Vizitka, erotična zgodba 3

Potegnil sem mu gate k hlačam. Ja! V moj obraz je planil kurec, ki je bil tak, kot Aljoša v postavo. Dolg in vitek. Dlake je imel pobrite, kožo na osramju tanko, nad korenom uda sta se risali dve kiti ali kaj, ki sta orodje pomagali uperjati v svet in kozmos. Lotil sem se ga z neizrekljivo naslado. Ob tem sem mu najprej pomagal sleči hlače in prej sezuti čevlje, nato sem se odpasal jaz, osvobodil svoje orodje, pokleknil in se z ustnicami prebil do korena njegovega orodja. Težko je bilo, zaradi refleksa sem se moral takoj umakniti. Z roko sem podrgnil svojega tiča. Ni bilo več kaj utrjevati. Bil sem izprožen in enako neusmiljeno trd kot Aljoša. S prsti sem se mu zaril v bedra in se spet globoko v goltanec nasadil nanj. Ko sem pod dlanmi čutil njegova stegna, me je spet pretreslo, kako tanek je. Tanka koža, nekaj čvrste mišice in to je to. A za kakšna zaščitniška čustva, kot se mi nehote porodila ob prvem objemu, ni bilo prostora. Moški s takšnim kurcem ne rabi zaščite. Spustil sem ga iz ust in si ga ogledal. Fenomenalno. Spomnil me je na kljun pri Concordu, ki je bil narejen za civilno prebijanje zvočnega zidu. Ja, fant s takšno ostjo si bo utrl pot tja, kamor bo hotel; kamor bo ta kompasova igla pokazala, tja bo prišel. Samo da se tega še ne zaveda.

Posvetil sem se Aljoševim jajcem. Ne vem, v katerem trenutku postanejo anatomska moda jajca. Aljoša gotovo ima jajca. Eno po eno in obe skupaj sem jemal v obdelavo in pri tem po govorici telesa sklepal, kako daleč smem iti z dražljajem. V nekem hipu se je Aljoša kakor zbudil, pograbil me je pod pazduhami, me postavil pokonci in mene naslonil na omarico. Zamenjala sva vlogi. Z obraza sem mu bral, da mu je bilo všeč, kaj je videl. Oralije mu niso šle najboljše, hotel me je celega v ustih, a se je ustavilo pri njegovih fizičnih mejah. Saj nisem noben nemogoč orjak, toda bil sem absolutno razdražen in moj kurec ni bil niti malo upogljiv. V nekem trenutku mu je uspelo. Zdrsnil sem ne vem kam, bilo je povezano z mojo bolečino, a verjetno prav zaradi tesnosti nasladno brez primere. Zgrabil sem ga na zatilje in trikrat porinil do konca. Potem se je strgal z mene in lovil sapo. In znova. Znova.

Dovolj za začetek – takrat sem jaz Aljošo dvignil na noge in mu z glavo mignil, da greva v sobo. Legla sva na mehka tla in se za medigro spet poljubovala. Bolj strastno kot prej, a še vedno z neko osnovno blagostjo. To mi je bilo všeč, zelo všeč. Začetna napetost je popustila, lahko sem si ga bolj v miru ogledoval. In tiho občudoval. Nisva govorila, komunikacija je bila brez tega polna. Spustil sem se na njegov torzo, ga raziskoval z brado in jezikom. Odzival se je, ko sem mu obdeloval bradavice, in drgetal, ko sem mu z jezikom ril po popku. Vrnil sem se na bradavice, nato na vrat, adamovo jabolko, brado. Trl sem se vanj z zobmi in trenje podmazoval jezikom.

Nato sem se vrgel na kožno gubo pri pazduhi. Aljoša je tiščal roko k sebi, jaz pa sem z jezikom utiral pot v globino, kot bi šlo za neko skrivno spolovilo s skrbno skrivano skrivnostjo. Nekaj posebnega je bil ta boj. V nekem trenutku je fant popustil mišico in z jezikom sem segal tako globoko, kot je šlo. Tudi dlake v pazduhi je imel pobrite. Močni dezodorant mi je oglušil jezik. Skozi njega je vendarle prodrl prvinski, naskočni okus in vonj. Vrnil sem se na njegove ustnice. Izmenjala sva globoke poljube. Pogled je izdajal, da je fant prišel do roba transa. Da ja čas za nadgradnjo. Stegnil sem se po kondom.

Oblekel sem ga v tanko gumo in obdeloval. Spravil sem se na vse štiri okobal čez njega. On se je z jezikom loti moje luknjice. Potem se je izvil izpod mene. Spodvil mi je ud, kar me je spet pripeljalo do meje moteče bolečine, in obdeloval malo ud in malo luknjico. Bilo je izvrstno. Bilo je krasno. Spet želja, da bi trajalo, trajalo.

Spet program, da to ne sme in ne more trajati. Vzel sem tubo s polzilom in se pripravil. Med nogami sem gledal, kako si je ud z želejem mazal on. Primaknil se je. Vstopil vame. Ko se je dobro usidral, sem se obrnil na hrbet, želel se ga gledati, uživati v tem, kar bom bral z njegovega obraza. Res je bilo, kar je enkrat rekel v elektronskem pogovoru, da namreč zna nežno porivati. Verjetno zato nisem imel nobenih problemov z njegovo dolžino. Užival sem v dražljaju in užival sem v izrazu njegovega pogleda. Saj je bil odstoten, ekstatičen, a ne blazen. Če bi rekel, da me je gledal ljubeče, bi pretiraval; gledal me je predano skupni stvari. In poljubljala sva se. Dobro. Kot rečeno – čutno.

Potem sem ga polegel in sedel nanj. Zaradi prejšnjega dražljaja na prostato se mi je po tiču cedila sperma. Sedal sem nanj si zadržano podrkaval svojega. Če bi močno, bi mi prišlo.

»Bi zamenjala?« sem ga vprašal.

Prikimal je. Snel sem se, si tiča obrisal v papirnato brisačo in vzel kondom. Spravil sem se med njegovo noge in pobasal v usta njegovega. Še vedno je bil v gumi. Ker sem se prej brezhibno pripravil, ga nisem imel nobenih zadržkov zopet jesti. Medtem sem se s polzilom lotil njegove ritkice. Ko sem bil z dvema prstoma svoje levice v njem, mu je začel erekcijo jemati vrag.

»Nadaljujem?«

»Ja, nujno!«

Kurca sem mu nastavil na durca in iskal poti vanj. Hotel sem že odnehati, ko me je zgrabil za ritnice in z obrazom, ki ni hotel biti skremžen, šepnil:

»Moraš.«

In sem si utrl pot vanj. Ob vsakem premiku ga je metalo kot zajca, živega prebodenega s kolom. Bolelo je tudi mene. V čem je poanta? Zdrknil sem ven ni pokleknil k njegovi glavi. Vzel sem jo na kolena in naročje in ga začel poljubljati. Po čelu, ušesnih školjkah, majhnih in tankih kot pergament, nosu, kovini, ki jo ima vdelano skozi obrv. Po licih, bradi, ustnicah. Med tem se je spet sestavil in začel vračati poljube.

Potem se je obrnil k mojemu trebuhu in poiskal ud. Sledila je seansa predanega, srčnega fafa. Bili so trenutki, ko bi sem mu lahko samo s trohico hotenje izlil v globino. Nisem hotel. Bilo je prelepo. Želel sem da bi trajalo. Trajalo.

Ne vem, kako dolgo je trajalo. Večno trajati seveda ne sme, ker ne more. Ko se mi je zazdelo, da ga vnetost popušča, sem ga takoj snel, polegel nazaj na hrbet in mu s poljubi vrnil ogenj. Odločil sem se, da se bom do konca pripeljal sam, priklopljen na njegove ustnice. V gubo prepognjeno spodnjo ustnico sem vpotegnil v usta, jo rahlo stisnil z zobmi in v pregib ritmično porival jezik. Drkala sva oba. Meni prišlo hipoma, nekaj je priletelo do njegove rame in prsi, večina je ostala na rjuhi pod menoj.

Ko sem se iztrzal, sem mu glavo vzel med dlani in se lizaril naprej. Bil je tik pred koncem, začelo ga je metati, napel se je najprej nazaj, kot lok, in nato trznil naprej. Toplo srago sem začutil na vratu in plečih. Premetaval se je, hropel. Se praznil.

Obležala sva. Se gledala. Nič govorila. Izmenjala nasmeh. Navadila sva se mraka. Mestne luči so svetile s bledo in mehko kot mesečina. Da bi trajalo…

»Kam si dal za obrisat?«

Gledal je okoli sebe, kje je zavitek papirnatih brisač. Odkotalil se je bil do predsobe. Vstal sem, ga šel iskat, počenil in mu, ležečemu, podal tri liste. In še tri.

Šel je na stranišče. Žejen ni bil. Rekel, da bova kakšno rekla drugič. Ob sedmih mora vstati, služba ob osmih. In ura – uh, že na drugo. Odpeljal sem ga nazaj do Johance. Pokazal mi je, kje je imel parkirano rdečo alfo. Z rdečo vrtnico v grbu. Ljubeznivo sva se poslovila. Prijel je že za kljuko vrat, ko sem ga pozval:

»Za slovo!«

In sem se nagnil k njemu, da je razumel, kaj želim. Poljub. Kratek. Lep.

Danes dela dva šihta. Po svoji službi se bom ustavil pri Johanci. Prav zanima me, kako se bo videti prvič po tistem, ko sva se ljubila.

Biksen

 • Share/Bookmark
 

7 odgovorov na “Vizitka, erotična zgodba 3”

 1. Grablje  pravi:

  Po 2 šihtih no sex, believe me.

  Danes je en tak žalosten dan, prazen, tih, vase zvit, da je tak tudi moj komentar.

 2. biksen  pravi:

  grablje, ker noben drug niti pljune ne, se vprašam, ali ni prazna zgodba, ne dan. prej sem šel v drvarnico. na gredi z rožami se je vse postavilo pokonci, prava vegetacijska erekcija. dež ni za vse slab. in zbujati pri odprtem oknu se bilo tudi lepo.
  tvoj “belive me” jemljem z rezervo. pri določeni stopnji preutrujenosti postanem jaz živalsko dojemljiv za seks.

 3. fun club  pravi:

  zgodba ni prazna, ampak poživljajoča, ki požene kri po žilah; ni samo za tvoje rože pomlad…

 4. Gupy  pravi:

  Smo utihnili, ker smo nevoščljivi in bi se vsak od nas rad našel v njej…
  Mogoče pa že iščemo… spomladanske rožice… ;)

 5. anonimni  pravi:

  Lepo , lepo lot vedno. Kaj pa lahko sploh rečeš na koncu take zgodbe ? utihneš , se zasanjaš ali pobrskaš po spominih .Ko sem utrujen mi ne omenjaj ničesar razen spanja .

 6. garry  pravi:

  Biksen, kdaj bo naslednaj zgodba!
  Spet doživetost in presenca brlaca na kraju!

 7. glavca glavca  pravi:

  @Garry :P vesel sem tvojega komentarja: temperature so primerne za sladoled ;) : Naslednja Biksnova zgodba bo danes – v soboto 1. maja. Posebna praznična zgodba! :P Iztok K

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !