Bralčevo razgaljevanje

Liffa je konec, česar mi je vedno žal, ker to pomeni, da je konec tudi sorazmerno bogate izbire filmov, kakršni so mi všeč (k sreči imamo Kinoteko in Kinodvor), po drugi strani pa je vedno prava sreča, da ga je naposled vendarle konec, saj bi bilo sicer mene konec. Tako je pač zdaj, torej s službo, kakršno imam, ki mi pobere bolj ali manj cel dan, včasih pa se zavleče kar v noč; se je pa letos prav dobro izšlo, da mi urnika ogleda filmov ni bilo treba preveč prilagajati službenim obveznostim in da tudi nobenega filma nisem zamudil, ker bi moral biti takrat v službi. V tem smislu je vse OK. Samo izčrpanost je malce večja kot pretekla leta.

Toliko o Liffu – saj ne boste rekli, da še vedno pišem o Liffu, če bom pisal o tipih, ki hodijo gledat filme na ta festival? :D Predvsem zato ne, ker ne bom pisal o njih vse povprek, temveč le o tistih, ki so morda sedeli zraven mene ali vsaj blizu mene, ki sem jih opazil med igrico, ki se jo grem, ko ljudje prihajajo v dvorano (»Preučevanje zunanje podobe folka« bi se ji reklo učeno), in ki se mi zdijo zanimivi dlje kot le tistih nekaj minut pred začetkom filma, ko je luč še prižgana. Skratka: dvorana je bila očitno razprodana, kar nekaj ljudi je stalo ob steni prehoda in čakalo na zadnji trenutek, ko pač lahko sedeš kamor koli, ne da bi imel karto, če nihče s karto ne pride. Desno od mene, ki sem sedel precej na sredi, sta stala moški in ženska, oziroma, točneje rečeno, mladenič in gospa srednjih let; sin in mati, najbrž. Kakšna je bila gospa, ne vem več, luč se je vendarle hitro zatemnila, ljudje so se posedli in v gospo se nisem utegnil zazreti. ;) Pa dečko? Kratko pristriženi temni lasje, mislim, da rjavi, očala, kjut obraz, dovolj visok, bolj športno kot elegantno oblečen. Sédel je poleg mene, kjer je bil prost ravno še en sedež; mati je ostala bolj na robu dvorane. Film se je začel.

Bil je eden boljših filmov, ki sem jih letos videl. K sreči pa se nikoli nisem rabil stoodstotno osredotočati le na eno reč, če sem jo hotel pozorno spremljati. Tako sem film čisto natančno gledal, čeprav sem sem in tja pogledal na svojo desno stran, predvsem zato, ker me je pri omenjenem tipčku zanimal odziv na določene dele filma (niso bili gejevski, seksualni ali kaj takega; niti ne vem več, kakšni, samo v tistem trenutku me je pač zanimal odziv). Ste se kdaj jezili, ker so naslonila za roke v kinih narejena polovično, se pravi tako, da praktično roko lahko nasloni le eden od sosedov? Včasih se vendarle izkaže, da to ni tako slabo. :D Najina komolca sta se torej tam srečala.

To ni nič takega, kot ne bi bilo nič takega to, da bi tam ostala, rahlo dotikajoča se drug drugega – vendar pa to ni trajalo dolgo, predvsem zato ne, ker sem kakšne pol minutke potem, ko sva se začela naključno dotikati z rokami, s povsem enoznačnim in prozornim pomenom svojo desno nogo potisnil zelo na desno, v prostor, ki je pripadal mojemu sosedu in kjer je njegova noga tudi bila. Skorajda istočasno sem ga z božajočimi gibi mezinca začel gladiti po njegovi dlani. Ničesar ni umaknil, odzivi na njegovem obrazu pa so bili dosti bolj zanimivi kot prej odzivi na film. Začel se je malo potiti, oči so mu najprej malo zabegale, potem pa se pribile na platno. Naposled, ko sem k njemu za druge neopazno, zanj pa seveda čisto zelo opazno, obrnil ne le oči, ampak tudi obraz, si je le upal pogledati v moje oči. Namignil sem mu, naj se mi približa, in mu prišepnil, naj jakno, ki jo je držal zloženo na desni nogi, neopazno premakne v naročje. Ko je to storil, sem šel z roko za njegovim komolcem pod jakno, pod majico, pod spodnjice … ja, tja sem šel z roko. Nobenega divjega drkanja, samo počasni gibi, zaradi katerih pa mu je popolnoma otrdel … po nekaj minutah sem nehal, prepoten je bil dosti bolj kot prej, spet me je pogledal, spet se je z ušesom približal mojim ustnicam, spet sem mu nekaj prišepnil. »Po projekciji moraš na WC.« Film smo gledali do konca.

V moški WC sva vstopila skupaj, ker sem ga tik pred vhodom dohitel. Takoj za nama ni bilo nikogar, tako da sem ga lahko, ko ni vedel, kam zdaj, neopaženo potisnil v kabino. Za ramo sem ga obrnil proti sebi in ga zalizal, takoj nato sem imel spet v roki njegovega tiča, le da je bila zadrga odpeta in hlače spuščene. Ni mi dolgo pustil, da bi ga drkal, ker mu je že skoraj prišlo, spustil se je na kolena, zdaj so bile tudi moje hlače spuščene. Neznani moški so ves čas prihajali v WC in odhajali iz njega, dečko mi ga je vlekel, niti nisem opazil, kdaj je začel drkati. Imel je res dober občutek za sinhronizacijo, a to sem opazil šele po tisti minuti, v kateri mi je prihajalo in prišlo, šele potem, ko sem si hlače spet zapel in čisto slučajno opazil, da je tudi na tleh pod mojimi nogami na steni kabine, na kateri sem slonel, precej sperme. Fantje, ne pozabite, da je pred vrati festival gejevskega in lezbičnega filma. ;)

Bralec

 • Share/Bookmark
 

23 odgovorov na “Bralčevo razgaljevanje”

 1. Egoist  pravi:

  Zgodba, ki je le – zgodba. In če nista umrla, živita še dandanes, a ne? ;)

 2. simple  pravi:

  Waaa, super! Obvladaš! :D

 3. Gaber  pravi:

  Jao! Kaj boš ti meni delal v Olympii.!? ;) Ups. Nop. Jaz te stavbe ne poznam. ;) Drzen si. Nežen do mene. Jaz padem nate. ;) Vem, da je fotka zame. Želiš si me. :D

 4. žiža  pravi:

  prasica…:)))

 5. garry  pravi:

  Jao, dobro da je biksen začel pisati erotčne zgodbice, da ga zdej vsi posnemate ;-)

 6. Bralec  pravi:

  @Egoist: jaz sem še živ. Za onega drugega pa ne vem; vendar bi bilo škoda, če ga ne bi bilo več. Ti povem naslednje leto, če ga bom spet srečal na Liffu. ;)
  @simple: Hvala. Sem te zapeljal? :D
  @Gaber: Biensur, c’est pour ton plaisir. Seulement pour toi. ;) V Olympio bi pa z veseljem šel … a tam bi poslušal glasbo! Tudi, če bi bil ti zraven, bi te kar usekal po prstih. :D
  @žiža: hm … no prav, pa naj bo prasica. :)
  @garry: priznam, da biksnovih zgodb ne berem. Predolge so zame. Predvsem pa raje tisti čas kaj počnem (s kom :D ).

 7. simple  pravi:

  Mal že. ;)

 8. anonimni  pravi:

  pozabil si še napisat , da ga je mamica ves ta čas čakala pred vrati moškega wc-ja z robčki v roki …

 9. Bralec  pravi:

  @anonimni: kaj je bilo z mamico, ne vem; ona ni pritegnila moje pozornosti. :)

 10. anonimni  pravi:

  Sorči ker se vmešavam , ampak glede na to da je gospa mamica v zgodbo vstopila na začetku , ko si jo zaznal s premikom oči brez premika glave , tako kot obvladaš se mi je zdelo nekako smiselno da zgodbo tudi zapusti. Najprej sem mislil , da bi mali mamici po ogledani projekciji rekel :” mami , ti pojdi kar domov , jaz ga grem enemu tipu v sekret potegnt” , ampak potem sem pa pomislil , da mogoče sploh nista iz Ljubljane. Veliko bolj v stilu prihajajočega g&l festivala bi bilo , da bi mali rekel mamici : ” mami , jaz ga grem sam na hitr enmu tipu v sekret potegnt , ti me pa kr počakaj. sej se bom potrudu , da mu bo hitr pršlo ” . Razumevajoča mami pa ga z robčki v roki počaka pred WCjem , da se sine lahko pred odhodom še okol ust obriše.

 11. blaž  pravi:

  haha!

 12. ihim ihim  pravi:

  @anonimni: odličen zaključek. Malo verjeten, tako kot osnovna zgodba.

 13. Grablje  pravi:

  @ anonimni: prav neokusen si, da ne recem otrocji.

  Meni je zgodbica, pa najsi bo resnicna ali ne, prav vsec, samo malo vec podrobnosti v “zakulisju” wc-ja pogresam. ;)

 14. Bralec  pravi:

  @anonimni: tako bi se mogoče zgodilo tebi, občutek imam, da te bolj kot tipi zanimajo njihove mamice. Nič zato, vsak, kakor mu paše. ;)
  @ihim: ne gre zameševati neverjetnega z nemogočim. ;) Se ti zdijo odnosi gejev z mamicami tako pomembni kot anonimnemu, da bi torej morale imeti pri takih dogodkih posebno težo?
  @Grablje: ne kregaj preveč anonimnega; on je pisatelj, jaz poročevalec. ;) In poročevalci se moramo osredotočati na bistveno (pa vendar, obljubim, da bo kdaj tudi kakšna obširna reportaža :D ).

 15. redrum  pravi:

  Bralec, zgledaš res mojster retorike. Sicer si v rahli prednosti, ker si vedno izzvan s kratkimi provokacijami(pa še tale blog ni mesto za kakšno hudo izmanjavo mnenj), ampak vseeno moraš bit kar zabaven zalogaj (še posebno če se človek ne ustraši tvoje samovšečnosti ;) ).

 16. anonimni  pravi:

  Redrum , se popolnoma strinjam s tabo , res je pravi mojster retorike . Jao , sem naredu celo štalo pa sem hotel samo malo Cankariade vnesti v blog . Se še enkrat opravičujem če je moje pisanje izzvalo negativne reakcije pri bralcih . Nikogar nisem mislil užaliti . Nasprotno , Bralčeva poročanja komaj čakam in jih neizmerno rad prebiram , še posebaj sedaj ko je Smučarček skoraj obmolknil . Bralec je odlično nadomestilo in to mu moram priznati. To niso pravljice , to so res tako kot praviš poročila , bolj novinarski stil pisanja če prav razumem , a ne ? Mojster , ni kaj !
  Ne pa Biksen , ki ga včasih sicer poskušam brati, ampak ga največkrat sploh ne razumem in ne vem kaj želi povedati k kr vse zakomplicira. Potem pa še zavlačuje iz tedna v teden , da že vse pozabim kaj se je prej zgodilo.
  Bralec se čisto strinjam : “Ta simpl je ta nrtabol” se vsaj razumemo a, ne ?
  Komaj čakamo maslednje poročilo.
  Grablje sorči nočem biti neokusen ali otročji , pa saj je to eno in isto če prav razumem ?
  Blaž , pazi , da se ne popišaš od smeha :)

 17. Gaber  pravi:

  Znaš recitirat? Znam eno igrico. Če znaš recitirat. ;)

 18. vyagrah vyagrah  pravi:

  ob takem dogodku zagotovo ne bi zaspal v kinu, če bi ti sedel zraven mene :P

 19. Špelca  pravi:

  Joj, bralec, kako ti uspeva? Z enih filmov si preko zgodbe prišel do g&l filmov. Samo res, mamica manjka. Če nič drugega, vsaj v stilu: … medtem ga je pa mamica čakala v avli.

 20. Grablje  pravi:

  Jaoooooooooooooooooooo, kaj ste smotani! Kaka mamica?! Pisukapoldi, mama NI pomembna, torej se ji ne namenja kaj veliko. Zgodba skrene v povsem drugo smer.

  Mater, iscete dlako v jajcu. Pa na tak dezeven dan. Bah

 21. Bralec  pravi:

  @redrum: dobro si ocenil. Jezikav fant sem. :D No, ok, jezičen. ;)
  @anonimni: mimogrede, ali ti nalašč pišeš tako, kako bi rekel, nepravopisno? (nočem zafrkavati in res nib mišljeno kot zafrkavanje, ampak formalna plat tvojih izjav je res svojevrstno težko razumljiva). Drugače pa: če samo omeniš mater, to še ne pomeni, da je kaj cankarjanskega zraven. Zadeva se vse preveč posplošuje! :D
  @Gaber: sprašuješ mene? :D
  @vyagrah: prav imaš. ;)
  @Špelca: ok, naj ti bo, ob naslednji podobni priložnosti bom tipčka na koncu vprašal: “Kje pa je mamica in kaj počne?” … ne glede na to, ali jo bom prej videl ali ne. ;)
  @Grablje: ti razumeš, kaj pomeni dobra kompozicija zapisa. Kiss. ;)

 22. Špelca  pravi:

  ja, da ne bo mamica užaljena ;)
  Pa no, saj razumeš, kaj sem mislila povedat – napisal si odlično, vse od začetka do konca, kar se tiče mamice in kreativnega pisanja, pa je pač izpuhtela … Lahko pa vseeno potegnemo črto in rečemo ‘Ko jebe mamico, bralec ziher ne.’ :lol:

 23. vyagrah vyagrah  pravi:

  mogoče se bom pa spet navdušil nad kinom :P hehe ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !