Maykčeva neuspela avantura

Grrh, dobil sem se z enim tipom, s katerim sva se na videz poznala iz osnovke. Iz določenih virov sva izvedela za drug drugega in se dobila za avanturo. Že preden sva se dobila, sem bil malo skeptičen. Slike nisem zahteval, ker mi je v glavi ostal nek njegov oris iz osnovne in to je bila največja napaka. Ne vem, kaj me je prepričalo, da sem pograbil ključe in šel ponj. Ko se je usedel v avto, se mi je svet kar malo sesul. Malce preveč izrazit stil oblačenja, torbica, ki je za moje pojme bila ženska in kar fajna mera feminiziranosti. Kaj storiti? Nisem imel jajc za nič. Peljala sva se do lokacije, ki jo je predlagal.

Po krajšem pogovoru me je poljubil. Odrinil sem ga. Nekaj časa sem se še upiral, potem pa sem le nekako rekel, da žal ne bo šlo. Tič se mi sploh ni vstal… in sva nehala. Par dni po tem še me vedno malce peče vest.

Dramsko predstavo smo pripravili dokončno. Bliža se premiera. Igramo komedijo Podnajemnik avtorja Vinka Möderndorferja . Govori o denacionalizaciji vile, ki jo dobi malce pohlepna slovenska družina. Hišo želi oddajati v najem po višji ceni. Pojavi se problem, ker dobijo zraven vile podtaknjenega še nekega podnajemnika in hiše nikakor ne morejo oddati. Sledijo raznorazne komične situacije. Komedija je tudi dokaj provokativna, ker v njej nastopita tudi dva geya in lezbijka. Če zaslediš reklamni poster, boš izvedel uro, lokacijo in ceno, pa nas lahko prideš pogledat :D

Ker sem že dalj časa samski, se me je začela lotevati želja po zaljubljenosti. Nejc ima fanta, tistega Ivana in mene, prijatelja s plusom, niti pogleda več ne. Patrik me več niti ne pozna in jaz njega tudi ne. Zdi se mi da mi primanjkuje ljudi. O nikomer več nimam sanjati….

P.S: Vem, da sva se dogovorila, da bova glede tega molčala, ampak verjetno te tukaj nihče ne bo prepoznal ( upam vsaj )

Maykec

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Maykčeva neuspela avantura”

 1. Gaber  pravi:

  O meni sanjaj. Dovolim. :P Ubistvu te razumem. No, te ne. ;) Kakšen tak nežen, feminilen tipček zna biti zelo krasna osebica. Res. Izkušnje. :P Ali se mečkaš na odru? Plešeš še?

 2. Bokson  pravi:

  prijatelj s plusom …kako znano zveni. In ponavadi vedno obstane ob strani…

 3. Makyec  pravi:

  @Gaber: Lahko sanjam o tvojem tiču :P
  @Bokson: pač postal sem mu nezanimiv…. kaj hočem

 4. blaž  pravi:

  lol.

 5. ambala  pravi:

  tič se ti ni vstal???? Uf, bravo, kaka slovenščina. Aja, sej res. Ti se tud vstaneš iz stola!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !