Bralčevo razgaljevanje

Pa je dopusta konec, priznati pa vendar moram, da se je prav prilegel (posvečeni v skrivnosti bodo že vedeli, o čem govorim :P ). Kakor koli že, dopust ni tisto, o čemer mislim danes pisati. Zanimivejši se mi zdi dovolj čuden pojav (vsaj zame dovolj čuden :D ), da že približno en mesec spim z istim tipom. Strašno nenavadno. Pa nikar ne začnite s komentarji, da se je Bralec zaljubil (niti, da se je zatreskal; niti, da se je zagledal) – Bralec preprosto tako uživa v seksu s tem določenim tipčkom in ta določeni tipček je tako dovolj pogosto pri Bralcu, da je Bralec do zadostne (no, ok, precejšnje :D ) mere seksualno potešen, da se mu sploh ne da (namreč meni, Bralcu), da bi, kot sicer, kot prej, podrl vsakega dovolj čednega, ki mi pride na pot. ;) Morda je to trenutna faza, kdo ve.

Približa se mi – ali pa jaz njemu –, ko še vsak nekaj brklja po sobi, bodisi da on odlaga svoje stvari, bodisi da jaz kaj prestavljam po svojem pohištvu. Zaliz. Pa počasno božanje, ki pa še ničesar z nikogar ne sleče. Premik na posteljo. Nadaljevanje prejšnjega, počasno premikanje z jezikom vse globlje za ovratnik, vse višje iznad pasu, od koder eden drugemu vlečeva majico … ko te ni več na telesu, so počasi, res počasi na vrsti hlače, prej še veliko lizanja po vratu, prsih, bradavicah, navzdol do trebuha in niže, že pod pas, kolikor pač omogočajo še vedno zapete hlače … potem grejo dol še te, boksarce ostanejo, ker me to rajca, res me rajca, da ga najprej šlatam in mu ga fafam še skozi boksarce, pa prebijajoče se med njimi in njegovim stegnom do jajc, kurca, šele potem, ko hočem več manevrskega prostora, ga povsem slečem, moje roke so povsod, moja usta so povsod, in točno, ko mi ustreza, vzamem kondom, potem ga porivam, porivam, porivam … malo zaspiva, zbudim se sredi noči, moj je trd, njegov je trd, oba hočeva in zato tudi spet začneva … in spet zaspiva … in spet začneva …

Saj razumete, kajne, zakaj že približno en mesec spim z istim tipom? ;)

Bralec

 • Share/Bookmark
 

10 odgovorov na “Bralčevo razgaljevanje”

 1. Žiga  pravi:

  Jaz ti seveda ne verjamem povsem. ;) Lepo si opisal. Tisti del ljubljenja z boksarcami mi je všeč. Kako temu vajinemu mesecu reče ta določeni tipček? :)

 2. simple  pravi:

  Kaj mogoče ni prišlo do zamenjave tipa, ker ti je všeč (bolj kot si misliš)? :)

 3. Bralec  pravi:

  @Žiga: ime bi ti moralo biti Tomaž. :P Hm, ne vem, kako on temu reče … zelo rad pa kar naprej zahaja k meni. :D Rekel bi torej, da zadevo imenuje podobno kot jaz; kakšno je to ime, pa ne vem. :D
  @simple: vem samo, da mi je seks z njim všeč tako zelo, kot si mislim. ;)

 4. Grablje  pravi:

  hehe Morda pa je zmanjkalo dobrih tipckov, ker si ze vse podrl :P in si pac ostal na “zadnjem” dobrem (dokler naslednji dober tipcek ne proslavi 18. rojstnega dne).

 5. Domen  pravi:

  @Grablje, zakonska meja je drugače že pri 15. :P

 6. Grablje  pravi:

  No, dvomim, da bi Bralec ali bilokater zrel posameznik hotel karkoli imeti s 15-, 16-letnikom. Razen, če padaš na baby face.

  Osebnost se razvija tam do 18. oz do nekje 20. leta. No, pa pustimo to.

 7. Bralec  pravi:

  @Domen, Grablje: važno je, da je moški oz. mladenič … na fantke ne padam. :P

 8. partizan  pravi:

  Berem tvoje prispevke in tale članek me je spomnil na enega od njih (http://www.dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042333960.

 9. FireFlame  pravi:

  Bla bla bla… konfortnost te je zvabila! That’s hoe I see it. Pa sploh – je važn, kaj je razlog? Važno je kako v tem odnosu deluješ! In prosim, ne vdajaj se v homo klišeje!

 10. Grablje  pravi:

  Bralec in ostali “sezonski fukaci”, ali mislite, da boste na stara leta tudi tako spolno “raznoliki” in menjavali moske ali pa se boste umirili in … pac si izbrali enega ali dva, s katerim se boste obcasno dol dajali?

  Predvidevam namrec, da tak aktiven tempo iskanja in menjave terja doloceno mero casa, energije, ki se bo na “stara leta” porabila za kaj drugega.

  Ali pac?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !