Nogometna analiza: čuvaji mreže

Nežen in grob. Iker Casillas. 29 let, 182 cm. Vratar in kapetan španske reprezentance, ki jo je pred dvema letoma popeljal na evropski prestol.

Maarten Stekelenburg. 27. 194 cm visoki tulipan, ki je očitno dovolj čvrstega mesa, da se ne prelomi. Njegova Nizozemska je ena glavnih favoritk prvenstva v Južni Afriki.

Vincent Enyeama. 29. “Le” 180 cm visoki Nigerijec je bil pred dnevi kljub porazu svoje reprezentance izbran za najboljšega igralca na tekmi proti Argentini.
Mark Paston. 33, 195. Čeprav je Nova Zelandija pred prvenstvom veljala za eno slabših reprezentanc, ni izgubila nobene od prvih dveh tekem, Paston pa je do zdaj v svoj gol spustil le dve žogi.

Angleški vratar David James (39, 193) z eno od svojih številnih posrečenih frizuric. Jutri bo stal na nasprotni strani igrišča kot Samir Handanović.

Samir Handanović. 25, 193. Zlahka se kosa z drugimi vratarji. Po obrambah in luškanosti. Ima punco. Vseeno smo ponosni nanj.

Domen

 • Share/Bookmark
 

9 odgovorov na “Nogometna analiza: čuvaji mreže”

 1. Peter  pravi:

  Uau, tole pa je analiza, kot se šika, ni, da ni.

 2. simple  pravi:

  Ta David James je imel pa že ene par groznih frizuric. Sem ga malo po-google-al. :D

 3. Domen  pravi:

  @Peter: Domen stvari zmeraj naredi poglobljeno. :)
  @Simple: Meni se pa skoraj vse dopadejo. :)
  PS.: Poguglal je prava beseda. :D

 4. simple  pravi:

  Če pa res ne vem, kako posloveniti nekatere angleške besede! :D

 5. partuzan  pravi:

  Se strinjam, Samir Handanović se po luškanosti ( :) ) kosa z vsemi.

 6. Rimmljan  pravi:

  Ma vsi so dobri in vse bi “prepognil” :)

 7. Domen  pravi:

  @Partuzan: Se strinjam, res sodi v svetovni vrh. :)
  @Rimmljan: So kar malo preveliki, ne? Bi jih bilo res treba malo prepognit … :D

 8. Žogca  pravi:

  Manjka čudovit kos moškega mesa po imenu (bolje priimku) Buffon. Čeprav je res, da bo manjkal tudi na SP. Drugače pa je moja prijateljica ugotovila, da je zelo seksi tudi alžirski golman, čeprav po včerajšnjem golu verjetno o njem nima več tako čudovitega mnenja.

 9. Domen  pravi:

  Žogca, se strinjam, da bi tudi Buffona lahko vključil v tale fotosešn. Ni slab, čeprav mi ni zelo zelo všeč. Ampak glavni razlog, da ga ni, je ta, da sta ga povprečen gej in povprečna strejtica najbrž že preguglala. Seveda ne smem pozabiti še na bije. Če ga slučajno še nisi, stori to, pa boš videla, zakaj. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !