Kdo je tvoj naj…? prvič

Več kot 180.000 fantov in moških iz 39 evropskih držav je odločilo! :P  Najbolj seksi igralec ragbija je Ben Cohen, najbolj seksi tenisač je Rafael Nadal (prva in druga fotka), najbolj seksi fotomodel je Jon Kortajarena in najbolj seksi porno igralec je Brent Everett (tretja in četrta fotka). Najbolj seksi! Pika! ;) Ali se strinjaš? Ali je to res? Koga bi zamenjal in s kom? :P

Fantje in moški so sodelovali v raziskavi EMIS. Iz Slovenije je spletni vprašalnik izpolnilo 1.036 fantov in moških, ki seksajo z moškimi. Do vprašalnika se je lahko dostopalo tudi prek Glavce in objavili smo že prve rezultate.

Matej G in Iztok K

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Kdo je tvoj naj…? prvič”

 1. Domen  pravi:

  Nadal je luškan, ja, ravno za dol past pa po mojem ni. No, eni bi očitno šli zanj tudi v zapor: http://www.youtube.com/watch?v=Za1aI8Ybxoo. Prej bi se šel hladit zaradi Roddicka, ki je pa res hot.

  Brent Everett mi nekako ne potegne; niti na fotkah niti v videih. Ga zamenjam za najbolj seksi Madžara iz te iste raziskave.

  Za tegale Kortajareno prvič slišim. Ni presežek, a naj ostane, ker modelov ne poznam preveč.

  Ragbijašev tudi ne poznam, ampak Cohen naj ostane že zato, ker je kul:
  http://www.youtube.com/watch?v=CZRmKglxj4c.

 2. simple  pravi:

  Ben Cohen mi je hot! :P

 3. glavca glavca  pravi:

  @Domen: :P Všeč mi je tvoj jasen komentar. Imaš zelo izdelano mnenje o seksi fantih in moških. Pohvalno. ;) Kdo med slovenskimi športniki ti je hot?
  @Simple: Res!? Čisto zares?! ;) Kako to? Opiši, kaj vidiš. :P

  Matej G

 4. simple  pravi:

  Ne vem, tak preprost in iskren zgleda. Pa lep je. :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !