Izkušnje izkušenega fanta

»Luči?«
»Svetijo …«
»Kamera?«
»Teče …«
»In akcija …«

To so zadnje besede pred začetkom moje prve vloge. Igranje v erotičnem filmu. Počutil sem se ujetega v sceni, v katero svetijo luči in režije v ozadju praktično ne vidiš. Vsaka tvoja poteza je v središču pozornosti. Začetnik se hitro izgubi v prizorišču dogajanja, čeprav je to le velika postelja z žametnimi bež prevlekami in s perjem polnjenimi vzglavniki. Na pol kvadrata postavljene, v belo obarvane vezane plošče, ki imajo vlogo stene. Na steni je obešena slika neke ženske, ki se prisrčno smehlja. Ob postelji je pa drevo življenja, ki celotno sceno poživi. Tla so lesena, nepomembna za prizor. Ob robu scene, tik zraven kamere, sedi debel in čokat tip s papirjem, zvitim v rolo v rokah, da ojači njegov nežen glas. Režiser je.

 

Našel me je v tisti zakotni ulici, kamor zahajajo vsi z družbenega roba. Tudi jaz. Živel sem sam z mamo, ki je bila na drogah. Že od začetka sem vedel, da sem se rodil nezaželen. Enkrat mi je dejala, da me je obdržala samo zato, da je dobila socialno podporo. Očeta nisem poznal. Zrastel sem sam, vzgojila me je ulica. Morda so me vzgojile stranke. Ljubezen sem prodajal predvsem starejšim poročenim moškim, ki so včasih dali kak pameten nasvet. Da obstajajo kondomi, sem izvedel od prostitutke, okužene s hivom. Bila sva dobra prijatelja, dokler ni umrla. Videl sem, kako hiv lahko ubija. Od takrat svojo ljubezen prodajam samo v zavojčku kondomov.

Bil je petek zvečer in ravno sem na kondomatu dvignil par zavojčkov kondomov, tistih kvalitetnejših. Po navadi se ob tej uri z dela vračajo gradbeni delavci. Navadno so to temnopolti Mehičani, ki jih je kar veliko v hlačah, in da jim lahko ponudiš kvalitetno storitev, moraš biti že pošteno izkušen. Postavil sem se ob steno zraven izložbe, da je svetloba izložbenih oken osvetlila moj profil. S hrbtom sem se naslonil na steno in levo nogo pokrčil nazaj ter se z njo prav tako naslonil. Palec desne roke sem dal v žep, z levo roko pa sem kadil čik. Ta poza je vedno vžgala. Mimo mene je prišel čokat tip, z očmi me je do potankosti pregledal. Moja izkušena žilica je takoj zaznala njegov namen in moje prve besede so bile: »100 evrov faf, 200 evrov fuk, za 300 evrov se lahko igrava ljubezen, ampak brez kondoma ne bo šlo.« Storitev ljubezen sem začel izvajati zaradi vse večjega zanimanja po crkljanju strank. Verjetno so bile stranke, ki so kupovale to storitev, zelo osamljene ali pa zanemarjene s strani svojih partnerjev oziroma partneric. Storitev je vključevala poljubljanje in raznorazne romantične prizore, kot je gledanje filmov, večerja in podobno. Kupil je storitev ljubezen. Vse, kar je hotel od mene, je bil sprehod, potem pa me je hotel videti le še golega. Sploh se me ni dotaknil. Rekel je, da je režiser erotičnih filmov pri eni xy produkcijski hiši. Ponudil mi je dobro plačilo in sprejel sem. Na snemanje sem prišel že takoj naslednji dan. Njegovo ekipo so sestavljali trije kamermani, lučkar in tonski mojster. Pet prijaznih fantov, ki me niso gledali kot nekega družbenega parazita.

Spoznal sem svojega soigralca. Rekel mi je, da naj z njim zaigram zelo čuten ljubezenski prizor. Fant je bil star okoli 22 let. Visoke postave, širokih ramen in močnih rok. Imel je svetlejšo polt, velike svetleče ozke rjave oči, široko čelo, močne obrvi in kratke skodrane rjave lase. Ostro brado in izredno lepo oblikovan nos. Temno rdeče tenke ustnice so mu dajale poseben videz in kadar se je razvedril, so se mu ob straneh pojavile jamice in oči so se mu še bolj zožile, beli zobje pa so narisali božanski nasmeh. Zaljubljenemu na prvi pogled mi ne bo težko odigrati ljubezenskega prizora.

Prizor se je začel zelo poceni. Stala sva pred posteljo in se poljubljala. Takoj sem se vživel. Poljubil sem ga čutno. Moje srce je začelo razbijati. Njegov poljub je v meni sprožil val vznemirjenja. Tresti sem se začel, ampak moral sem se obnašati profesionalno. Dotiki njegovih ustnic so bili nežni. Kot da bi se božal z nežnim cvetom orhideje. Zaprl sem oči in skušal odmisliti reflektorje, kamere in občinstvo. Prepustil sem se njegovim dotikom. Dotaknila sva se z jezikoma. Gladek jezik, ki se je nežno dotikal mojega. Igra prepletanja, v kateri sem bil zasanjan. To bi lahko počel vse življenje. Občutek neigrane ljubezni je sanjski. S konicami prstov sem šel nežno vzdolž njegovega hrbta. Čutil sem tisto njegovo možatost in moč . Z dlanjo in prsti sem ga začel nežno masirati od vratu navzgor po lasišču. Mehki gosti lasje so dajali edinstven občutek . V objemu in poljubu sva padla na posteljo. Vse skupaj je postajalo bolj divje. Z jezikoma sva se začela močneje prepletati in z roko mi je začel masirati prsi. Šel je vzdolž prsi, mimo popka in me prijel za mednožje. Začel ga je divje stiskati. Moj korenjak je v hipu otrdel. Prijel je izboklino, vidno skozi hlače, in ji posvetil par dotikov. Nato je odpel gumb in odprl zadrgo in hlače so v hipu zlezle z mene. S poljubi od vratu navzdol je šel do popka. Začel je vzdihovati. Užitek je bil izjemen. Čutnost njegovih poljubov okoli popka me je vzburila do konca. Posvetil se je tiču. Naprej ga je vzel v usta, kar skozi oprijete spodnjice. Toplota njegovih ustnic na mojem tiču je sprožila mravljince. Sprostilo se je ogromno hormonov. Vzel sem tiča iz spodnjic in ga začel nabijati v usta. Pogoltnil je celih 19 cm. Imel sem vedno večji tempo, on pa je z vedno večjim užitkom fafal. Vzdihoval sem tako divje, da sem komaj lovil sapo. S prsti je začel masirati mojo ritko. S prsti je nežno vstopal in jaz sem hotel vedno več. Odpel sem pas na njegovih hlačah in jih slekel skupaj s spodnjicami. Brez pomisleka sem vzel v usta njegovega mokrega debelega tiča. Sesal sem z največjim užitkom, medtem ko je on masiral mojo ritko. Ko prsti niso bili več dovolj, sem mu nakazal željo, da me nabije.

»Rez!« je takrat zaklical režiser. Name je padla realnost, ki me je potrla. Vrgel mu je kondom na posteljo, kot da bi privezanemu obubožanemu psu mimogrede vrgel kost, misleč, da več pa tako ali tako ne rabiš.
»Nabriši ga kot prasca,« mu je dejal s spodbudnim nasmeškom. On mu ga je samo vrnil in si zelo izkušeno nataknil kondom. Jaz sem ležal gol na postelji in se počutil kot tisti obubožan pes. Pogledal sem sliko nasmejane ženske na steni, zdelo se mi je, kot da je nasmešek namenjen meni. Nasmehnil sem se ji nazaj, misleč o krutosti današnjega sveta. In potem spet …

»Luči?«
»Svetijo …«
»Kamera?«
»Teče …«
»In akcija …«

Zagrabil me je za ramo in obrnil na trebuh. Spet sem se vzburil. Z rokama se je naslonil na moja ramena in tiča spretno zarinil v mojo rit brez kančka čutnosti. Ob divjem prodoru sem spustil močan glas. Zaželel je nabijati. Ob močnem in hitrem tempu sem začel uživati. Čutil sem, kako njegova velika jajca nabijajo v moja. Z rokami je močno grabil moja ramena in spuščal globoke glasove. Pograbil me je za glavo in jo obrnil nazaj ter mi z jezikom prodrl globoko v usta in ga divje obračal, medtem ko me je še bolj divje nabijal. Divja borba jezikov v ustih me je ponesla v višave. Z močnimi rokami me je trdo držal za boke. Kdaj pa kdaj mi je zdrkal tudi tiča, ki pa je bil zaradi divjega tempa že bolj mlahav. Zaradi divje telovadbe in luči nama je postajalo že pošteno vroče. Od potu sva postajala vse bolj gladka. Njegove prsi so se začele svetiti, kot bi bile povoskane. Dajal je vtis popolnega divjega žrebca, ki mu niti na misel ne bi prišlo, da ne bi bil le on dominanten. Počutil sem se kot obubožana žrtev, ki je prepuščena na milost ali nemilost podivjanega bika. Ugajalo mi je. Divji tempo, vročina, podrejenost so bili v tistem trenutku nekaj najbolj vzburjajočega. Menjal je pozo. Vzel ga je ven in me obrnil na hrbet. Z jezikom me je masiral od vratu do bradavičk. Grizel jih je. Vlekel sem ga za lase, kot da bi hotel, da neha, v bistvu pa sem hotel vse prej kot to. Skoraj bi že doživel orgazem, pa je nehal. Vstal je in mi zasadil tiča v usta. Vestno sem ga cuzal. Od precuma moker tič je bil poslastica. Po tempu njegovih vzdihov sem začutil, da mu prihaja. Tiča sem začel le drkat. Z globokim glasom je zarjovel in iz njegovega mastnega kurca je po mojem vratu in prsih stekla kar lepa količina te cenjene tekočine. Sperme.

»Rez!« je spet zaklical režiser. Njemu je čestital in mu dal roko. Mene je pogledal kot parazita in mi rekel, naj se na wc-ju umijem in oblečem ter odidem. Plačilo dobim naslednji teden, ko se bo oglasil v tisti ulici. Režiserja nisem nikoli več videl, plačila pa tudi ne. Spomnil sem se na tisto nasmejano žensko iz okvirja, se sebi nasmehnil in se vrnil nazaj k staremu delu …

Maykec

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na “Izkušnje izkušenega fanta”

 1. glavca glavca  pravi:

  Izkušnje izkušenega fanta je kratka pornografska zgodba, s katero je Maykec sodeloval na Dihovem natečaju ob svetovnem dnevu boja proti aidsu 2010. Zgodba je skupaj z drugimi prispelimi deli objavljena v knjigi DIHTIVO*.

  Knjigo DIHTIVO* lahko dobite na Dihu, Legebitri, v savni Gxmnasivm, OpenCafeju, lezbični knjižnici na Metelkovi in v DrogArtu. Knjiga je brezplačna, lahko pa se odločite za prostovoljni prispevek.

  Če v komentarju na Glavci ali v mejlu na e_svetovalnica@yahoo.com izrazite željo, da bi knjigo radi imeli, vam jo pošljemo tudi po pošti.

  Iztok K

 2. FireFlame  pravi:

  Ne vem no… deluje ceneno, kot en nizkoproračunski ameriški film.

 3. Grablje  pravi:

  Fak, ful žalostna zgodba, čeprav je “le” zgodba.

  Se mi zdi, da je režiser gledal na tipčka vzvišeno zato, ker je le-ta užival in kao ni bil pro. Kera patetika, namesto, da bi bil srečen, ker so se igralci vživeli v vlogo, eh, morda pa sem samo preveč kritična.

  Kakorkoli, dobro spisano, a žal prekratko – kot vedno tako pisanje :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !