Turško poletje: Pristanek, erotika

Istanbul. Mesto dveh kultur, dveh svetov. Mesto, kjer se Zahod sreča z Vzhodom. Mesto, kjer se nekatere poti začnejo. In mesto, kjer se nekatere poti končajo. Mesto, kjer te doleti toliko novega in nenavadnega, da se zgodba napiše kar sama. In tudi najina se je neke zgodnje julijske noči tu pričela pisati in se je, posuta z vsem kičem, kar ga orient premore, tudi napisala.

Letalo je z vso težo butnilo ob tla.

»Koliko je ura?« Erik se je očitno prebudil ob nenadnem padcu na tla. Na pogled je deloval kot maček, ki se pravkar zbudi. Zaspano. Zehajoče. A tako prikupno.

»Tri.« Zunaj je bila trda tema.

»Ves sem zlomljen, jebemti«, je zamrmral.

Pritožbe začinjene s kletvicami. Konstanta zadnje čase. Eriku namreč ni bilo lahko. Kot ekonomist je bil zaposlen v podjetju, kateremu se je pridružil v letih največjega razcveta, danes pa je opazoval, kako se ladja, kateri se je sicer prostovoljno pridružil na plovbi, počasi potaplja v morju dolgov. Poznalo se mu je, da ga skrbi. Iz dneva v dan bolj. Šele trideset jih ima, a med grizljanjem njegovih sladkih ušes, sem že opazil nekaj sivine. »Dokler je to šarmantna sivina«, sem se mu nekoč zasmejal, »do takrat boš kar lepo moj«. A med vsem stresom in poznimi urami, ko se je brezvoljen vračal domov, sem mu moral predlagati oddih. Počitnice. Navsezadnje je bil najin odnos načet. In to močno. Spopadi, ki so se vrteli okrog tega, kako jaz ne razumem, da je njemu težko. Opravičevanja, da saj ni tako mislil. Da je vsega kriva služba. In da bo kmalu bolje. Obljube. Malokrat uresničene, a vseeno prijetne na zven. In kot že rečeno, pritožbe. S kletvicami.

»Kaj vraga imaš v kovčku!?! O svinja…težko!«

»Oprosti, zasanjal sem se. Daj, saj ga bom jaz prijel. Imava vse? Lahko greva?«

Ko sva se končno znašla na metroju proti centru mesta, sem ga pričel opazovati, medtem ko je slonel na eni roki in rahlo dremal. Erik. Včasih te nisem prosil, da pojdiva nekam, nekam daleč, preprosto sva se odpeljala in opazovala valove ali le poležavala v visoki travi. Oh moj Erik. Iskrice pohote, ki so poprej stalno plamtele v tvojih očeh ter se med najinim divjim ljubljenjem spreminjale v plamen sedaj vidim le redko. Včasih sva bila ti in jaz, popoln tim, dinamični duet, nori duet. Ja. Včasih. Dolgo tega. Ali se je samo meni zdelo, da je že dolgo od tega?

Na Taksimu sva izstopila in se ob pomoči naključno mimoidočih (ki jih ob še tako nenavadni uri ni manjkalo) orientirala in prispela do hotela. Soba je bila prijetna. Ne preveč velika. Udobna. Okusna.

Stopil sem na balkon. Kljub trdi temi, se mi je nekako uspelo orientirati. Koliko literature o Istanbulu sem prebral preden sva se odpravila na pot! Galatski stolp, slavni Tünel, veličastne mošeje ter seveda Taksim, duša Istanbula, ki nikoli ne zaspi. Vse to pred mojimi očmi. Kar pa poprej nisem vedel, je bilo to, da sva imela hotel v neposredni bližini bazarja. Zapihal je veter in vdihnil sem čudoviti, magični vonj. Kar čutil sem, kako v zraku lebdijo delci cimeta, kardamoma in jabolčnega tobaka ter nežno padajo na zaspano mesto. Odpel sem si srajco in pustil, da me je veter začel božati po prsih, dlakah, obrazu.

Erik je medtem naveličano stikal po sobi ter odpiral in zapiral predale, prižigal in ugašal luči, odpiral in zapiral kovčke in zlagal stvari. Ko sem že mislil, da se je naveličal, je našel daljinec in prižgal televizijo. Preklopil je vse kanale, naveličano zavzdihnil ter se mi pridružil na balkonu. Prižgal je cigareto ter še zmeraj vidno naveličan puhnil.

»Boš?« mi je ponudil

»Ne.« Nisem mu hotel povedati, da mi je pravzaprav uničil trenutek naslade nad mešanico vonjav, ki se je lepila na mojo prepoteno kožo.

»Kaj si tako zasanjan? Nekaj razmišljaš?« Sunil me je in se poskušal nasmehniti. Takrat se mi je zazdelo, da sem ponovno za trenutek zapazil tisto iskrico naslade v kotičku njegovega očesa. In pravzaprav nisem dolgo razmišljal, saj sem vedel, da imajo takšne iskrice kratko življenjsko dobo in da jih je treba izkoristiti.

Zazehal je.

»No…sem rekel. Videl sem, da si si že natančno ogledal sobo. Kako se ti zdi?«

»Luštna« je rekel.

»Samo…veš…nekaj si pa izpustil. Pozabil si na najvažnejši del. Saj veš. Tisto, kar ponavadi prvo preizkusiva.«

Cigareta mu je padla po tleh medtem, ko sem ga prižel k sebi in ga začel poljubljati. Sprva nežno, kot da bi želel, da se prebudi, da razpiham tisto iskrico, ja, o, naj postane plamen! Njegovi močni lasje so polzeli skozi moje prste medtem, ko je pričel grizljati moja ušesa ter se sprehajati po vratu navzdol in nato nazaj na moje ustnice. Vesel sem bil, da ni oblekel srajce, saj ga je bilo tako enostano sleči. Njegove bradavičke so ob nenadnem hladu, ki ga je prinesel piš vetra otrdele in kar vabile k sesanju in lizanju. Željno je začel stokati in ko sem se z roko sprehodil od njegove čvrste ritke do jajčk in še višje, sem čutil željo po svobodi, željo po divjanju, željo po temu, da se plamen ponovno prižge.

Ne spominjam se, kako sva prišla nazaj v sobo, a naenkrat sem ležal na hrbtu in prepravljala me je ekstaza, ki jo je povzročil Erik s tem, ko me je zasuval s poljubi, me grizljal, lizal, mi šepetal, me s strniščem svoje brade nežno žgečkal. Sopel sem, a ne zato, ker bi hotel zrak, nasprotno, zraka je bilo preveč, hotel sem še več Erika, hotel sem ga dihati, čutiti, okušati. In ko je moja želja postala nevzdržna, sem se ga oklenil in ga narahlo prevalil ter se znašel na njem.

Prižel sem se mu na potne prsi in ga ponovno nežno, nato pa vse bolj pogosto, z vse več jezika, poljubljal, roke pa so prosto tavale od njegovih močnih ličnic, do adamovea jabolka in bokov. Desnici je kar naenkrat postalo rahlo dolgčas, zato se je odločila, da bo raziskala južni teren. Gumbi so se tako preprosto odprli in Erikov z naslado pomešan vzdih olajšanja mi je dal vedeti, da se moram začeti premikati navzdol. A popku in čvrstim trebušnim mišicam nisem ostal dolžan ter sem jih na moji poti pozdravil z nežnimi, žgečkljivo tankimi poljubi.

Z rokami sem se trdno zasidral v varnem zavetju njegovih bokov ter potoval po njegovem penisu. Odločil sem se, da bom predrzen in sem že po nekaj trenutkih pozornost preusmeril raje na jajčka. Medtem ko sem jih nežno sesal, enega, drugega, potem za nekaj trenutkov tudi oba, je Erik zaril dlani v rjuhe in se, nemočen od naslade rahlo dvigoval in spuščal. Trdno sem ga prijel ter le s konico jezika v cik-cak toku prispel do korena njegovega korenjaka. Dalj kot ponavadi sem se zadržal na tem mestu in s konico jezika delal majcene krogce po glavici. Nato sem z jezikom zdrknil po celotni dolžini njegovega penisa, ki je sedaj bil že vidno pripravljen na akcijo. Po nekaj takšnih gibih pa sem storil nekaj, kar sicer nisem nameraval, a me je premagala radovednost.

Pustil sem desni roki, da ga je nežno masirala, z obrazom pa sem odpotoval nazaj do ustnic. Rahlo sem mu jih razprl in ga poljubil in nato še enkrat močno. Pogledal me je, saj ni vedel kaj nameravam, jaz pa sem dobil tisto kar sem želel. V njegovih očeh je vrelo, uspelo mi je razplamteti njegovo iskro in omamljen od zmage sem se vrgel nad njegovega tiča.

Nikamor se mi ni mudilo. Vlekel sem počasi ter se med tem izmenično igral z njegovimi jajčki in njegovim popkom. Da mu ne bi postalo dolgčas, sem z jezičkom krožil ter ga vsake toliko močno stisnil za koren, da je zaječal od pohote. Vzburjeno je vzdihoval, a nisem se mu pustil. Hotel sem, da traja, da vidi, kako se si ga izboril, kako sem se zares potrudil, da sem razbohotil njegov plamen.

Na lepem je veter sunkovito razprl balkonska vrata in ponovno prinesel tisti vonj kardamoma, ciemta in tobaka. Tokrat se sam nisem uspel več zadrževati. Sunkovito sem mu ga vlekel in medtem vdihoval vonj. Nisem želel, da gre stran, hotel sem ga, hotel sem ga, oh kako močno sem ga hotel.

In ko je Eriku v treh močnih curkih prišlo po mojem obrazu in prsih ter ustnicah, si nisem mogel kaj, da ne bi spermo vzel na prst in jo strastno polizal. Vonj po orientu sem sedaj tudi okusil. Odet z njegovo magijo sem se stisnil v Erikov objem. Zunaj so se začeli risati prvi sončni žarki.

 Jake

 • Share/Bookmark
 

17 odgovorov na “Turško poletje: Pristanek, erotika”

 1. nevenka nevenka  pravi:

  Zanimivo branje, ampak ne mi zameriti. Kje za božjo voljo je Gaber?

 2. Tim  pravi:

  Tvoj Orient me je navdušil. Tudi jaz sem lani njegov okus še dolgo čutil v mojih ustih. ;)

 3. jake  pravi:

  Hvala obema :) Sem želel, da bo moj debi na Glavci nekaj posebnega ;)
  Tim, okus je res nekaj posebnega, mar ne? :)

 4. nevenka nevenka  pravi:

  Meni ne bo nihče odgovoril?
  Kaj niste tim, na glavci?

 5. jake  pravi:

  @Nevenka: jaz ne vem nič, oprosti!

 6. nevenka nevenka  pravi:

  Saj vidim, da si bolj nov. Kar z veseljem piši.
  Najbrž bo Iztok kaj vedel, če bo videl, da sprašujem. Za Gabrčka me malo skrbi, kadar ni nič od njega slišati.
  Nič hudega,
  lp

 7. glavca glavca  pravi:

  Turško poletje: Pristanek je prva zgodba, ko jo je Jake napisal za Glavco. Sam je izbral tudi fotko in meni se zdi, da se lepa pisana ogrlica svetlika med poljubom. :P Jake, mene si navdušil in čakam na nadaljevanje! :P

  V smislu varne in zdrave spolnosti bi opozoril ;) , da strastno lizanje prsta oblitega s spermo, lahko vodi do okužbe s hivom in drugimi spolno prenosljivimi okužbami. Brez možnosti za okužbo tudi ni izliv sperme po obrazu. Še posebej po ustnicah ali drugih služnicah. Rajc pa je, verjamem. :P

  @Nevenka: Gaber je padel v Atlantik. ;) Ni mu hudega. :P Do četrtka pričakujem njegov prispevek.

  Iztok K

 8. nevenka nevenka  pravi:

  Oh, hvala Iztok.

 9. nish  pravi:

  Ko se vrneta iz Turčije pa….spet konstanta pritoževanja?
  /ne vem če ne bo Erik postal v prihodnosti, preteklost…)
  Fajn zgodbica.

 10. jake  pravi:

  To bomo pa še videli ;) Hvala za komentar ;)

 11. Mirč  pravi:

  Ena redkih erotičnih zgodb, ki ne le buri bralčevo domišljijo, ampak tudi širi njegova obzorja.
  Ste vsi, ki ste brali, vedeli, kaj je kardamom?

  Šel sem gledat v SSKJ: kardamóm in kardamón -a m
  bot. tropska rastlina z zelenkasto belimi cveti, katere plodovi se uporabljajo kot začimba, Elettaria cardamomum: gojiti kardamom // gastr. posušeni plodovi te rastline: kardamom in cimet

  Vsak dan izvem nekaj novega. Hvala, Jake. :)

 12. jake  pravi:

  Hvala Mirč! In še en nasvet, kardamom je odličen v mlečnem rižu ;)

 13. Gaber  pravi:

  Dolgčas vam je po meni. Jao! To je lepo! :P Nevenka, tebe skrbi. Oprosti. Atlantik. Jadrnica. Gledam njegove svetle dlačice. Fukam ga. Ko lula, mu nagajam. Pazim, da mi ga ne odpihne veter. Lepa stopalca ima:”Quand tu me baise Gaber, j’aime être allongé sur le dos. Et alors Gaber, toutes les étoiles du ciel brillent pour toi et moi.” Lala! ;)

  @Jake: Precej nežna zgodba. Kakšen okus ima njegova sperma? :P

 14. nevenka nevenka  pravi:

  Ok. Gaber, samo, da si dobro :-)

 15. jake  pravi:

  @Gaber: me veseli da si se javil ;) Hvala za komentar, sicer pa, nimaš kaj, nežni fantje, nežne zgodbe ;) Okus je imela po mešanici tobaka, kardamoma in cimeta.

 16. Grablje  pravi:

  Wau. Dokler nisem do konca prišla, nisem vedela, da NE piše Biksen. Hudo. :)

  Lepo, prijetno, prijetneje, pa taka nežna slikica.

  Vmes sem se zasanjala, se pomešala z lastnimi spomini in se zavedala čez čas, kako slonim na rokah in strmim nekam v sredo zgodbe – česa takega še Biksenu ni uspelo :D

  Torej, Podavljen!

 17. jake  pravi:

  Najlepša hvala Grablje :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !