Zgoraj brez, erotična zgodba 4

Si bo premislil? Me bo postavil pred vrata? Je sploh kaj premišljeval ali me je samo gledal? Me je morda presojal in preudarjal, kakšna je moja posteljnouporabna vrednost? Čas je stal nepremično in on z njim. Ker se ni nič zgodilo, sem začutil, da me ne bo nagnal. Niti na finejši način odsloviti. Premaknil se je. Počasi. S pogledom uprtim v moje oči. Zona mi je šla po hrbtu. Stisnilo me je. Grozeč je bil v svoji telesni premoči in tako tuji počasnosti. Če bi popustil impulzu in stopil za korak nazaj, bi trčil ob posteljo. Obvladal sem se, niti z obrazom trznil in stal kot kopan. Dejstvo, da sem premagal trenutek šibkosti, me je opogumilo in dalo drži vsebino. Čakal se ga kot izzivalec.

Bližal se mi je in to tako strateško, da sta se najini orožji, kljub zapetljajem še vedno v pozoru, dotaknili in prekrižali in se že naslednji trenutek stisnil med telesi. Objel me je s prav mero moške oblastnosti in nežnosti. In jaz sem objel njega. Odpuščeno mi je bilo… S prsti sem se mu zagrizel v ritnici. Odločil je, da se bova poljubljala. Ker sem bil še vedno malo v defenzivi, sem sprejel. Tudi drugače bi, jasno.

Dobro se je poljubljal. Počasi se je poljubljal. Sprva samo z ustnicami. Rad imam ustnice, ki niso zgolj črta. Rad imam ustnice, ki imajo polnost, jasen profil, lasten relief. Ko sta se pridružila jezika, je notranjo sočnost Danielovih ustnic nagradila zunanja. Kar samo je prišlo, da sva se lizala. Z jezikom lizala. Po jeziku, po dolžini in kotičkih ustnic, po nosnicah, po gladko obritih delih lica. Jaz njega po trimilimetrski črni bradici na zaključku brade in po mehkeje ščetinasti muhi pod spodnjo ustnico. Okušal se ga. Okusen je bil. Teknil mi je.

Poljube je požigalo objemanje in stikanje s telesi. Ognjeno sem čutil njegov debeli ud ob mojem, Ril je z njim po mojem osramju. Čutil sem ga pri popku. Tiščal sem s svojim ob njegovega, ob ščetinovje in polt. Ujela sva se v frekvenci in gradila na njeni skladnosti. S kakšno zbranostjo je mogoče početi tako preprosto zadevo! Drgnila sva se v skupnem ritmu in se ob tem nepredušno zalizala. Lepo je bilo, a hotel sem, da bi bilo še lepše.

Zarotiral sem naju, da se je s hrbtom zasukal k postelji, in pritisnil obenj, da sva naredila korak do roba ležišča. Pustil se je poriniti nanj. Da nisem počil ob njega, sem se ujel na roke in se ob tem izmaknil njegovemu objemu. Čakal sem ta trenutek in odpotoval navzdol, do antene, ki je z neverjetno močjo lovila mojo pozornost. On je ob tem ritenski cel zlezel na posteljo. Jaz za njim po štirih. Med razmaknjena stegna, napeta od odrivov. Njegov kurac je kljub lastni teži oklepal s telesom pol pravega kota in v srčnem ritmu trzal. Vroče me je bilo, žgoče me je spreletavalo, ko sem se končno namestil in masivno mesu prijel v pest desnice. Trdo, razbeljeno, prepovedano meso! Spodobno dolgo, toda nespodobno debelo. Komaj da sem s trudom staknil sredinec s palcem! Meso z nakazano sploščenostjo. Razgaljena je bila četrtina glaviča, da se je videla podolžna, nekoliko vdolbljena luknjica in okoli nje za centimeter lilasto purpurne, gladke tonzure znotraj kakavaste kožice, ki je bilapodpredena z nabreklimi žilicami. Lavandasti odtenek razgaljenega glaviča – z mojimi očmi še nevideno čudo narave.

Ne, ni mi bilo do bezljanja. Zakaj bi morale oči prve videti celoto najobčutljivejšega in s strani matere narave tako skrbno skrivanega kotička fantovega telesa? Šel sem s pestjo po udu proti glaviču, dokler je dopuščala koža. O tem se je na vrhu mesa nabrala roža same čez sebe praganjene, v valovite favde presukane kožice. Odprl sem usta in temno kakavasti cvet od spodaj objel z ustnicami. Prisesal sem se in se z jezikom zaril v kožno rožo. Krožil sem po njej kot čebela, ki hoče in hoče do cilja, ki ga ne vidi, a ve, da tam je. Nenadoma pod jezikom napeta gladkost, odtenek okusa kot po železu – glavica. Z jezikom sem krožil in širil območje osvojene gladkosti. Popuščal sem trdi prijem okoli kurčevega telesa. Želel sem pod kožico s konico jezika zatipati rob in ga oblezti krog in krog. Uspelo mi je. Potegnil sem kožo navzdol, dokler se ni do kraja umaknila z glavice. Daniela je premetavalo, in ko sem mu v carstvu sline z jezikom potoval in potegoval po zategnjenem glaviču. Mižal sem in hotel videti z brbončicami, pa si razen vtisa o velikosti in ploskosti nisem uspel ustvariti jasnejše podobe.

Ko sem se le odtrgal od oslinjenega mesa, se mi je od splošne razdraženosti in cedilo še in z nosa in oči. Z dlanjo sem si obrisal nos, si s členkom kazalca otrl oči in gledal… Danielova kurčeva glavica ni imela oblike čelade. Bila je kot baretka lavandastega odtenka, posajena na kijasto kurčevo telo tam, kje se že začne ožiti. Široki, le malo zasvodeni glavič me je spominjal na lusko, na kljunec. V zgornji tretjini se je kurčevo telo še nekoliko bolj od siceršnjega loka obrnilo proti telesu. Glavič je bil postavljen tako, da ima celota aerodinamično obliko. No ja, kurac ni narejen za letanje po zraku – torej vulvodinamično obliko, namenjeno ritju noter in navzgor. V tem konceptu je bil položaj baretastega glaviča logičen: s kapico maksimiranje tornega užitka v smeri gibanja navznoter in z robom obiranje maksimalnih obresti nevzdržnega pri drsu navzven.

Trenutki kontemplacije ob mojem zretju čudeža so bili za Daniela predolgi. Odrinil se je v akcijo in imel naslednji trenutek v ustih moj ud. Zvalil sem se na hrbet, zaprl oči in se mu predal. Dobro je fafal. Dolgo je fafal. Potem mi je dvignil noge proti prsim in se z jezikom zagnal na mojo ritno luknjico. Ker sem bil resnično razkujren, me je to zadevalo v živo. Glavna atrakcija je bila v tem, da sem na ritnicah čutil ščetino njegove bradice, ki pa je zaradi široke fizionomije obraza in brade in mogel pririniti tako globoko, da bi prišla v neposreden stik z anusom. Žgečkljivo bodeča brada je ribala ali pa obmirovala ukleščena med ritnicama, medtem ko je njegov jezik plaval po zadnjiku, razmočenem od sline.

Samo sem in tja sem malo podrkal, ker je bil dražljaj fenomenalen in nisem bil daleč do orgazma. Res da sem bil razkurjen, a pamet mi je še delovala. Vedel sem, da moram v protinapad, da ne bi gavčo prišel na idejo, da me mora na hitro nabosti. Razum me je tudi svaril, naj niti kasneje ne mislim na to, ker nisem formatiran za takšne kalibre.

Spravil sem ga pod sebe in se mu okobal usedel čez boke. Potreboval sem intremezzo, zato sem si dal duška s poljubljanjem. Več časa kot poljubom sem pravzaprav posvetil temu, da sem mu grizel in fafal bradico. To je bilo enako všeč meni kot njemu, grabil me je za glavo, vrat, ramena, hrbet in stiskal k sebi, ter hkrati porival svoj kos mesa v potni spoj med nama. Jaz sem ga z levico čvrsto od spodaj držal za vrat in si nastavljal njegovo glavo v položaj, ki mi je bil najbolj na jezik. Leže na njem sem ga s pokrčenimi prsti desnice zapel za mišico med vratom in rameni. Nisa bila nežna drug z drugim, v tistem trenutku to ne bi bilo na mestu.

Ko sem se nasitil njegovega jezika in bradice, sem mu pokleknil k mednožju. Noge je imel v kolenih pokrčene. Zgrabil sem ga za gležnje in z razprtimi dlanmi drsel proti kolenom in nato proti razkoraku. Vnovič sem užival sem v otipu kože in užival sem v otipu mišic. Gledala sva se. Ko sem pridrsel do štrline, sem jo oklenil z obema dlanema in prepletel prste okoli nje. Malo sem podrkal in ko sem zadel pravi tempo in moč, da je jel gosti od ugodja, sem se zopet priklonil pred to božansko metrializacijo falusa. Nabral sem slino v ustih in z obročem mojih ustnic fafal samo rob Danielovega glaviča. Pod rob – nad rob, pod rob – nad rob, a krog in krog hkrati. Z vrhom jezika sem se mu pri tem vpičil v glavičevo luknjico in tam onegavil. Fant se je dobro odzival. Tudi elektroni njegove vzburjenosti so bil že na pošteno zvišanih orbitalah. Da ne bi šel predaleč, sem se spet dvignil na kolena. Spet zgrabil za gležnje. A sem levega spustil in z obema rokama prijel desno nogo, jo dvignil in si stopalo odložil na prsi.

Ah, prsti… Lepi: lepo, neutesnjeno raščeni, lepo oskrbovani. Medtem, ko sem si jih ogledoval, sem jih s spodnje strani drgnil s palcem bo blazinicah. Da je bolj zaleglo, sem si palec oslinil. Tudi to mu je bilo všeč. Potem sem ga z levico prijel za palec in z desnico zgrabil ostale štiri prste in jih skrajno razmaknil. Zalizal sem se v spoj med nožnim palcem in drugim prstom. Lizal sem ga kot zmešan in ga strmo gledal v obraz. Čvrsto sem ga držal. Začetni dražljal žgečkanja je zbrano obvladal, nehalo ga je metati, nehal se mi je izmikati, začel je uživati. Res sem ga z jezikom obdeloval, kot da bi imel med prstoma ščegetavček. To je bila napoved obdelovanja njegove ritne luknjice.

(se nadaljuje)
Biksen

 • Share/Bookmark
 

4 odgovorov na “Zgoraj brez, erotična zgodba 4”

 1. garry  pravi:

  Biksen hitro nadaljevanje napiš!

 2. biksen  pravi:

  če ti rečeš… bo nadaljevanje in (konec koncev) konec.

 3. fun club  pravi:

  Biksen, lepo si se poglobil v podrobnosti! Res so mi tokrat nadvse všeč detajli:)

  Se strinjam z Garryjem:)

 4. Grablje  pravi:

  Ti si fenomenalen pisec! Poklon Maestru!

  … lavandast glavič …. jezik kot plešoča čebela…

  Poezija, gurmanstvo, orgazem.

  I’m impressed. Very.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !