Roka, erotična zgodba

Prvič… Kateri prvič? Prvičev je mnogo. Se sploh kdaj nehajo? Kdo ve, verjetno je to odvisno do radovednosti. Baje se tudi umre enkrat prvič. Ampak tisti prvič prvič? Tudi ta pri meni ni bil samo eden.

[Foto: Flickr; Ohskylab]

Eden sem mi je dogodil na avtobusu. Bil sem gimnazijec, hudo zelen gimnazijec. Moje seksualne izkušnje so bile omejena na lastnega tiča in vsakodnevne operacije z njim. V šolo sem se vozil z avtobusom ob zame tako grozni uri, da sem vsak dan trpel. Pred pol sedmo sem se že tlači na bus. Mestnem avtobusu, ki vozi iz vorštata vozil v mesto. A časi so bili drugi in ko je prišla jesen je bila gneča na avtobusih taka, da se je komaj dalo dihati. Z vseh strani so bili drug na drugega prilepljeni ljudje – kdor tega ni doživel, si ne more predstavljati, da se včasih ne dalo niti vstopiti na avtobus niti iz njega brez resnega truda izstopiti.

Grozne jutranje ure so mi vedno sprožale erekcije. Čisti nehoteno, zaradi neke splošne razdraženosti, ki je izšla iz nenaspanost. Tako je bilo tudi takrat, a se za to nisem menil, ker je bilo to nekaj skrajno običajnega in prej nadležnega kot prijetnega. Gneča nečloveška, tema popolna, v avtobusu šibka svetloba, zunaj nek moker mraz, na avtobusu neprijetna sopara; stekla so bila pokrita s kondenzom. Z desnico sem se držal za ročko nad glavo – pa tudi če se ne bi, pasti ne bi imel kam, ker me sardinska gneča držala na svojem mestu, v levici sem za svojim hrbtom držal torbo. Ždel sem in visé na sopotnikih na pol dremal. Čutil sem tiča, ki pač tam doli tečnaril. Tiščal sem ga, skupaj z vsem telesom, nekam v amorfno maso toplega človeškega tkiva in oblačil.

Nenadoma me je prešinilo, da pritisk na mojem mednožju ni bil več samo zibanje v ritmu vožnje. Nekaj je v komaj zaznavnem ritmu utripalo. Butnila mi je kri v glavo. In dodatno v tiča. Najprej sem rit potegnil nazaj… Potem pa, po kratki analizi stanja, spet diskretno naprej. Kaj imam pa zgubiti? Roka je signal razumela in zgrabila čvrsto, kot se spodobi. Preplavila me je vročina in zalila me je naslada, ki jo je ojačevala drznost in nebičajnost situacije. Najbolj nedoumljivo je bilo, da so bili pred menoj sami hrbti in da mi niti približno ni bilo jasno, čigava tista roka je. In ta je, ko je prešlatala, kar se je prešlatati dalo, in dojela, da je samokres repetiran, čisto konkretno odpela zadrgo. In se mimo spodnjic – dobro vem, hlače so bile rjave iz rebrastega žameta in spodnjice bele – dokopala do mojega najstniškega mesa. Na kurčevi koži za čutil tudi roko Ja, bilo je prvič. In občutek je bil divji. Bila je čvrsta, ne posebno nežna, najprej je gnetla in nato drgnila moj kos, in ga vsa čas držala kot kragulj v krempljih. Avtobus se je zibal in tresel, neznana roka pa ni spustil. Stopnjevala je. Kri mi je butala v prsih, v licih. V sopari, ki je bila v prenapolnjenem avtobusu že prej neprijetna, sem začutil, da se mi na čelu nabirajo kapljice postu in da sem pod bundo že popolnoma moker od potu. Z eno roko sem se držal za tisto oprijemalno letev nad glavo, v drugi sem stiskal torbo, nepremično stal in doživljal skrajno čudno, nepričakovano in dražljivo avanturo. Nisem mogel niti hotel zadržati: pustil sem se voditi in ko je zadeva prišla do vrelišča, spustil. Kaj pa vem kam, morda v dlan, morda tja, kamor je pač po fizikalno fizioloških zakonitostih zletela mimo vprašanj in odobrite kontrole letenja. Doživetje je bilo – doživetje. Kuhan sem bil v lastnem potu, ocvrt v nenadni poplavi slasti…

Šele potem, ko mi je prišlo, sem si malo natančnejše ogledal obraze okoli sebe. Samo ena ženska pri štiridesetih me je gledala kot gada. Videti konkretno ni mogla nič, ker med sardinami pač ni prostora za poglede. Jaz sem se seveda delal, da ne znam šteti do tri, z desnico sem se držal za tiste gornje ročaje v mesnem avtobusu in gledal v nedoločljivo daljavo. Tič mi je še vedno visel iz hlač, sicer že pod bundo, in iz njega so se cedili ostanki sperme. Kolikor je bilo mogoče sem se razkoračil, da mi ni kapljalo po hlačah. Roke ni bilo nikjer več. Čigava je bila, ne bom nikoli vedel. Na sumu imam nekega proletarca, ki je izstopil pri kovinarski fabriki in se pri izstopanju ozrl. Zakaj bi se v neznosni gneči oziral, če za to ne bi imel razloga? Alamuvera.

Biksen

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Roka, erotična zgodba”

  1. kim  pravi:

    o ti prasica…:)))

  2. fun club  pravi:

    se spomnim gužvanja na avobusu, a na žalost brez “dodatka”. nekateri so očitno imeli več sreče….:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !