Casting: Ali bi sodelovali pri dokumentarcu?

Hi everybody, this is a call for volunteers who want to participate in my personal Project, ONE DAY, a documentary about the daily life of some LGBT people in Ljubljana and surroundings. For this project I need people who don´t care to be followed by a camera for a full day. It doesn´t matter if you are boy/girl/intergender, gay/lesbian/bi/trans/queer, single/couples/families… I want to film daily activities, since breakfast to sleep time, worktime (if it´s possible), free time, maybe a meeting with friends or a dinner with the family… Interested people please contact me here.

Thanks people! Nacho Quintana

BI SODELOVALI PRI DOKUMENTARCU?

Pripravljam projekt z naslovom EN DAN in iščem prostovoljce, ki bi želeli sodelovati. Gre za dokumentarni film o vsakodnevnem življenju gejev, lezbijk, biseksualnih in transspolnih oseb ter drugih neheteroseksualnih oseb iz Ljubljane in okolice.

K sodelovanju ste vabljeni vsi, ki ste pripravljeni na to, da bi Vas na določen dan spremljala kamera. Spremljati želim vaš vsakdan od zajtrka do večerje, vključno s prostim časom, stiki s prijatelji in znanci, po možnosti pa tudi na delovnem mestu. Ni pomembno, ali ste moški, ženska ali interseks, prav tako tudi ne, ali ste samski, v zvezi ali živite z družino itd.

Vsi, ki vas zanima sodelovanje, me, prosim, kontaktirajte.
Hvala!

Nacho Quintana

  • Share/Bookmark
 

2 odgovorov na “Casting: Ali bi sodelovali pri dokumentarcu?”

  1. Nacho  pravi:

    Please contact me in my e-mail: ji.quintana.vergara@gmail.com

    Hvala!

  2. ambala  pravi:

    ha, tale odziv pa tudi mene zanima! good luck!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !