Bralčevo razgaljevanje

Super je, da se je končno začela pomlad z dvema bistvenima značilnostma: toploto in soncem. S tem nočem reči, da me motijo morebitni deževni dnevi ali pa deževni deli dni, če jih le ni preveč oziroma ne prevladujejo; priznam, da me mraz, neprimeren mesecu, v katerem smo ali skoraj že smo, moti dosti bolj kot dež. No, ampak kot sem začel: nadvse mi ustreza, da so dnevi že občutno daljši in zato občutno dlje svetlejši, da je po soncu mogoče hoditi že kar brez jakne in da imam sploh občutek, da imam neskončno več energije – ali pa si morda ta občutek ustvarim sam, pač po temle principu: glede na to, da ne delam nič manj kot pozimi oziroma v obdobju krajših dni, si vendarle ni težko dopovedati, da npr. ob šestih zvečer, ker pač ni več tema, sploh še ni konec dneva in da me čaka še ogromno zanimivega; tako torej ni težko upoštevati krilatice remain in motion. :D In jo torej upoštevam. ;)

Še ena dobra stran toplejših dni je, da omogoča seks ne nujno v primerno ogreti sobi. Seveda nočem reči, da je seks v avtu nekaj boljšega, več ponujajočega kot seks, pri katerem imaš na voljo vse udobje dovolj velikega prostora. Niti, da je oboje sploh mogoče resno primerjati. Reči hočem le, da imam tudi seks v avtu svojo dobro lastnost, če je seveda ne uniči načrtovanje. Ta lastnost je spontanost, nepredvidenost dogodka. Glede na majhnost prostora pa samo dejanje potem zahteva nekoliko več spretnosti, kar je vedno zanimivo, zlasti če sta oba udeleženca precej velika. Recimo: plazi se čezme, a se pri tem lahko opira skorajda samo name, tako da čutim pritisk njegovih prstov pod svojim hrbtom, kjer se je oprijel sedeža; z boki mi trdno oklepa bočni del prsi, saj se le tako lahko drgne ob mojega kurca; da se obrneva, je kar precejšen projekt, in tudi potem mu moram noge potisniti daleč za vrat, stopala nasloni na stransko avtomobilsko okno, kjer na sledovih najinega dihanja pustijo sledove gibanja, ki ga povzročam, ko po počasnem prodrtju vanj vse hitreje stopnjujem njegove vzdihe užitka.

Bralec

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Bralčevo razgaljevanje”

 1. Domen  pravi:

  Ma tale avtomobilski akt si seciral s tolstojsevsko/zolajevsko preciznostjo.
  Ampak nisi realist, ne. A niso orošena okna z odtisi dlani/stopal preveč titaniška? Razen če res ogromno trenja povzročaš. :P

  PS: Mislim, da boš moral enkrat v svoj opus dodati opis natikanja kondoma. Drugače te bo Iztok za ušesa, ker lateksa nikoli ne omeniš.

 2. markysha  pravi:

  Ej, bralec, tvoja prva polovica tekstov je vedno polna besed, neverjetno kako dobro znaš ‘nakladati’ :)
  Pomlad, sonce, toplota vendarle kličejo v naravo in ne v avto, a ne? No, do tega očitno še pridemo :)

 3. Gaber  pravi:

  Gatke dol. Takoj. Prosim. :P Jao. Ti si pomoje crkljiv in nežen.

 4. markysha  pravi:

  Luštne gatke maš, pa lepe noge. (pozabu prej napisat :) )

 5. Bralec  pravi:

  @Domen: ha, zdaj si me spomnil, v Titaniku je res neka dlan švignila v kader in človeka kar malo prestrašila. Stopala v avtu si je seveda treba predstavljati drugače: bolj ali manj so na istem mestu in podrsavajo v nekem dolžinskem intervalu, ki je premosorazmeren s “stopnjevanimi vdihi užitka”. :P Neverjetno, kako hitro se avtomobilske šipe zarosijo, če sta v zaprtem avtu dva potrebna tipa. :D Aja, kar se pa kondoma tiče: kje sem ga po moje vendarle omenil. :D Pozabim pa samo zato, ker se mi reč zdi tako samo po sebi umevna. ;)
  @markysha: hvala, vem, da mi teče beseda. ;) Brez skrbi, da se avto znajde v naravi, je treba tudi iti v naravo, iz avta namreč, vsaj pri meni. Ampak selekcija pisanja vendarle mora biti, kajne? Opisal sem tisti del, ki se mi je zdel zanimivejši. :) Za drugi komentar pa hvala, z obojim v njem se strinjam. :P
  @Gaber: ne. :P Sem pa poln različnih občutkov, nagnjenj in potreb. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !