Klemenko & George

Zaželel sem si ga! Ojaaa! Vozili smo se na plesne vaje. On je vozil. Sedel sem zadaj in vsake toliko časa sva se spogledala v ogledalu. Bil je moj sošolec že v osnovni, skupaj pa sva hodila tudi v srednjo a je bil paralelka. Imeli smo obletnico osnovno šolske valete dve leti nazaj in zgodilo se je.

Matr, ko v filmu. Js in moja naj prijateljica Kaja (še en gej, ki ima best frendico wiiii!) sva organizirala to obletnico z namenom, da spet obudimo osnovno šolske dni ter se ga pošteno napijemo. Ni jih prišlo veliko ker so imeli nekateri maturantske izlete. Prišel pa je on. Noč minevala kot vsaka pivska poprej ampak seveda vse pa le ni bilo kot poprej. Sedela sva skupaj in močno opita debatirala, filozofirala, reševala svet in pela. Držal me je za roko in se mi smejal. Vseeno nama je bilo za druge. Itak so bili pijani, ko opice. Tako lepo je bilo. Spontano, nenadno. Vsake 5min sva šla ven na čik in zunaj sva se objemala in si govorila najbolj zlizane romantične stvari kakršnih človek še v Esmeraldi ne sliši. Sam cuker! Izzival me je. Ni pustil, da bi ga poljubil na usta. Lahko sem ga grizljal, lupčkal po vratu, stiskal, božal ampak vedno, ko pa sem hotel screen kiss se mi je uspel na zelo taktičen a prikupen način izmuzniti. Bil sem zrajcan do amena. Častna skavtska!

Zame so po večini vedeli, da sem gej in jih moje početje niti ni šokiralo medtem ko so za njega samo nemo zijali in opravljali za hrbtom. Razpizdil sem se in jih poslal v tri lepe rožice. Po polurni lekciji gej življenja in pravicah ter filozofiji »kaj je to normalno«, da mojih gorečih anti – cekrev propagand sploh ne omenjam sem le uspel vbit v njihovo konzerva glavo, da ni s tem nič narobe in da je (pa čeprav neverjetno sovražim to besedo) to tudi NORMALNO! Najbolj vztrajni smo se domov odpravili ob 4 – ih zjutraj. Midva sva hodila zadnja. Na pol poti sva si izmislila, da sem jaz nekaj pozabil in da naj gredo ostali naprej in naj naju ne čakajo. Polna luna je bila. Spomnim se vsega in to zelo natančno. Držala sva se za roke kot dva največja novopečena pocukrana zaljubljenca in hodila po travniku v mesečini. Ne vem kdaj se mi je nazadnje sanjalo tako lepo – če sploh. Uspelo mi je. Poljubil sem ga na usta. Prijel se ga in njegovo drobno, suhljato, atletsko oblikovano telo pritisnil ob svoje. Se mi zdi, da je poljub trajal eno uro. Magija. Čista magija! Odpravila sva se naprej. Prišla sva do razpotja. Vsak svojo pot domov. Gledala sva se v tišini. Nisem se mogel več zadržati. »In kaj zdaj« sem ga vprašal. Smrtna tišina. Ni mi dalo miru. »prosim, povej mi ali si dejansko gej? Resnično hočem vedeti. Všeč si mi. Zelo!« sploh nisem mogel utihniti. Samo gledal me je potem je rekel: »lej…saj kul pa vse…ampak za mene je to samo tako malo zajebancija pa to a veš..ne js nisem…pač…ne vem..« jezik se mu je zatikal, da sem mislil da se bo revež zadavil. Nisem ga več teroriziral. Bil sem jezen na njegovo reakcijo. Odgovora nisem dobil in sploh nisem vedel kaj naj si mislim. Daj no cel večer se igra z mano in jaz njim, delava stvari, ki so ultra gej in potem skoraj omedli, ko ga vprašam, če je gej! Vprašal pa sem samo zato ker sem hotel odgovor oz. priznanje slišati iz njegovih ust in to na glas!

Dolgo se nisva slišala potem niti videla pa kljub temu, da sva bila oba na isti srednji. Naslednje leto smo spet imeli valeto in takrat sem se odločil da se ga bom izogibal. Sila narave je naredila svoje. Najini magneti so bili premočni, da bi se lahko oddaljila eden od drugega. Zgodba je bila skoraj popolnoma enaka le da na koncu nismo hodili domov peš ker smo vsi precej »utrujeni« zaspali na mizah. Naslednji dan sem mu poslal sms ker me je spet zanimalo, če bi lahko bilo iz tega kaj več. Dolgo ni bilo odgovora. Ko je sporočilo končno prispelo sem bil spet razočaran. Preprosto nima poguma. Razumem ga. Vem da ga razumem. Med letom sva se še srečala v diskotekah kjer sva vedno ljubimkala. Uživala sva moment. Nikoli več mu nisem naslednji dan spet težil. Preprosto, ko je prišel trenutek oz. ko sta prijela najina magneta je bil to zame znak za Carpe Diem!

Prispeli smo na plesne. On je imel zraven svojo punco. Skupaj plešemo v paru. Jaz z svojo soplesalko in on z svojo punco. (Vsa strejt populacija na naši ljubi gimnaziji mi neskončno zavida mojo sexy plesalko. Samo tako na by the way omenim…) Ves čas se spogledujeva in v najinih misli se prepletajo spomini, pohota in ljubezen ki to nikoli ne bo. Ali pač? Res mi je smešno na nek način, ko vidim kako se poljublja z svojo izbranko medtem pa svoj pogled usmerja v mene. Po plesnih me je zapeljal domov do vrat. Moral sem mu obljubiti, da mu ob priliki poplačam s pijačo. Seveda nisem mogel iz svoje kože in sem mu najprej ponudil plačilo v naturalijah a sem se moral brzdati ker je njegova punca budno spremljala najin pogovor. Psica.

Oh ja. Obletnica valete. Vse se mi zdi kot bi bilo včeraj. Bi bil to en dober scenarij za en fajn film. Uf! Posnet po resničnih dogodkih!

Ne lažem in nisem Esmeralda! Častna skavtska!

TAKA

 • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Klemenko & George”

 1. Grablje  pravi:

  Kjut.

  No, ko bosta pa na faksu, pa ga nič ne sprašuj, ampak samo nadaljuj tam, kjer sta ponavadi končala.

  Verjetno res ni gej, je pa prav verjetno biseks – no, nima veze, mi smo s tabo. :D

 2. Taka  pravi:

  Maš totalno prav! Nič več vprašanj samo akcija! :D :D

  Kaj pa vem…mene še ni čisto prepričal, da je biseks…no bomo videli na faksu! :P

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !