Life of Gaber

Vrednost v evrih. Zaokrožena. Tako mi je rekel. 180.000. Jutro. Marseille. Avto v katerega sem sedel. 1.200 000. Stanovanje v katerega sem vstopil. 200.000. Slika. Vdihnem. Sedem. 5.000. Taburet. Vstanem. 25.000. Miza. 500. Kozarec. 100. Voda v njem. Zame. Vdihnem. Spijem. Razgrnem načrte. Predstavim zamisel. 120.000. Jaz. On je uspešen poslovnež. Zelo moške poteze obraza. Pozorno me gleda. Podpiše. 5.000. Nalivno pero. Vdihnem. Ne premagam se: “Zakaj mi pripovedujete o vrednosti vaših stvari?” Pustim mu, da svojo desno dlan položi na hrbet moje desne dlani na mizi.

Epilog: Jutro. Marseille. 120.000. Moj projekt. 900=400+500. Popita voda in po nesreči razbit kozarec.

Čeden sem bil. Kravata. Srajca. Črna. Bela. Pas. Hlače. Čevlji. Črni. Sveže razkuštrani lasje. Črni. On je čeden. Črna. Srajca. Manšetni gumbi. Črn brezrokavnik. Kravata. Črne hlače. In suknjič. Večerja. Jaz. Koncert. On. Očaral sem jo. In moja ideja.  On živi glasbo. Vadi nag. Sled njenega rdečila za ustnice na belem ovratniku moje srajce. Sled moje sline na razporku njegovih črnih hlač.

Stanje: Philippe stanuje pri meni. Pridno hodi v šolo. Markich bi se rad nag kopal z mano. Končno. Po dolgem prepričevanju. Žiga in Rok sta se razšla. Grablje ima punco! Grablje ima punco! Čimo gre vsak ponedeljek žonglirat. On je zelo potreben. Šuši je še vedno najbolj skrivnostna ženska. In Sakir moški. Simple, kje je fotka, da si nagec? Gabr, prosim, pokomentiraj.

Gaber

 • Share/Bookmark
 

19 odgovorov na “Life of Gaber”

 1. glavca glavca  pravi:

  Žiga in Rok sta se razšla!? Všeč mi je, da znaš postaviti ceno svojemu delu. Seveda pa sem to tudi pričakoval. :P Torej si bil na koncertu?

  Matej G

 2. Tom  pravi:

  uuu. money i like. love it. lots of it ;) po drugi strani sem dal odpoved in iščem novo in se učim kaj je esencialno in kaj ne. čestitam gaber

 3. simple  pravi:

  Uuu, si mogel biti res seksi v srajci in obleki. ;)

  Fotka…še iščem nekoga, ki bi me fotografiral. :D ;)

 4. gabr  pravi:

  ma se počutm kokr alešič! pokomentator…
  ne more člouk takole na silo (se tega niste še učil?)

  ampak. ukaz je ukaz. (rad ukazuješ?)

  sej vem, da si bolj umetniški, ampak s klošarji se ti pa res ni treba družt no… 200k€ – pa sej to u lublan še parkplaca ne dobiš?!?
  hmmm – zdej si me pa zmedu (brezskrbi, ni taprvič) torej poslovnež vadi glasbo? al kaj vadi? kakšen koncert? sori, preveć zabit, da bi štekal vse te preskoke in naskoke.

  torej, skratka, spet (oz. še vedno) poskočni skuštranec? zelo lepo. sem vesel zate! in tut ponosen (nene – ne bv paradno ponosen) – ker skrbiš za mulca. in vse ostale.

  tko.

 5. Sakir  pravi:

  Denar je pomemben, tip je prestopu mejo dobrega okusa, vrednost ni važna.
  Nisem skrivnosten, samo zapleten. ;)

 6. Gaber  pravi:

  @Matej: Jp. Koncert v moji glavi. ;) Žiga joka. Žalosten je. Jaz ga bom potolažil. ;) Nagec v mojem naročju. In svet bo lep. “Gaber, ti si pacek,” je odgovoril. Smejal se je. :P
  @Tom: Pogumen si. Bolj od mene. Šef:”Gaber, lepo se obnašaj.” In sem se. Vzorno podražil in podpisal. :P
  @Simple: Menjava fotke? Ti seksi nagec. Jaz čeden v obleki. :P Narisal te bom. Pomoje boš ves čas trd. ;)
  @Gabr: Ti imaš mene rad. :D Jp. Rad. Komandiram mlade tipčke. Pri tebi preizkušam, do kam smem. Ti znaš z mano. :P Nop, nop. Prva dva odstavka sta svoja zgodba. Drugi odstavek pa sta dve zgodbi. Z njo. In z njim. On se prepozna. In je hud. :P In prav takega imam najraje. Strogega. Neprizanesljivega. Takrat vem, da je vame. ;) On je glasbenik. Nikoli še ni bil tako oblečen. Vedno gol. ;) Jao. V tvojih očeh sem res v redu. Stanovanje je 1.200.000. Marseille je med cenejšimi mesti. Ljubljana med dražjimi. Kozarec za najemnino. :D
  @Sakir: Opravičil se je. Ponosen je na svoj uspeh. Nase. Če ne bi enemu fantu rekel, da bom priden, bi se mu dal. ;)

 7. Žiga  pravi:

  Gaber, res sem ti hvaležen, da si to novico delil z vsemi. Sedaj se počutim precej bolje.

 8. blaž  pravi:

  čisto vse pa gotovo ni res, kaj? ;)

 9. Bralec  pravi:

  @Gaber: o tem, kako se oblačiš, pa še nikoli nisi kaj dosti povedal (seveda tudi danes ne :P ), vsaj jaz se ne spomnim, da bi. Pa ne bi škodilo za jasnejšo predstavo o tebi. ;)
  @Žiga: menda nisi presenečen. :) Pa saj je to naredil na svoj neposreden in po svoje (zlasti v komentarju) dobrodušen način. ;)

 10. Gaber  pravi:

  @Žiga: Jao. Hud si. Ti si pomemben za moje življenje. Zato pišem o tebi. Lubčka? Ali sem se odkupil? :P
  @Blaž: Nop. Vse je res. Naročil sem mu:”In bodi brez gatk.” ;) In je bil. Glavica trdega lulčka se je jasno izrisala na njegovih črnih hlačah. Mokrih od moje sline. In njegovega precuma. ;) Misliš, da je bilo drugače? :P
  @Bralec: Največkrat sem v kavbojkah in majici. Velikokrat v kavbojkah in srajci. Dodam kravato in suknjič. Prložnostno sem v obleki. Zelo rad se afnam v fraku. :P Imam tudi smoking. V njem sem lep. Jasno. ;) A ga oblečem le, če je predpisan. Am. Ali te nag ne zanimam? Prav nič? ;)

 11. markich  pravi:

  @Žiga: Mislim, da smo mejo med zasebnim in javnim že zdavnaj čisto izrodili.

 12. Gaber  pravi:

  @Markich: Hud si. Polomil sem ga. Oprosti. Kaznuj me. Ne z molkom. Prosim. Bil sem vesel. In me je zaneslo.

 13. Žiga  pravi:

  @Gaber: Seveda sem hud. Nekatere stvari bi res moral zadržati zase. Kako to, da meni ni težko prepoznati, kaj je zate tako zelo intimno, da želiš, da ostane le med nama? No, odgovori. :D Da si se z enim poljubčkom že odkupil? Naj pomislim! :P Seveda si se odkupil. :P
  @Markich: Če misliš na Gabra, to ni čisto res. Mislim, da ti o njem veš, da skorajda ničesar ne veš. :P Zanj je ta črta jasna. Ne bodi hud na Gabra preveč dolgo. To ga bo grizlo. Naj ga, a ne predolgo. ;)

 14. šuši  pravi:

  všeč mi je bela srajca in črna kravata. Bi te prav rada videla v obleki, na koncertu. In te ugriznila v uho.

 15. Grablje  pravi:

  Oh, oh, kakšne novice! :) Se vidi, da se Pomlad prebuja – pravzaprav je odvrgla šele tančico, a vidim, da so hormončki podivjali in postavili stvari na … svoje mesto. :D Spremembe so ponavadi dobra stvar, čeprav na začetku kislo delujejo.

  Šminka na tvojem ovratniku? Od kdaj se ženske (v poslovnih krogih) zahvaljujejo s poljubi na vrat?

  Čakaj malo – črn brezrokavnik na črno srajco? Je bila vsaj kravata druge barve?

  Ne, ne, jaz pa nimam punce. Imam lepega fanta, postavnega, hudomušnega, z močnimi rokami. Naj ti domišljija ne podivja preveč. ;)

 16. blaž  pravi:

  ne vem, zakaj imam občutek, da se v tvojih zgodbah prepozna več bralcev… :)

 17. markich  pravi:

  @Gaber: ti ga pogosto lomiš.
  @Žiga: Odlično si formuliral, da v bistvu nimam pojma. Naj ga grize.

 18. Gaber  pravi:

  @Šuši: Lepo. Ker za ušesa me največkrat vlečejo. :P Ubistvu sem tip za vse barvne kombinacije. V beli srajci sem čuteč moški. ;)
  @Grablje: Res. Razganja me. :P In Žiga pride na obisk. Jao! Totalno padem na hudomušne fante! :D Še ga opiši. Kakšen nagec je? ;)
  @Blaž: Misliš, da je bila vsaj kravata druge barve? :P Pomoje je črna med glasbeniki precej razširjena barva.? ;) Am. Ljubil sem se že z violinistom, kitaristom in saksofonistom. S pianistom se še nisem. Z bobnarjem, flavtistom, trobentačem tudi ne. A bi rad. Zelo rad. :P
  @Markich: Kesam se. Res. Kaznuj me. Am. Ne bom plačal. In bodo zaprli vodo. Ni vode, ni kopanja.

 19. gabr  pravi:

  mah jest sm prestar, da bi vse to razumel. mi boš enkrat narisal. lepo. počasi. in razločno.
  in kako ti uspe, da ti ljudje ne zamerijo (preveč)? .glede vseh telih javnih razglašanj tule namreč? poskrbiš, da so vsi lepo zagledani vate – in ti vedno oprostijo? ali imaš še kakšnega drugega aduta v rokavu? v hlačnici?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !