Bralčevo razgaljevanje

Bralec je utrujen, a tokrat ne ravno zaradi deli, temveč delno zaradi nedela – obilica prostih dni vedno nekako zmanjša mojo storilnost, kar pomeni, da več dni skupaj utegnem lenuhariti, kar me povsem izčrpa – delno pa zaradi Planice. Bralec namreč strastno spremlja polete v Planici, in to vedno na kraju samem, kar vse dni, v službi si uredi tako, da je tedaj za vsako ceno prost, da lahko lazi v alpski svet in tam uživa.

Seveda grem tja kot gospod – v Klub Planica, kjer so za gospode pripravljene pogrnjene okrogle mize, zjutraj zajtrk, ki po pravici nosi svoje ime, potem kosilo, ki si tudi zasluži ta naziv, vmes pa je vsega dovolj, takšne in drugačne osvežilne in krepilne pijače, seveda primerne kakovosti za gospode. Pa da ne bo napačnega vtisa: ne hodim v Planico sedet za mizo v neki pokrit šotor. Tekme, pa tudi poskusne polete si ogledam od blizu, s tribune za gospode ali pa kar ob ograji, blizu skakalcem – tudi to prispeva k strastni navdušenosti. :P Kar nekaj skakalcev mi je namreč tudi v fizičnem smislu všeč (rad imam suhce, zlasti športne suhce ;) ), nekaj stalno, pa tudi kakšen nov se pojavi – pride na novo (mlado meso :D ) ali pa se razvije iz nekoga, ki ga prejšnja leta nisem ravno opazil. Taktična poteza ali pa srečna okoliščina je dostikrat, da zraven tebe kot gledalca stojijo ob ograji kakšni mladoletni oboževalci ali, še bolje, oboževalke, ki skaklcem težijo za avtograme – to namreč omogoči, da si nekoga kar precej natančno od blizu ogledaš in tako koža postane koža, lasje lasje, ustnice ustnice, dlani pa dlani – na fotografijah je to pač vedno vse preveč nemeseno. Tako, toliko za danes, kot sem rekel, sem utrujen. In slika? Kdo drug kot svetovni prvak. Bi ga? Jaz ja!

Bralec

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Bralčevo razgaljevanje”

 1. Lea  pravi:

  mhm, tale Simon se je pa kr mal naredu čez tele leta :) ampak še vseeno mi je lepši Morgi, jaz bi njega ;)

 2. Gaber  pravi:

  Am. Trojček torej. ;) Kam se ti je Simon podpisal? Ti si njegov grupi!? :P

 3. Bralec  pravi:

  @Lea: zelo se je naredil. Tudi Morgenstern ni slab, temveč uporaben. Ampak Ammann je bolj seksi. :P
  @Gaber: Trojček, četverček … še nekaj se jih namreč najde med skakalci. :D Podpise, Gaber, zbirajo tisti oz. tiste, ob katerih jaz stojim, da lahko nemoteno opazujem. :P

 4. Domen  pravi:

  @Bralec: Kaj bi ga? :P

 5. Bralec  pravi:

  @Domen: marsikaj. :P

 6. Borin  pravi:

  Bralec! Tale pa res ni fejst ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !