Padec, erotična zgodba 5

Vsi ti prviči… Prvič za prvičem. »V razpuščeni, trudni vrsti…« Skratka: na koncu je priznal, da je bilo čisto v redu.
»Stvar kondoma,« sem mu rekel.
In si mislil: »Še zdaleč ne samo kondoma.«

Še sem čepel pred njim. Gledal sem, kako si je snemal gumo. Čudno si jo je snemal. Ni je odsvaljkal. Za rob je vtaknil palca, široko raztegnil in še na tričetrt trdega vlekel ven, kot bi ga jemal iz vreče. Gosti zdriz z drobcenimi belimi kačastimi strukturami sem mu je še trepetavo trgal od tiča, ko je kondom že ležal pod grmovjem. Z dlanjo je segel na glavič, posnel lepek in si ga otresel s prstov, ponovil isto in si nato dlan brisal v stegna in še spodnji del ploskega trebuščka. Brisal se je v dlako… Mozeg parajoči, sekajoče sveži vonj mi je udaril v nos. Potegnil si je gor telovadne hlačke, segel vanje, da si je popravil lego jajc in kurca, izvlekel roke, taisto postrani ležeče meso polegel v pravi položaj še od zunaj, tako, da se je kot popraskal pod njim. Si popravil še majico in tiho rekel:
»Pridi spet v torek. Ob istem času.«

Smuknil je v ožino za transformatorjem, kjer sem prej prišel jaz. Tako torej, naročil si me je čez teden dni. Dvignil sem se na noge in pogledal na zemljo in listje pod nogami, kamor sem posejal svoje ugodje. Končal sem hkrati z njim. Ker ima normalno orodje, sem ga na kraju brez težav vklenil v začetek goltanca. Čutil sem, kako se mu je po celi ritmično napenjal, krivil in popuščal, ko je izločal. Pri tem mi je prste krčevito tiščal v zatilje in senca. Globoko ljubim trenutke, ko gospodarim s tujim užitkom. Ko iz človeka napravim igračko nagona, refleksov, ritmičnih krčev, živalske preprostosti; trzajočo, same sebe ne obvladujočo, ne gospodujočo si tkivno kulturo, ki se komaj zaveda same sebe. Čutenje brez razuma, bivanje brez kontrole, izstop. Ti trenutki dajejo vrednost spolnemu življenju. Seveda jezdenju po robu vala užitka, ki sem ga sooblikoval, sledim tudi sam.

Opazil sem, da se je Jožkov kondom obesil na spodnjo vejo prvega grma. Tako tega ne moreva pustiti… Spet sem počepnil in prijel za kondom. Ko sem ga že imel v rokah, se nisem mogel ogniti skušnjavi. V levi sem ga držal, z desno sem pretipal vsebino, ki še ni bila povsem tekoča. Kot bi stiskal in med palcem in kazalcem preščipoval beljak svežega kokošjega jajca. Mnjamsi bljak. Prijel sem za rezervoarček in Jožkovo tkivo izcedil na tla. Konsistenca na hitro izbruhanega semena je poglavje zase. Ko sem gledal, kako se je ta reč z notranjimi smrkljastimi strukturami vlekla, pocejala, in polegala na tla, sem bil goden, da si ga še enkrat vržem na roko. Nisem si ga, ne bi želel biti presenečen pri dejavnosti, ki ni bila nujna. Kam z izkapljano gumico? Do polovice v zemlji je pod vejami ležala opeka. Dvignil sem jo, položil spodaj ostanek, in opeko spet položil v prejšnjo lego.

Ko sem se pripravljal, da se spet vzamem iz nič in se vrnem na stezo, me je stisnilo, kaj bi bilo, če bi naju kdo zalotil. Na vogalu transformatorja sem si zavezal vezalko, in se nekako brez zapletov vključil v stadionsko življenje, ki je tisti dan šlo proti koncu. Naredil sem še nekaj krogov in premlel, kako sem zadevo izpeljal. Čim je Jožko začel pizditi, sem jaz z notranjo odločnostjo njega potisnil ob zid in takoj vzel zadevo v svoja usta. Res da sem bil precej mlad, a faf sem obvladal. Ko se tič spremeni v kurca, ima vse lastnosti ročice za pilotiranje. Jakost, smer, hitrost, vse komande užitka so združene v njem. V ključnih operacijah je avtopilot neuporaben, takrat se izkaže fini občutek pilotove roke na ročici. Moje rezoniranje je bilo: če že z moškim, potem s tistim na njem, kar je najbolj moško. Poljubljanje z neznanci se mi je upiralo, po analijah nisem čutil najmanjše potrebe. Tistim, ki so me zamikali, so bili z dobro opravljenimi oralijami vsaj zadovoljni, če že ne zelo zadovoljni. Jezik je najobčutljivejša in najnatančneje vodena mišica, kurac najbolj nebogljeno občutljiva moška izpostava. Do tu je bila stvar jasna. Vendar sem imel hude zadržke. Desetine destruktivnih bakterij, uničujočih virusov, gnusnih glivic. Vse te pošasti, ki se »v razpuščeni, trudni vrsti« grozile in časopisov, revij in knjig. Močnejša od sle je bila ljubezen do mojega mladega življenje, s katerim sem imel še načrte. Ni bilo vprašanje s kondomom ali ne. Bilo je: s kondomom – ali ne.

Jožko se je čez teden dni res pojavil. Čim sem ga videl, sem ugotovil, da ni prišel tekat temveč realizirat svoj spol.
»Živ!«
mi je pozdravil, ko me je dohitel.
»Greva tekmovat?«
»Živijo. Zakaj tekmovat? Da mi boš dokazal, da si boljši?«
»Ne zato, da bom zmagal. Zato, da mi ga boš ti popušil. Kdor zgubi, popuši.«
Dobro me je ujel. Želel sem mu ga pofafati. Nisem pa želel, da je to samoumevno. Želel sem, da mi ga tudi on pofafa. To je bilo vsaj teoretično možno. Pristal sem:
»Deset krogov.«
»Dva kilometra in pol. Adje. Od črte!«
Boril sem se. Vendar me je nesel. A ne več kot za četrt kroga in še to šele zadnja dva kroga. Bil sem prekurjen. Ampak on tudi:
»Pa kaj se ti greš, ej! Kaj tolk laufaš! Saj ne gre za življenje.«
Molčal sem. Bil sem brez sape. Skupaj sva se iztekala. Šlo mi je skozi glavo: Faf ali življenje. Variacija mi je ušla na glas:
»Faf in življenje.«
»Kaj?«
»Nič. Pofafat ti ga moram.«
»Aha.«
»Jaz bom danes šel prvi za transformator. Na pridi prehitro, da ne bo sumljivo.«

Čakal sem ga kakšnih deset minut. Vleklo se mi je. Prav mi je prišlo, da sem se nadihal in umiril. Tokrat se ni komentiral, ko sem ga oblekel v kondom. In čez teden dni se je zgodba ponovila. Čar novega je izginjal, a sem imel več časa, da sem se lahko nagledal in naužil detajlov njegovega telesa. Denimo dlakavih zapestij. Teksture mišic na zadnji strani stegen. Pačenje obraza, ko sem ga dobil v oblast njegov užitek. Načina, kako me je vedno na enak način zgrabil za zatilje in senca in mi ob tem z dlanmi pokril ušesa, da sem slišal samo polzenje njegovega mesa ob moj jezik in ustno votlino.

Še enkrat sva tekmovala in takrat sem bil odločen, da zmagam ali umrem. Priboril sem si njegov faf! Ne bom govoril, da sem šel čez meje bolečine, a zmaga je bila sladka, presladka. Konec tistega popoldneva je bilo kot nalašč čisto preveč ljudi na stadionu. Tudi on je ugotovil, da bo težka neopazno izginiti. On se je še odpotil na drogu. Jaz sem glumil raztegovanje in sklece. Nato sva obsedela v travi in se pogovarjala. Prvič nekaj pogovarjala. Slamo, ampak pogovarjala.

Kar na hitro se je stadion izpraznil. Nisem dosti okleval, ko sam mu rekel:
»Pridi zdaj. Ti si na vrsti.«
»Naj ti bo.«
Čakal sem ga z nadrkanim kurcem. Prav posebno pohotnega sem se počutil. Bila so polna jajca in bila je napihnjenosti, da sem ga premagal. Skratka, vse je gomazelo v meni, ko sem čakal na triumfalni občutek, da bo spet on počenil pred mene. Stopil je izza vogala in me nekam postrani gledal. Mu bo težko požreti mojega kurca? Saj ga je že…

Ko je prišel do mene, mi ga je najprej podrkal. Ustnice so se mu postavile postrani. Grimasa sem mu je zapotegnila v zadovoljen nasmeh. Počepnil je in – iz zadnjega žepka potegnil kondom! Maščevanje, gotovo maščevanje. Da mi bo dokazal, kako manj slasten je faf skozi gumo. Brigalo me je. Zagnal se je na kurca in dobro, zelo dobro fafal. Požar slasti me je pogoltnil in že sem s samozadovoljstvom in nečimrnostjo zaslutil, da ne bo orgazem v kratkem pompozno odlikoval za športni dosežek. Pa je kapsula, v katero naju je vakumirala akcija, razpadla. Zaprepaščen sem trznil in ga debelo pogledal, ko je spustil kurca iz ust in vstal. Pogledal me je v oči mi z roko preudarno potisnil spuščeno čeljustnico navzgor, da so zobje trknili ob zobe. Spustil si je hlačke do kolen, se zasukal in se priklonil. Videl sem prste, ki so med nogama segli do anusa in ga namazali s slino. Nastavil mi je zadek!

Jožkova kosmata ritka izročena mojemu kurcu v uporabo. Klinc… Sem imel izbiro? Ajde, če je usoda odločila, pa poskusimo.
Pristavil sem ga in pritisnil.
»Idiot! Počasi!«
Izmaknil se mi je, se s prsti še enkrat oslinil in vnovič nastavil.
»Seveda, počasi,«
sem rekel neprištevno. O riti nisem imel pojma in se mi ni sanjalo, kako gre zadeva notri. Zato je bil »seveda« čista laž.

Pritiskal sem, on je z prsti od spodaj usmeril, kam. Ni se zgodilo nič. Kar nenadoma se mi je odprl nov svet. Začel sem drseti v njega in v istem trenutku začel doživljati orgazem. Prvič… Keten pa tak, se pljunil sam vase. Kurac se je pa še kar udiral v njega in utripal v ritmičnem izločanju. Ko sem se s telesom naslonil ob njegovo rit, je zahropel:
»Fukej zdej!«

Mojega orgazma je bilo konec, pa sem vseeno začel porivati. Sklonil sem se k njemu, ga od spodaj prijel za kosmati trebušček, se s trebuhom prilepil na njegov hrbet in suval. On si ga je medtem drkal kot pobesnel. V manj kot minuti mu je začelo prihajati, pospešil sem tempo in odigral dramatični orgazem. Prvič… Odlepil se je od mene in se mi začel snemati s kurca. Najprej je zdrsel ven kurac in nato še -šljup- rezervarček, poln sperme. Prvič…

Kondom je bil gnusen od sledov dreka. Jožkova roka je bila spet med nogami in si brisala izvodilo s papirnatim robčkom. Pazljivo sem si snel kondom, da se ne bi ponesnažil z blatom. Dvignil sem opeko in ga položil zraven. Jožko je to ujel in mi pomežiknil. Malo blesavo, malo prisrčno pomežiknil. In po stari navadi takoj spizdil.

Jaz sem se naslonil na zid in prihajal k sebi. Kako so se dogodki odvrteli! In še globoko omamljen od vtisov, sem pomislil, da Jožka nisem premagal jaz. On je mene.

Ko sem bil končno dovolj pri sebi, sem stopil v ožino pri transformatorju. Kot bi me boksar v obraz! Na drugem koncu je stal nasproti meni nekak šestnajstletnik in scal. Scal z velikim, rdečim, od drkarije oteklim kurcem. Sveta nebesa.
»Ej, pardon, sral sem…«
Stopil sem nazaj za vogal in se prijel čez čelo. Čez pol minute ga ni bilo več. Občutek, da bi bil pri kavsu ujet od takega mulčka, je bil globoko nadležen.

Čez nekaj dni sem Jožka srečal z dvema dekletoma v mestu. Ujel me je s pogledom in takrat sem s skrajno normalno rekel živijo. Pogledal je skozi mene.
»Kdo je bil to?«
sem slišal dekliški glas za hrbtom. In Jožkovega:
»Pojma nimam.«

Prišlo je poletje in po poletju ga nisem več videl. Nikoli. Klinc… On je bil prvi, ki sem ga nabodel. »V razpuščeni, dolgi vrsti…« Potem postane tudi to samumevno in rutinsko, tako kot zasaditi vilice v meso, kadar si do zrezka odrežem zalogaj. In pri seksu postajo pomembnejše druge stvari od tega, kaj.

Biksen

 • Share/Bookmark
 

6 odgovorov na “Padec, erotična zgodba 5”

 1. fun club  pravi:

  Biksen, le kje si našel tega pohotnega barabona Jožka!?:) Zgodbica je pa hudo realistična.

 2. garry  pravi:

  Hja, jaz sem se mal uprl predvidenemu majhnoporcijskemu serviranju erotične zgodbe! In sem počakal do zadnje objave in prebral od začetka do konca v enem kosu in to zna biti nevarno, od razburjenja ;-)

 3. biksen  pravi:

  hej, fun, saj sem napisal: na stadionu! realističnost … je to vrlina? ne vem, ali to zgodbi koristi.

  garry, kako se imaš ti v oblasti! hudo tistemu, ki ti prde v šape ;)

 4. Grablje  pravi:

  Jaz sem tudi prebrala vse dele v enem kosu ;)

  Moram rečt, da me rahlo razžalostijo zgodbe, kjer se izkaže, da je bil “alfa samec” prazaprav ena navadna strejt seronja.

  Zakaj niso taki junci novi gejčki ali pa vsaj novi (in ponosni) biseksi?

 5. biksen  pravi:

  grablje, ti imaš danes inventuro…
  se tebi ni nikoli zgodilo, da te je pravzel videz in je od njega ostalo bolj malo?
  ne gre za nič novega: “ne vedel bi, kako se v strup prevrača…”
  če bi pisal pravljice s srečnim koncem, bi napisal tri in bi bilo enolično. težko bi potem vzdrževal proosebnega pripovedovalca.
  zihr so tudi novi in pravi!

 6. Grablje  pravi:

  No, ne razumem pravzaprav tvojega komentarja, biksen :(

  Jaz sem samo svoje mnenje povedala. Kaj mi je všeč in kaj mi ni, ne frabiš osebno jemat, samo pač vsak ima “svoje pravljice”, dali? Pa sploh nisem pisala o happy endu. A me je tok težko razumet?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !