Raziskovalec, erotična zf zgodba

V milijonih let je človeška vrsta končno obvladala materialni svet. Ljudje so živel v medprostoru, svetu, ki je bil zunaj časovno-prostorskih zakonitosti vesolja. Ljudje so postali vsemogočni. Oblikovali in obiskovali so različne svetove, ozvezdja in galaksije. V materialnem svetu so privzemali različne oblike, bitja in uživali v raziskovanju in kreiranju.

Inštitut za „užitkologijo“ je bil najbolj oblegana znanstvena ustanova znotraj človeške skupnosti. Na oddelku za spolne užitke je imel terenski delavec Lu tisti dan nadvse pomembno nalogo. Prvi bo testiral spolne odnose med Naxi, vrsto, ki so jo nedavno odkrili na robu znanega vesolja.

Naxi so bili vrsta podobna človeški pred milijoni let. Imeli so dva spola, medtem ko človeška vrsta pomena spola ni več poznala. Zanimivo pri Naxih je bilo, da so izpopolnili spolne užitke do potankosti. Ves njihov svet se je vrtel okrog spolnosti.

Luju bil dodeljen Xa, moški Naxi, k je ime tisti dan nadvse pester obisk pri Xiju, ki je bil ravno tako moškega spola. Lax se je potopil v Xaja in takoj ga je presunila toplota, zamaknjenost, poglobljeno dihanje. Dotiki s Xijem so sprožali reakcijo ščemenja po celem telesu, kot da bi bil vsak dotik orgazem v malem.

Med oralnim seksom se je občutek prostora spremenil. Prostor je počasi izginil, videl je le različne barve in občutil lebdeče ščemenje. Prijeten občutek penetracije ga je spet vrnil v nazaj v prostor kjer se je nahajal. Goreče, zadihano in gibajoče se telo Xija gaje hipnotiziralo. Čutil je kako se kot Xa prepušča ritmu in spet je bil zamaknjen v barvah in ob močni penetraciji se je počutil raztreščenega po prostoru. Dihanje se je stopnjevalo dokler občutki niso prešli v stanje blažene nezavesti.

Takrat se je Lu odtegnil iz Xa ter zapustil materialno membrano, ki je preprečevala, da bi prenesel kakšen materialni virus v medprostor.

Pri pisanju poročila je Lu za inštitut zapisal: „Preden dodano testiram celotno paleto spolnih odnosov med Naxi ne morem priporočiti nadaljevanja raziskav na Naxih.“ Tako si je zagotovil še kakšnih deset tisoč let Naxe zase in nobenih vrst pri raziskovanju te fascinantne vrste.

AXA

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Raziskovalec, erotična zf zgodba”

 1. Gaber  pravi:

  Domišljija! Jaz bi bil tudi mladi raziskovalec. ;) Nov na Glavci? Še? :P

 2. ihim  pravi:

  Znanstvena fantastika mi sicer res nikoli ni bila posebno ljuba a zdi se da biksna še nisi ujel. Nekje pa je treba začeti. Srečno.

 3. biksen  pravi:

  axa, jedrnatost ti bo marsikdo štel v plus. in, seveda, piši po svoje. kar!

 4. axa  pravi:

  Sem bolj nov na področju pisanja, sicer pa mi je ZF blizu, ker lahko nekatera razmišljanja preneseš v drug čas in se s tem malce oddaljiš od vsakdana. sicer pa ja zenkrat še ne grem v podrobnosti :-)

 5. axa  pravi:

  Slikica je od Patricka Fillona.

 6. garry  pravi:

  Jao Biksen akj je zdej to??? Konkurenca??
  nee preveč jedrnato je ;-)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !