Zagrenjenež

Še pred slabima dvema letoma sem na vsak način trdil, da resne zveze ne potrebujem, da se mi s tem ne da ukvarjat in da itak nikjer na tem božjem svetu ni mogoče spoznat nekega normalnega tipa. Resnih zvez med geji tako ali tako ni, in sprenevedanje bi bilo misliti kakor koli drugače. V svetu, kjer prevladujejo laži, šimfanje, Gayromeo in avanture.net, zavist, „fejkanje“, kurbarija dan in noč, dark roomi, Kaiserbründl, Deutsche Eiche in druge famozne gej savne v tujini, ni realnih možnosti, da najdem normalnega tipa. Roko na srce vsa leta nisem našel niti spodobnega rednega jebača, ki bi me obdeloval po potrebi recimo dvakrat na teden, kaj šele kaj več.

Še pri jebačih sem moral najprej skozi zapleten proces spoznavanje preko butastih in duhamornih portalov in klepetalnic. Najprej je bilo potrebno tipa prepričat, da bo on najprej meni poslal svojo sliko, ker če jo bom prvi jaz, bo obstajala velika verjetnost, da se bo klepetalno okno na drugi strani v hipu ugasnilo, ker bo šlo za zbiratelja fotografij, potem pa lahko čez teden ali dva isto fotografijo pričakujem nazaj od koga drugega. Če sva v miru izmenjala fotografije, je bilo potrebno najt še nek prostor in termin, pri tem pa kaj kmalu ugotoviš, da te vsi fetiši in želje na drugi strani ne zanimajo. Ne, ne rajca me, da te pljuvam in tudi nisem feet navdušenec. In če sva se slučajno uspešno prebila skozi želje in zahteve in dejansko našla kraj in termin, je bilo res skrajno zoprno na kraju mesta ugotovit, da slike telesa in tiča sploh niso bile njegove. Potem sem zmeraj znova podiral rekorde v izmišljevanju najbolj dramatičnih izgovorov, zakaj nenadoma moram domov.

Kako je zoprno, ko ljudje mislijo, da bodo kljub napačni fotografiji na koncu dosegli fuk. Zakaj? A mislijo, da me je strah reči ne in bom seksal na silo do konca? Tako sem naletel na premajhne, ukrivljene, nesimetrične tiče, ki so se od tistih na poslani fotografiji razlikovali približno tako, kot se denimo Damjan Murko razlikuje od Justina Timberlakea. Da ne govorim o tem, da sem naletel na take z lepo obloženim sirčkom spodaj!

Če pa mi je celo ratalo seks speljat do konca in je po kakem čudežu ta bil dejansko dober, torej tak, da bi se ga splačalo ponovit, potem pa je tip rekel, da se bo on meni javil in ne jaz njemu, ker je kao v resni zvezi ali z moškim ali z žensko, meni pa res ni do tega, da bom callgirl nekomu, ko se bo pač njemu to zazdelo. Večina pa itak nerada ponavlja seks, ker radi preizkušajo nove in nove, in si na Romeu odpirajo nove in nove profile, dokler jim ne zmanjka idej ali tipov na Romeu. Ste se kdaj vprašali, zakaj vas tipi zasujejo s sporočili, ko si tam odprete nov profil? Ker vas kot mrhovinarje napadejo pedrulne, ki so vse „stare“ profile že obdelale.

In potem je prišel. Tisti pravi. Dve leti je že z mano in mi pomeni vse na svetu, življenje bi dal zanj. In največji zagrenjenež in nasprotnik resnih zvez, človek, ki je bil prepričan, da bo vedno sam, človek, ki je bil prepričan, da bo Romeo varno zatočišče preostanek življenja (beri: jaz), je tako zdaj prepričan, da ima vsak od nas lahko nekoga. Monogamno. Pride takrat, ko najmanj pričakuješ. Ko se ti zdi, da ga najmanj potrebuješ. In ugotoviš, da ljubezen ne obstaja samo v osladnih holivudskih romantičnih komedijah. In ne samo pri strejtih.

Hombre

 • Share/Bookmark
 

14 odgovorov na “Zagrenjenež”

 1. nish  pravi:

  Pa ne moreš si iskat jebača na podlagi tiča, no…
  /ne ne in ne./
  Ko pride ljubezen…je pa vse prav.
  /tudi tič je potem taprav.)
  In zagrenjenec nič več ne godrnja. ;)
  Luštno.

 2. lube  pravi:

  Fanj in čestitke, samo ne mi tle o “normalnih” brez da bi definiral kaj to sploh je.
  Meni to kar opisuješ se mi ni še zgodilo.

  :-$

 3. Tom  pravi:

  to si vsak zasluži. zanima pa me kako in kje je prišel ta pravi :)

 4. markysha  pravi:

  čakam da se mi zgodi ‘ta pravi’…vse ostalo poznam, no na potrtalih dobiš kar daješ, ponavadi, je pa med tipkanjem in resničnostjo velika dolina…:) trudim se na splatu, ko stvari dozorijo za face to face trenutek se zadeve ohladijo. Moral se bom vrniti na ‘old fashion’ način. In upam da se enkrat vendarle nepričakovano pojavi ta pravi :)

 5. Gupy  pravi:

  kako hitro se lahko najdemo v tej zgodbi… vsak od nas pri sebi najbolj ve…
  škoda ker ni konec za vse enak…
  tudi jaz bi si želel takega ‘nekoga’…

 6. Grablje  pravi:

  Pogrešam kak podatek o tem, kje si našel svojega Mr. Righta, kako sta se spoznala. Glede na prejšno količino opisanega, kako “resnih tipov ni”, si nam postregel zgolj z drobtinico, kako dejansko le obstajajo.

  Pa ne, da ga ljubosumno čuvaš v svojem gradu?

 7. biksen  pravi:

  saj ti je jasno, da moraš napisat nadaljevanje, a ne? ;)

 8. Borin  pravi:

  Do zadnjga odstavka sm te hotu poslat nekam, potem pa puf, in vse se mi zdi kul in fajn :)

 9. FireFlame  pravi:

  Oprosti, ampak tale zgodba je en sam velik kliše… kot bi bral priročnik svetovljana! In srečen konec? Ma daj no… amerikanizirano do neba! Sploh mi ni blo treba brat do konca pa sem vedel, kaj boš napisal. Ne vem kdo je večji kliše… zgodba ali avtor zgodbe.
  Jaz nikol nisem imel problemov na Romeu. Za savne mi je itak vseeno, ker ne hodim, klepeti pa so tudi redko in jih uporabljam samo za avanture! Vem kje kaj pričakovati in sploh nisem razoćaran – v povprečju je folk pač blesav in na teb je če se boš zapletal v nekonstruktivne odnose.
  Preveč se obremenjujete s stvarmi, ki bi ‘morale biti take ali drugačne. Vam še ni jasno da heteroseksističen svet deluje proti homičem, potemtakem je jasno, da ta pravila za nas nikoli 100% ne bodo vzdržala. Ehhh…
  Be urself, do what u feel inside.

 10. biksen  pravi:

  fire, a si dobil steklino? pust fantu žvet! mene zelo zanima, kaj bo še povedal.

 11. Fireflame  pravi:

  Kaj ne pustim ziveti? Samo svoje mnenje sem povedal. Kaj ni vodilo tega bloga, da lahko predstavis svoje mnenje? Sem se cutil dolznega nekako nakazati da njegove ‘ugotovitve’ zalijo precejsen delez nas, ki ne spadamo v kategorijo po njegovi ugotovitvi.

 12. Hombre  pravi:

  @Fireflame kakšen kliše? To so gola resnična dejstva. Niti približno ne trdim, da so takšni vsi, jih je pa mnogo. Če si se kdaj vsaj malo ukvarjal z romeom, avanturami in podobno zalego, si gotovo lahko sam videl, da je tako. Če pa nisi in si doslej srečeval same prince na belih konjih, pa ti lahko povem, da imaš neizmerno srečo.

  @biksen nadaljevanje sledi, seveda.

 13. Gaber  pravi:

  Razumem te. Callboy. Žiga poklical. In sem ga moral dat dol. Kako sem se počutil? Si lahko misliš!? ;) Am. Fantastično! Jasno. :P

 14. dayw  pravi:

  še vedno ne verjamem

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !