Life of Gaber

Že dolgo nisem zapecal nobenega tipčka. Zapecal mislim, ne dal dol. To sem. In sem šel v knjižnico. Preverit, če še znam. Znam! Skoraj gol sem bil. Majico sem ovil okoli vratu. Kratke kavbojske hlače sem potegnil zelo dol. Spodnjice so se lepo videle. Bil sem edini tako slečen. Letos sem precej kajtal in imam utrjeno telo. Pravo moško. Nič več fantovsko. Nekajkrat sem svinjsko odletel. Ko napišem odletel, mislim padel. V moji najljubši knjižnici so vedno tipčki. Zato je najljubša. Prisežem. Res. Na Žigov lulček. Naj mu odpade. Hotel sem položit fanta 25+ let. Z 20- let sem se prevečkrat opekel. Častna. Sem napisal položiti? Pomota. Osvojiti. Ali je prav osvajati? Ampak ta tipček mi je rekel: “Pšššt! Pšššt!” In ni umaknil svojega jeznoritega pogleda.  ”Oprosti.” Ko je odšel med police, sem sedel na njegovo mesto. In prebrskal njegovo torbo.

Pomagal mu bom prepleskati stanovanje. Ime mu je Gaspard. Jp, počakal sem, da se je vrnil. Saj sem ja brskal po njegovih stvareh. Rekel sem mu: “Sediš lahko v mojem naročju. Sitnoba.” 19 let, 176 cm, 65 kg. Ne vem, kakšen je nagec. Čeprav sem ga spodbujal. On je mene že videl. “Otročji si,” je prhnil.

Gaber

 • Share/Bookmark
 

9 odgovorov na “Life of Gaber”

 1. ambala  pravi:

  haha, Gaspard že ve.

 2. nevenka nevenka  pravi:

  Prhne moj mucek, ne pihne…pihne kadar je zelo jezen – to je zelo redko. Prhne pa, ko se malo skremži in je samo čisto malo nejevolen, potem bi se pa takoj muckal, he,he…
  Žigov lulček je pa postal že kar bibličen :-)
  Pogrešaš ga, ane? Žigo, ne lulčka. Veš ljudje so hecni – lulčkov kolikor hočeš – tudi za ženske – pogrešaš pa vseeno človeka. Velika je razlika med potrebo in željo. Potreba je hitro zadovoljna.
  Zato je pomembno, kaj človeka vodi.
  Pozdravček Gaber.

 3. Žan  pravi:

  Meni se pa ne zdiš otročji. Pač se ne bojiš vzeti to kar hočeš. :)

 4. Sakir  pravi:

  Se ne moreš odpovedat svojim navadam, kljub “opeklinam”? ;)

 5. Tom  pravi:

  19 je kar mlado, sugar daddy ;) kako si? si samo še francoz?

 6. Gaber  pravi:

  @Ambala: Ti bi moral držati z mano!? ;) V njegovih gatkah je zelo živahno. On si mene noro želi. :P
  @Nevenka: Nop. Pogrešam Žigovo rito. ;) Pri meni je stanoval julija. Kako je ime tvojemu mucu?
  @Žan: Znaš francosko? Kako naj mu to rečem? :P In ti si mali potrebnež. ;) Ne bodi hud.? :P
  @Sakir: Trudim se, a ne gre. ;) Tarča posmeha sem. ;) Koliko si ti star?
  @Tom: :P Ti znaš razveselit. Nisem jaz kriv. Saj Gaspard je pameten in zrel. Jp. V Slovenijo pridem jeseni. Dobro sem. In ti? S punco ali s fantom?

 7. nevenka nevenka  pravi:

  Bubližubli :-) na kratko Bibi. Imam še enega, ki je pa Tonček, Žižika mi je pa umrla. Imela je hipertrofičen srček, stara je bila 14 let.

 8. Sakir  pravi:

  Spadam v kategorijo 25+. ;)

 9. Tom  pravi:

  sam. in sem odlično. je pa en fant, z dela. Nekaj se dogaja, novo zame.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !