Padec, erotična zgodba 4

Listi so odšušteli, veje so se umirile in za transformatorjem sem ostal sam. Težko nebo je pritiskalo, zapihal je tisti veter, ki napoveduje, da se bo v kratkem vlilo. Jaz sem bil iz sebe, pretresen zaradi čudne mešanice vtisov. Nisem si mislil, da bom v resnici kdaj segel Jožku v hlače – v domišljiji sem mu jih ničkolikokrat vlekel proti kolenu, a to je nekaj čisto drugega. Še manj sem pričakoval, da bi se srečanje odvrtelo tako podivjano, čisto drugače, kot sem o njem fantaziral jaz. Orgazem, ki ga je Jožko vzel v svoja usta, je bil sanjski. Bil sem omamljen, pijan od njega. Tisti grobi prijem, s katerim me je prestavil k zidu, se mi je zdel iz druge zgodbe, kot da se je zgodil nekomu drugemu.

S težavo sem si oblekel prepoteno majico. Preden sem potegnil na rit hlače, sem stopil malo globlje v goščo lulat. Na poti domov nisem želel imeti tistih madežev na tekaških hlačkah… Po Jožkovi poti sem se prerinil iz grmovja. Bil sem sam na stadionu. Ko sem stekel proti izhodu, sem zaradi mehkih kolen klecnil. Še preden sem se vrnil domov, je lilo kot iz škafa. Dež je bil hladen. Ko sem stopil v stanovanje, sem se tresel. Nalil sem si polno kad vroče vode, se v njej pregrel, se dobro obrisal, ogrnil v kopalni plašč in na trosedu v sobi naredil prvo temeljito obnovo dogodka. Spermo mi je neslo do obraza.

Dva dni sem si vzel za počitek in premišljevanje. Tretji sem bil konec dneva zopet na stadionu. Z Jožkom sva se srečala po kakšnem tednu, ko sem jaz že tekel že zadnje kroge. On me je svež kmalu dohitel in me odgovoril:
»Hej! Seronja, si še živ?«
»O, lepi! Očitno.«
»Sem premišljeval…«
Ker ni takoj nadaljeval, sem ga vprašal:
»O čem?«
»O tem, kolk si ti posran. A misliš, da bi zanosil, če bi mi ga potegnil al kaj?«
»Za to nisem pravega spola.«
»Se ti ne zdim zdrav?«
Če bi mu začel predavati, bi šlo v prazno. Zato sem se domislil:
»Kaj pa, če jaz nisem?«
»Serješ…«
In je pospešil. Jaz sem napel vse sile, da bi ga dohitel.
»Ej, Jožko!«
Upočasnil je, da sem ga dohitel:
»Kaj bi rad?«
»Rad bi rekel, da je bilo super.«
»A ja? Še dobro.«
Nekaj korakov sva tekla vštric, potem je on rekel:
»Veš, kaj si mi zadnjič rekel?«
»Kaj?«
»Da ga boš naslednjič ti meni.«
»Ja. To sem rekel. To še vedno mislim.«
»A res? Pohvalno!«

In je odhitel naprej, da mu nisem mogel več slediti. Zavil sem s stadiona in šel domov. To, da bi ga Jožku potegnil, sem mislil resno. Na to sem si ga s tako vnemo drkal kot ob podoživljanju tistega, kar je on privoščil meni. Iz tega razloga sem imel že prvič po dogodku v žepku hlačk kondom. Če bi se res ponudila priložnost. A ta »pohvalno« mi ni vlivalo velikega upanja. Pojma nisem imel, kako se ta arogantni lepotec namerava do mene obnašati.

Ob naslednji priliki sva prišla hkrati na stadion. Srečala sva se prav pri vhodnih vratih.
»Nardiva par krogov skupaj?«
»Koliko?« sem ga vprašal.
»Deset.«

In sva jih. Narekoval je kar hiter tempo, a sem mu bil kos. Zadnji krog je zašprintal. Jaz tudi. Toda on je bil močnejši. Ne da bi se ozrl, je na ciljni črti dvignil palec. Bil je zmagovalec. Skrenil je s proge in po travi tekel naprej proti drogu. Jaz za njim.

Pri prvem od para stebrov, ki držita drog, se je ustavil. Na steber se je naslonil tako, da je roki sklenil nad ramo. Bil je še dan in odprl se mi je krasen razgled na njegove pazduhe. Dlake so se mu v tem položaju postavile pokonci kot petelinja roža, le da ne rdeča marveč temno rjava, takšne barve, kot so njegovi lasje. Dvignil je glavo, me pogledal in rekel:
»Dobil si kondicijo.«
Rad bi mu priznal, da po njegovi zaslugi, a tega mu nisem privoščil. Raje sem bil po njegovo brezbrižen in hladno dahnil:
»Ja.«

Naslonil sem se na drugi steber s hrbtom in ga gledal. Videl sem, da se na zobcih dlakastega grebena v njegovih pazduhah držijo drobne kapljice potu. Ta samoljubni, zanikrni fante me je vznemirjal do amena. Zgrabilo me je, kar me ni nikoli prej: da bi se mu zagrizel v pazdušno dlako in požrl z nje kapljice, pot in vonj, ki je tam moral biti.
Spet je dvignil glavo, se postavil pokonci in se naslonil na steber na enak način, kot sem se jaz.
»Ej…«
»Ja.«
»Mi ga boš danes fafnil?«
Pokimal sem in pri tem mi je zagomazelo po celem telesu. V glavo mi je udarila omotica. V ustih se mi je v hipu nabrala slina.
»Pejd še mal laufat. Ko bom zginil, pridi po tej strani k transformatorju, se manj vidi. Čakal te bom na istem mestu.«

Pokimal sem. V trenutku dvojno poten, zmešan od pričakovanja. In tudi strahu. Butalo mi je v sencih.
Tekel sem tri kroge, ko je on še vedno izvajal vese in zgibe. Potem je mrknil kot kafra. Napravil sem še en cel krog in nato zavil k drogu in nato k transformatorju. Bežno sem se ozrl. Nihče me ni imel na očeh. Vseeno sem se ob ograji postavil, kot da lulam. Otresel sem na pol trdega tiča in smuknil za zid. Prehod ob transformatorju je bil tako ozek, da sem se moral postaviti postrani.

Ko sem stopil izza vogala, me je pričakal Jožkov pogled. Slonel je ob zidu, imel hlačke je pri kolenih in si čvrsto drgnil kurca. Kaj naj rečem? Pri pravi nisem bil. Odtaval sem do njega, obstal pred njim in od blizu poiskal njegov pogled. Vse sorte sem videl v njem, predvsem padvoje: da uživa v dejstvu, da sem pritekel k njegovemu kurcu kot kuža k vrženi palici, in pa, da je zrajcan, zelo zrajcan.

Brez besed sem počepnil. Pred nosom mi je drgnil svoj kurac, ki je bil, kakršen mora biti. Ker je bilo več svetlobe kot prvič, sem si ga lahko natančneje ogledal. Z rokama sem se naslonil na stegni. Potni, kosmati stegni, razgrete, čvrste mišice. In gledal jajca, ki so v ritmu drkanja poskakovala v vedno enakem ritmu in po vedno enaki poti. Ko sem se u usti približal korenu kurca, je umaknil roko. Zagrizel sem se v meso, na pol pokrito z dlako. Zagrizel sem in se zalizal hkrati.
»Aghhh….«
sem slišal od zgoraj. Od potu je bil okus nekoliko slan, vonj, ki sem ga imel poln nos, poln in prijeten. Ogrizel in oblizal sem mu koren kurca še z druge strani. Potem potegnil v usta jajca. Tu ga je zvilo.
»Bolj nežno, seronja!«

Čudno je med takim opravkom slišati, kaj si misli o meni. Pa kaj! Tudi, če bi me opsoval, bi se za to ne menil, dokler sem imel prost dostop do njegovih moških atributov. Res je imel občutljiva jajca. Toda vedel sem, da ne bom mogel dolgo lizati spremljajočih pritiklin. Da me čaka glavno delo. Privzdignil sem rit, da sem lahko segel v žepek po kondom. Ne da bi gledal, sem pretrgal embalažo in gumico spravil v levo dlan. Odtrgal sem usta od jajc. Prijel kurca v desnico in ga drkal. Glavica je bila napeta, imela je svilnat sijaj in vlekla je na vijoličasto. Na temni kožici, ki je nisem imel ujete v dlani, se je risal relief izbočenih žilic v vzorcu, podobnem vodotokom na zemljevidih. Poškilil sem navzgor. Z rokami, prekrižanimi za hrbtom, je slonel ob zidu, glavo imel nagnjeno nazaj. Pot je na majici narisal dolgo liso do vratu proti popku. Pogledal sem kondom, ga prav obrnil, ga nastavil na glavico in v treh potezal oblekel kurca v gumo.
Takrat je trzni, se prestopil in siknil:
»Kaj?«
In takoj nato:
»A piiizda, no!«

(se nadaljuje)
Biksen

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Padec, erotična zgodba 4”

 1. fun club  pravi:

  Biksen, tale s kondomom je pa pod pasom:) No, bi bila, če ni bi bil kondom le v funkciji novega zapleta, da bo lahko sledilo še kako nadaljevanje, ane!? Dobro to:))

 2. Jack  pravi:

  Kakšna drama zarad enga fafanja brez kondoma?!? Kr neki!

 3. biksen  pravi:

  fun, nekaj sem imel v načrtu.
  @jack: kr.

 4. Ipratt  pravi:

  fak, ej…a se sploh dasta dol na koncu ali ne? dej mu ga potegni že enkrat :)

 5. fun club  pravi:

  uf, kolk neučakanih:) tud, ko gre zares?:))

 6. Grablje  pravi:

  Nič ni pod pasom, hvala bogu, jaz rečem. Če ga tisti “gnoj Jožko” takole podjebava in podreja celi čas, si pa lahko še Mirko dovoli, da mu zada zadnji udarec, hehe, s tem da mu natakne ovratnico, pardon kondom ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !