Lepi Robert

Nizozemsko so preplavili plakati za pafrum Le Male Jeana Paula Gaultiera. Parfum nikakor ni nov, ampak star že kar 15 let. Ampak vsake toliko nas infant terrible Gaultier razveseli z novimi (homoerotičnimi) kampanijami. V tokratnem oglasu za moški parfum nastopa božanski Robert Perovich. Kanadčan rojen leta 1976 je želel biti profesionalni hokejist, a se mu želje niso uresničile. Ko je na avdicijo za fotomodele peljal svoje dekle, ga je odkril skavt in mu ponudil fotoshoot (oh koliko takih zgodb smo že slišali??). Veliki pok se je za Robija zgodil leta 2001, ko je postal obraz prafuma Hugo Huga Bossa. A lepi Kanadčan je postal talk of the town, ko sta se za mladega hokejista stepla Gucci in Dolce&Gabbana. Slednja sta zmagala in za njegov natop na modni brvi odštela $25.000 enega najvišjih honorarjev za moški model v Milanu.

Zdaj pa nas s svojimi božanskimi očki gleda iz nove reklame za parfum Le Male. Hvala JPGju za tole poslastico. In če ima kdo fetish na mere, evo vam: višina: 188, konfekcija: 48, pas: 80, ovratnik: 39, čevlji: 44.

 

In da ne ostanem dolžan še tistim bralkam, ki ljubijo bralke, vam predstavim še Michelle Buswell, Američanko, ki nastopa v isti kampaniji za parfum. Za ženski parfum Classique. Gospodična se je rodila leta 1983 in je bila pravtako odkrita »po nesreči«. Zdaj ima zdravo kariero fotomodela in je večkrat na nalsovnicah modnih revij. Višek uspeha za vsakdanjega moškega pa je nabrž dosegla s tem, da se je pojavila na Pirellijevem koledarju leta 2005 ;) hja…

YouTube slika preogleda

Ambala

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Lepi Robert”

 1. Snowblind Snowblind  pravi:

  Smrdeč parfum.

 2. nika  pravi:

  Classique je enostavno number one (že toliko let!).

 3. Gaber  pravi:

  Jao! In sedajle izvem, da mi 2 cm manjkata do božanskosti. ;) Am. Ti si me itak želiš! Z vsemi napakami vred! :P Zame se tudi tepejo. Jaz sem pa od Opička. ;) Pascal ima ta parfum. Ti tudi?

 4. Grablje  pravi:

  Wau, estetska reklama. Meni je pa na tem tipčku najbolj všeč njegova nedolžna prifrknjena ritka.

 5. moonboy  pravi:

  Jaz pa ne uporabljam parfumov. Ampak so mi pa zanimive flaške :D

 6. ambala  pravi:

  no, men je, kot rečeno v celi zadevi najbolj všeč slasten model. kakčen je parfum, me ne zanima.

 7. FireFlame  pravi:

  I don’t know, when my tase of men went puff, ampak tale tip sploh ni all that! :S
  BTW Armani zmaga

 8. ambala  pravi:

  FireFlame, de gustibus non est disputandum. Basta.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !