovolj mi je bilo, da so se mi zaradi Aleša uprle ribe, nisem hotel, da se mi dokončno še psi.
Ko je gumica z vsebino letela v reko, je na poljski poti na drugi strani reke mamka skoraj zletela s kolesa. Očitno jo je šok, ker je videla golega človeka. Pomahal sem ji. Če bi vedela, kaj mečem v reko in kako sem tisto pridelal, bi jo itak na mestu samem kap. Ni treba, da vsi ljudje vse vedo.

(se nadaljuje) Biksen

 • Share/Bookmark
 

10 odgovorov na “Smetiščni muc, porno zgodba 5”

 1. ihim  pravi:

  Pustiti se presenetiti je svojevrstna umetnost, včasih celo nagrajena.

 2. Grablje  pravi:

  Da best! :D Potem pa se tole z mamco na biciklu – kot da zanalasc zavajas, ker proti koncu vsi pricakujemo, da se stvar umiri. Iznajdljiv si in premeten. Nikoli ne (ob)mirujes. ;)

  Tale del mi je bil bolj vsec kot prejsnji … eeem, 3.? Ne vem, vec, bo treba nazaj pogledat.

  *thumbs up* (in upam, da se jima bo Davor v naslednjem kadru pridruzil na brisacki).

 3. biksen  pravi:

  @ihim: z drugimi besedami – sprejemanje izzivov.
  @grablje: ah, a ti ne veš, da sem jaz kot priča na sodišču: pišem samo resnico, resnico in nič drugega kot resnico ;)
  prejšnji del je bil potreben, da sem nastavil današnje nadaljevanje.
  o davorju ti ne povem nič!

 4. Gaber  pravi:

  Zatreskal sem se v tvoj seksualni humor. :D Am. Me vzameš v šolo? ;)

 5. biksen  pravi:

  hvala, gaber, od tebe jemljem to kot posebno priznanje. tebe v šolo??? ammm… ja, šolnino boš moral oddelat!

 6. fluroscentnazelva fluroscentnazelva  pravi:

  dobra zgodba, ki teče skozi orgazem. in ko pride do orgazma pričakuješ, da boš vse umiril.in potem tisti pes in babica. Hah. Dobro napisano.
  želva(K)

 7. fluroscentnazelva fluroscentnazelva  pravi:

  fascinanten zaključek.

 8. garry  pravi:

  Hehe…to je pa popolna komedija zmešnjav…bi še kej napisal pa nekako nisem pri močeh…

 9. Grablje  pravi:

  Ne morem si kaj, da ne zapisem, kako mi pasje ime (Toja) nenavadno asociira na pornostarleto La Tojo. :/ Tako se mi namesto Toja v mozgane vrine Latoja. Pes Latoja, da smo si na jasnem. ;)

  Verjetno zaradi te frdamane Kmetije in vsega vlacenja po casopisih.

 10. nish  pravi:

  ….”Imam svobodo”……
  /se zasmeje)…
  ….”Če ti to kaj pove!”
  /”filozofija” smetiščnega muca mi je všeč/
  Tudi tvoje zgodbe, ki sem jih končno prebrala.
  Lep pozdrav na plažo norosti ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !