Ken, erotična zgodba 2

Čez minuto sva bila gola do pasu. Stala sva pred posteljo v spalnici. Drug pred drugim. Se gledala z očmi in prsti. Nisva se divje grabila. Tako nenavadno je bilo: res, samo s prsti sva šla drug po drugem. Ken je tak dedec… Bil sem osupel nad njegovo postavnostjo. In s hlačami na riti je bilo vse skupaj še posebno erotično. S kazalcem sem mu šel čez ustnice. Tako izrazit rob ustnic ima… S prstom sem mu segel v priprta usta. Pričakal me je z jezikom. Ko me je z jezikom lizal po prstni jagodi, sem to čutil s celim telesom. Bil sem že v transu, njegov jezik sem na tiču, ki se je krotovičil, vklenjen v obleko. S poslinjenim kazalcem sem se vrnil na rob ustnic, jih risal in jih čutil pod razdraženo kožo prsta.

Nisem več mogel zdržati, hotel sem se prisesati nanje. Pa me je zadržal.

»Kam se ti pa mudi?« me je vprašal.

Zbral sem se in obmiroval. Mojo obraz mi je vzel v roke in sem mu približal. Čisto počasi, do čisto blizu. Zelo natančno me je gledal. Z jezikom, čisto malo pomoljenim izmed ustnic, se je dotaknil mojih. In se šel podobno igro kot jaz prej z njim. A z jezikom. Bilo je komaj vzdržno. Ne vem, na kateri register je pritisnil. Verjetno mi je vzela pamet njegova moč, tako obvladana in mirna, tako skoncentrirana na tiste drobne premike po meni. S težavo sem se krotil, a hotel sem mu biti kos in ne planiti v fuk kot brezumna žival.

Ko sta se srečala jezika, sva se končno pošteno objela. Koža na koži. Prsi ob prsih. Dlani na nadlakteh, hrbtu. Trebuh na trebuhu. Ud ob udu, a še blago vmes.

Potem sva se znašla na postelji. Se poljubljala. On je ležal na hrbtu, jaz sem bil na kolenih ob njem. Počasi, z velikansko naslado sem se odlepil od ustnic. Spuščal sem se navzdol. Zdrsel sem po vratu čez adamovo jabolko, s priprtimi ustnicami po ključnici, najprej po eni, potem po drugi. Nato po grodnici. Tem sem se srečal s pristriženimi, pol centimetra dolgimi dlačicami. Spustil sem spodnjo čeljustnico in jo potegnil nazaj, kolikor sem mogel. Z zgornjimi zobmi sem se prislonil ob kožo in z njimi kot z ostrino britve bril navzdol. Se z licem zapeljal levo in poiskal prvo bradavico. Nič je nisem slinil, samo podrsel ob njej. Nato na drugi strani poiskal njeno sestro. Godel je. Pogledal sem ga proti obrazu. Mižal je. Po obliki zrkel pod vekami sem videl, da ima oči zasukane navznoter. Roke si je medtem sklenil pod vratom. Spreletelo me je, ko sem videl konture mišic njegovih nadlakti, in senco kratko pristriženih dlak v pazduhah. Ta mehka, nežna, občutljiva, sramovana, vedno skrita, med mišice in kite ujeta gnezda… In napeta, svetla koža na notranji strani nadlakntnih mišic…

Pomaknil sem se proti popku. Z brado sem ril po ozki sledi dlačic, ki je vodila do roba usnjenega pasu. Odmaknil sem se, ga odpel, stopil ob postelji pokonci in ga iztresel iz hlač. Noge! Kakšne noge! Ljudje božji… Na hitro sem se hlač otresel tudi sam.

Ko sem se slačil, se je on postavil na postelji na kolena in me pričakoval. Po kolenih sem oddrsal k njemu. S celo površino trupa in stegen sva se stisnila drug k drugemu. Z rokami sem ga čutil tam, kjer ga z očmi nisem mogel: ramena, pleča, hrbet, ledja, rit.

Zdaj me je on zgrabil čez život in porinil na ležišče. Sklonil se je čez mene in se skozi blago zagrizel v moje meso. Ni kompliciral. Zagrabil je spodnjice, mi jih olupil z bokov in se vzel v usta mojo nabreklino. Lizal jo je počasi, preveč nežno, želel sem si močnejšega dražljaja. Mehki liz me je žgečkal, hotel sem zadoščenje. Prijel sem ga za glavo in prav tedaj se je sam nasadil z goltancem name. Ja! Potem se je odlepil od mojega mesa, lovil sapo in se spravil nanj še enkrat. Ko je naslednjič prišel po zrak, sem pod njim naglo zdrsnil nižje in se z njim zatopil poljub.

Dal sem mu vedeti, naj se sedaj on uleže vznak. Še vedno je bil v spodnjicah. Zlezel sem mu med noge in se z brado vrnil na rob črnih spodnjic, približno tja, od koder sem se moral prej odmakniti zaradi njegovega pasu. Odmikal sem spodnjice in z brado tiščal naprej. Pri korenu tiča sem obmiroval, potegnil gate dol in spustil ujetnika na prostost. Izkočil je in me udaril po čeljustnici. Nisem se umaknil. Po drugi strani sam zdrsnil mimo, oral z dva dni staro brado njegovo strnišče in šel toliko nižje, da sem mogel vase vpotegniti jajca. Trznil je, kar privzdignilo ga je z ležišča. Ko sem jih pazljivo prepošiljal po ustih sem in tja, se je odzival s celi telesom. Jajca je imel zelo občutljiva. Spet sem ga spet pogledal v obraz. Usta je imel odprta, gledal je v strop. Roke so mu ležale ob trupu, bile so napete, s prsti se je zaril v rjuho in jo grbančil. Šele tedaj sem izostril pogled na njegovo orodje. Zelo človeških dimenzij je bilo, v loku se je krivilo do trebuha in samo z glavico počivalo na njem. Prijel sem ga v roko in v enakem ritmu kot sem mu obdeloval jajca zategoval kožo. Obrezan tič – rokovanje z njim je čisto drugače omejeno kot pri naravnem. Prijel me je za roko in me prisilil, da sem se ustavil.

Izpustil sem ga iz ust in šel z licem ob njegovi nogi navzdol. Kako lepo je dlakast! Dolge, tanke dlačice, prelomljene v cikcak. Ko sem prišel do prstov, sem srednje tri vzel usta. Spet ga je vrglo navzgor kot prej, ko sem se lotil njegovih jajc. Dol sem se spustil zato, da bi z hlačnega žepa vzel kondome in lubrikant.

Ko mu je sesanje prstov postalo prijetno, sem ji izpustil in se spet pridrsal do razkoraka. Moj cilj je bila luknjica. Fant je bil brezhibno čist. Dolgo sem ga lizal po prelepem obročku. Potem sem na prst iztisnil polzilo in se zavrtel po luknjici. Ko sem začutil, da je sprostil mišico, sem s kazalcem zdrsnil v globino.

Noge so mu vzdrhtele. Bil sem skrajno nežen. Gledal sem ga v obraz. Glavo je imel vrženo nazaj. Iz odprtih ust so se mu trgali rahli in kratki vzdihi. Ko sem se z enim prstom udomačil v njem, sem dodal gel in šel vanj z dvema. Ko sem si delal pot v globino, je izbočil je prsi, porinil glavo vstran. Potem sem obmiroval. Z obrazom sem bil naslonjen na njegovo koleno, dlačice so me žgale; imel sem čudno oblast nad njim. Premiki s prstoma so bili samo nakazani, a sem jih že bral na celotni drži njegovega telesa. Res sem dodajal dražljaje s tako zadržanostjo kot bi v skodelico stare lekarniške tehtnice s pinceto dolagal miligramske uteži. Malokrat sem bil v življenju z nekom tako energetsko povezan kot v tistih minutah. Bilo je, kot bi objeta lovila ravnotežje na vrvi. Oba popolnoma zbrana. On začaran od dražljaja, jaz od odgovornosti, da ne bi z nasilnostjo ali brezbrižnostjo uničil čarovnije. Dajal sem fantu tisto, česar se ne da stopnjevati. Dobro se mi je zdelo, da sva se tako ulovila.

Ko se je privadil mojih drobcenih levo-desno, sem se spet spustil k njegovim jajcem. S pobožno nežnostjo sem jih spravil v usta in pri tem obstal s prsti. Ko sem čutil, da lahko nadaljujem, me je nosil užitek, ki ga je gnal – njegov užitek. V nekem trenutku sem pod prsti v njegovem notranjem žepku začutil trepetanje. Kot bi v smrtni zoni tresla miška. Dvignil sem pogled in videl, da je bil njegov trebuh prekrit s spermo.

Ken je hkrati stokal in psoval, ker se mu je to zgodilo. Zdrsnil sem iz njega. Vrgel sem mu v roke spodnjo majico, ki je ležala na robu postelje, in legel k njemu. Gledal sem ga čisto od blizu. Čutil njegovo sapo. Mu s poljubi odvzel z ustnic voljo do izpovedovanja zagate. Poljubljala sva se. Dokaj nežno. Dokaj dolgo. Z roko sem šel do njegovega uda. Še vedno je bil trd, kot se ne bi ravno izpel. Prestavil sem se nižje im mu sedel na stegna nad koleni. Tako sem ga blokiral in v miru izpeljal svoj načrt. Oblekel sem njegov kos v kondom. Ga napravil spolzkega in poskrbel še za sebe. Sedel sem na njega. In ga imel hitro v sebi. Ken je oživel. Nekaj časa sem ga jahal, nato sem pustil, da me je zrušil na hrbet in on jezdil mene. Topil sem se od naslade, ko sem ga gledal v poprsje in glavo. Da, videti je bil kot antični junak. Moj antični junak. Moški, ki vse preživi. Moški, ki opravlja poslanstvo. Moški, po katerem bi lahko klesali kipe trojanskih junakov.

Dvignil mi je noge v zrak, zamaknjeno porival in se kar nenadoma zrušil name. Prišlo mu je, ne da bi po njegovem izrazu na obrazu lahko prebral, kdaj. Kot junak, ki ga v zanosu boje predre puščica in je ne čuti, dokler mu ne odteče kri in ne pade po tleh. Nekaj hipov sem ga pustil ležati na sebi, nato sem se izkopal izpod njega. Bil je brez besed, samo z nakazanim zmajevanjem glave je pokazal, da nima česa dodati.

(se nadaljuje)

Biksen

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Ken, erotična zgodba 2”

 1. markysha  pravi:

  Bravo, Biksen! Podoživljal poodobne situacije :) Lepo ko se dva tako dobro ujameta, v bistvu se redko dogodi. In potem to ‘preliti’ še v vezo je še dodatna ‘negotovost’, bo/nebo….. (če je to seveda cilj). Edino prvi del bi lahko bil daljši, za mene sta nekako prehitro prešla na ‘glavni del’ zgodbe :P

 2. ihim  pravi:

  Erotično, kdor zna pa zna.

 3. Anonimnež  pravi:

  jest bi tud

 4. biksen  pravi:

  @markysha: redko. ja. mogoče res ne obvladam romantičnih uvodov. vsak ima kaj.
  @ihim: hvala! delamo,kar moremo.
  @anonimnež: daj.

 5. fun club  pravi:

  ej, biksen, tudi jaz bi; tako podrobno, tehnično izpopolnjeno, domiselno… saj ni čudno, da se ne da več kontrolirat in pride….enkrat, dvakrat…

 6. Paulo  pravi:

  končno nekaj zanimivega berem pri pouku…

 7. biksen  pravi:

  @fun: pa saj ne pišem o nobenem tantričnem seksu, za katerega bi rabil ne vem kakšne vaje, certifikate in iniciacije!
  @paulo: ne vem, če ti bo štelo za bralno značko ;)

 8. fun club  pravi:

  bi bilo treba preverit, če imaš prav:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !