Fotosešn 122: Najbolj seksi Zemljani

Najbolj seksi Avstralec, Kubanec, Francoz, Turek, Italijan in Mehičan. 180.000 fantov im moških je odločilo. Midva z Iztokom navijava za Kubanca. :P Saj vam bo takoj vse jasno. ;)

 

Kdo je najbolj seksi vam? Najbolj seksi Avstralec je igralec Hugh Jackman – fotka 10. Najbolj seksi Francoz je na tretji fotki François Sagat. Na prvi in osmi fotki je Raoul Bova najbolj seksi Italijan. Pevec Tarkan – fotka 4 – je najbolj seksi Turek. Ali prepoznate najbolj seksi Mehičana? Poglejte ga na fotki 7 in na zadnji enajsti fotki. Kar na štirih fotkah ( pa je Iztokov in moj favorit! To je najbolj seksi Kubanec William Levy. Ali uganete na katerih fotkah je lepotec? Se strinjate z nama? Ali tudi vi navijate za Kubanca? :P

 

 

 

Matej G in Iztok K

 • Share/Bookmark
 

8 odgovorov na “Fotosešn 122: Najbolj seksi Zemljani”

 1. garry  pravi:

  Francois Sagat je Libanonec!
  Kubanec je najboljši na fotki za katero se mu ni dalo brit!

 2. garry  pravi:

  Jao, uštel sem se!! N evem zakaj sem mel v spominuk, da je Libanonskega porekla, v intervjuju pa je rekel, da je Slovak al je pa novinar spet kej zmešal države ;-)

 3. Domen  pravi:

  Williama poznam iz žajfnic. Igra bolj tako tako, luškan je pa res zelo. Pa še luštnega lulčka ima; le preverite.

 4. glavca glavca  pravi:

  @Garry: Umij ušesa, ker ti bi rad slišal, da je iz Slovenije. ;) Podatek je iz raziskave EMIS. Tam piše, da je najbolj priljubljen Francoz. Hmm… verjetno ga je največ fantov in moških, ki so vprašalnik reševali iz Francije, označilo za najbolj seksi. Kaj vse še veš o njem? :P
  @Domen: Ti si pravi svetovljan. :P Prej ga nisem poznal in se mi zdi enostavno osupljivo lep mlad moški. Iz katerih žajfnic ga poznaš? Iz naših televizij?

  Matej G

 5. ananas.  pravi:

  William je igral v vsaj dveh žajfnicah, ki so jih predvajali na pop tv.
  In je bil moji mami (ki prej nikoli ni pogledala nobene)tako všeč, da je gledala vseh žnjsto delov :D

 6. glavca glavca  pravi:

  @Ananas.: Tvoja mama rocks! :P In ti? ;)

  Matej G

 7. ananas.  pravi:

  Jaz?
  Hm, bi se mu sploh kdo lahko uprl? :D

 8. ambala  pravi:

  Joj, kaj pa slovenci. Men je pa zdej Jure Henigman tko sexi!! Še posebej kot Brick v Mačka na vroči pločevinasti strehi. Da njegovega paketa men noga SPLOH NE OMENJAM (omedlevica).

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !