Cepljenje proti hepatitisu

ŠKUC-Magnus vas vabi na preventivno brezplačno cepljenje proti hepatitisu A+B (HAV,HBV) ali samo proti hepatitisu B (HBV) v primeru, da ste proti HAV že bili cepljeni. Proti hepatitisu C cepljenje ni možno, ker cepivo ne obstaja. Vse o hepatitisih … prispevek Samozadovoljevanje, prezgodnji izliv ali hepatitisi

Cepljenje poteka v sodelovanju z Zavodom za zdravstveno varstvo Ljubljana in ZZV Celje. Letos je ponovno na voljo 50 brezplačnih cepljenj za geje iz celotne Slovenije. Če se boste odločili za cepljenje, se prijavite z osnovnimi podatki, ime in priimek, starost, naslov, po elektronski pošti magnus@skuc.org. Po prijavi po mejlu boste dobili po pošti naše napotilo, s katerim boste upravičeni do treh odmerkov cepiva.

[Foto Flickr: Sea Turtle, Rainbow Cap.]

Do sedaj se je v tej akciji cepilo že več kot 150 gejev in biseksualcev. Cepljenje ne more biti anonimno, ker potrebujete zdravstveno izkaznico, je pa strogo zaupno. Vaše podatke bomo varovali v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov.

Cepi se, lahko ga dobiš prej, kot si misliš. Za vprašanja in info: magnus@skuc.org

Informacije o mestu cepljenja: Zavod za zdravstveno varstvo Ljubljana, Zaloška 29, Ljubljana. Cepijo v dopoldanskem času med 8.00 in 13.30, ob petkih do 13.00. Za obisk se je potrebno predhodno naročiti in povedati, da imate napotilo ŠKUCa. Za vse informacije in datum obiska lahko pokličete od ponedeljka do petka v sprejemnem času ambulante, najbolje pa med 12.00 in 14.00 uro, na tel. št.: 01/ 586 39 00 (centrala), 586 39 20, 586 39 34. Možnost cepljenja je tudi v ZZV Celje.

Za Glavco Iztok K

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Cepljenje proti hepatitisu”

  1. Gallus  pravi:

    Se splača izkoristiti. Sestre tam so zelo prijazne in nič ne sprašujejo.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !