Sladke skrivnosti…

Živeti v strnjenem naselju je včasih nadvse zabavno. Gosto naseljena soseska namreč ponuja velik izbor luštnih strejtov in tistih, ki to niso. Včasih se jezim, ker nimam daljnogleda, saj bi bili tako odstrti prav tisti intimni prizori, ki burijo zdravo domišljijo. Največ je videti ravno v večernem času, ko je zunaj tema, domovi teh seksi tipčkov se razsvetlijo in ponujajo prijeten počitek očesnim zrklom. Z veseljem ugotovim, da kar precej lepotcev doma ne uporablja zaves. Toliko bolje, juhej zavpijem.

[Foto Flickr: Twicepix. Hundertwasserhaus na Dunaju.]

Živim v drugem nadstropju srednje starega bloka in skozi okno svoje spalnice objemam pogled na nekaj stanovanjskih hiš in dva druga bloka, kjer je dogajanja največ.

Lovra lahko opazujem samo iz balkona, navadno zjutraj, ko pijem kavo. Tudi on opazuje mene. Ugotovil sem, da imava podobne navade, saj običajno ‘kofetkava’ ob isti uri. On za razliko od mene prižiga še cigarete. To me ne moti. Razmišljam o večernih predstavah, za katere nimam abonmaja, saj je okno njegove spalnice izven mojega vidnega polja. Lovro ima čvrsto zadnjico, čeravno je malo preveč okrogel za moje kriterije. Ima pa zato bister in privlačen pogled ter filmski nasmeh. Vsako jutro mi ga pokloni. Sumim, da sem mu všeč, vendar mi z ničemer ne pokaže, jaz pa tudi ne drezam vanj. Saj konec koncev to sploh ni spodobno.

S Sandijem imava tudi podobne navade. Večerne. Oba opazujeva dogajanje v soseski. Za razliko od mene, mora biti on silno previden, da ga pri dejanju ne ujame njegova žena, ki je skoraj ves čas doma. Reva je brezposelna. Ima pa zato nadvse očarljivega moža in štiri leta staro deklico, ki bo najbrž zrasla v naduto avšo, če merim po razvajenosti.
Sandi opazuje ženske, se mi zdi. A kljub temu se mi zarotniško nasmiha vsakič, ko se zalotiva pri dejanju. Njemu ni nerodno, meni pa tudi ne. Oba bova skrivnost ohranila zase. Včasih, kadar njegove žene ni doma, ima v roki daljnogled. Za tega sem mu zares nevoščljiv. Morda bom letos pisal zanj Božičku – tistemu, ki nosi tangice.

Nejc je pa zvezda. Zaradi njega tudi ves ta cirkus, kar se mene tiče. Vreden je vsakršnega greha. Menda živi sam. Od njegovega soseda Patrika, s katerim sva se pred leti dala dol, sem izvedel, da menda sleherni dan telovadi. Tudi on je zagret zanj, vendar se meni lepše nasmehne. Vsak dan znova občudujem njegovo popolno postavo. Okno ima točno nasproti mojega. Zvečer pogosto nag paradira po svojem stanovanju. Zaradi njega še vztrajam. Samo en pogled na to božansko telo v meni zbudi močno poželenje in ni mi še uspelo, da bi ostal hladnokrven v svoji misiji. S puncami ga še nisem videl, vtisa geja pa tudi ne daje. Nisem še imel priložnosti, da bi mu namignil, kako mi je všeč. Sklenil sem, da ga bom dobil, če ne seksa, pa vsaj poljub. Vse mokre sanje so povezane z njim. Ima svetle kostanjeve lase, pogled neposreden in razprostrt kot ocean, pravilno raščene zobe in ves čas nasmeh na ustnicah, kar daje njegovemu obrazu zasanjanost. O telesu sem že govoril, korenjaka pa dobro vzdrževanega. Ceneno se sliši vsak superlativ, ki bi mu ga želel nameniti, saj ne obstajajo besede, s katerimi bi ga bilo mogoče opisati. Kdor ga je videl, mu je vse jasno.

Zdaj pa moram v prežo, saj se približuje čas, ko se bo odpravil v službo. Napočil je trenutek razkritja. Čas je, da se srečava… Wish me luck!

Krisss

 • Share/Bookmark
 

5 odgovorov na “Sladke skrivnosti…”

 1. moonboy  pravi:

  Good luck! :)
  Jaz žal nimam nobenega zanimivega pogleda s svojega okna. Se pa kdaj pod mojim oknom kdo pogovarja o svojih življenjskih težavah. Morda bi moral kdaj koga od teh povabit na čaj in ga malo potolažit ;)

 2. Gaber  pravi:

  Am. Ti si radoveden tipček. :P Jp! Nimam zaves. No, imam. Odgrnjene. :P In ker vem, da me opazuje, prižgem luč. ;) Koliko si ti star? Jao! Ni treba odgovorit.

 3. Krisss  pravi:

  @Moonboy,o življenjskih težavah že lahko poslušaš povsod, ne le pod oknom in, če boš vsakega vabil na čaj, ki bo rahlo potarnal, boš hitro bodisi obupal bodisi bankrotiral. Sicer pa je dovolj, da imajo drugi pogled na tvoje okno. ;)

  @Gaber, res sem radoveden. Tega me ni sram priznat, saj bi sicer ostal neveden. ;) Vesel sem tvojih zaves, zlasti zato, ker so odgrnjene. Je tudi tvoje življenje odgrnjeno?
  Povem ti koliko let štejem, če mi namigneš, koliko bi mi jih pirpisal. :D

 4. dayw  pravi:

  bil zraven te bajte. v živo je še lepša.

 5. Krisss  pravi:

  Za foto vložek se prijazno zahvaljujem Iztoku! :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !