Rekord: 33 ur poljubljanja

Rekord najdaljšega poljubljana je prvič v lasti dveh moških. To sta študenta iz New Jerseyja, Matty Daley in Bobby Canciello. O njiju smo pisali že prejšnji mesec. Tule so zadnji trenutki poljuba in nato veselje:

YouTube slika preogleda

JE KRIV LUKAS?
Mnogi so se spraševali, zakaj je zdaj že nekdanji župan Hamburga Ole von Beust (55) julija odstopil. Meščani so mu nedavno zaupali nov mandat, on pa je po devetih letih županovanja kar naenkrat postal utrujen od politike. Nenadna utrujenost pravzaprav ni tako presenetljiva, če ji je botroval njegov novi fant, 19-letni študent medicine Lukas Förster. Prejšnji teden sta se skupaj pojavila na odprtju nekega butika in von Beust je potrdil, da sta par. [Foto: Hamburger Abendblatt]

ZVEZDA KRIKETA ZA ATTITUDE
Nam je verjetno manj znan, a na Otoku vsak dobro ve, kdo je Jimmy Anderson. Zvezda kriketa je na Otoku nekaj podobnega kot David Beckham, le da ni nogometaš. V tamkajšnji LGBTIQ-skupnosti se je o njem prav tako kot o Beckhamu veliko pisalo zaradi ekstravagantnih frizur in oprav. Tokrat pa se je 28-letni Britanec gol slikal za ameriško britansko gejevsko revijo Attitude. Na naslovnici ima sicer hlače. Škoda.

Da pa vas potolažimo, objavljamo fotografijo kampanje proti raku na modih iz leta 2008. James Anderson na levi.

MODRI POWER RANGER JE GEJ
Novica za tiste, ki ste odraščali v 90.: David Yost, modri junak iz serije Power Rangers, je naš.

Pa še resen in žalosten del novice: leta 1996 je serijo zapustil – zaradi homofobije: »Prevečkrat so mi rekli peder – ustvarjalci, producenti, pisci in direktorji.« Odšel je kar med odmorom za kosilo.

YouTube slika preogleda

Če ste takrat mislili, da ste edini, ki ste sami, ste se motili. Tudi vaš junak je bil sam. Svojo napako je dve leti skušal odpraviti z molitvijo, kar pa se ni končalo dobro. Zaradi živčnega zloma je bil pet tednov v bolnišnici. Nato je prišel do zaključka, da se mora sprejeti, in se outiral.

In ko sem že ravno malo googlal Power Rangerje, sem ugotovil, da tudi rdečemu junaku moški niso tuji. Vsaj v filmih, v katerih nastopa, ne. :P

Tračarsko navdahnjeni Domen

  • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Rekord: 33 ur poljubljanja”

  1. ambala  pravi:

    Attitude je britanska revija. in to kako britanska!! Tudi zelo dvomim, da bi američane zanimala zvezda kriketa… ;)

  2. Domen  pravi:

    Veš, to sem naredil namerno, da bom videl, če bo kdo prebral … Ne, saj ne, mislim, da sem revijo podzavestno zamešal z Advocatom. Hvala za opozorilo! :)

  3. ambala  pravi:

    hehe, you mischief! Ja Advocate je pa ameriška. Ne gre samo zato, da je Attitude napisana v quintessentially angleškem slogu, in da bolj angleška revija sploh ne bi mogla bit… ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !