Life of Gaber

Šli smo k jezeru. Gaspard in jaz sva zaostala. Nazaj grede. Sonce je zahajalo in vse je bilo oranžno. Gaspardu se je strgal ponošen in pošvedran športni copat. Skušal sem mu ga za silo popraviti. Bos ni mogel hoditi. Tla so bila vroča in pikalo ga je v stopalca. Gaspard je skakal po desni nogi. In lovil ravnotežje. Čepel sem ob njem. Bil je hecen. In razigran. Med kriljenjem z rokama, se je večkrat oprl na moj hrbet. Močan, moški hrbet. Hihital se je kot bedaček. Enkrat pa je dal dlan desne roke na mojo glavo. In se je zgubila med gostimi, črnimi lasmi. “Temu bi rekel, da mi nagajaš,” ker so se njegovi prsti ustavili na školjki mojega levega ušesa. In niso mirovali. “Ljubim te,” je odgovoril in zapiskal, kot da šele mutira. Naprej sem popravljal njegov copat. Neučakano: “Nisi slišal, kaj sem rekel?” In me je nežno pobožal. Enkrat, dvakrat. In še enkrat. Zravnal sem se. Mu podal copat. Svoji ustnici je prisesal na moji. Z roko sem segel za njegov hrbet in ga potegnil k sebi. Pravzaprav sploh ni zelo drobcen. Začutil sem obe erekciji. Zahajajoče sonce je padlo v jezero. “Kaj si rekel?”

Gaber

 • Share/Bookmark
 

13 odgovorov na “Life of Gaber”

 1. Matjaž  pravi:

  Mladi fantje so včasih zelo nestrpni in bi takoj radi odgovor ali reakcijo. :) Pametno je, da si se zadržal. Ampak, zakaj jaz to tebi razlagam!? ;)

 2. Ecke  pravi:

  Yes! Še en :D

 3. Sakir  pravi:

  Znaš s tamalimi, je pa res, da taki nikol ne povzročajo preveč težav. Izkušne delajo svoje in so morbit preveč težavne? ;)

 4. Krisss  pravi:

  Ti bi rad bil nespodoben in romantičen obenem. :D Prizanesljiv bom. :P

 5. Gaber  pravi:

  @Matjaž: Gasparda razganja. Od hormonov. Noro si želi! Gaspard je ful zatreskan v mene. :P
  @Ecke: Nisem ga še dal dol. Am. Čas je, da se ustalim. ;) Ti si mene želiš!?
  @Sakir: Ne podcenjuj me! ;) Ti si meni uganka.? :P Ti bi se uprl?
  @Krisss: Ne, ne. Okregaj me. :D Jaz bi Gasparda rad dal dol.

 6. egoist  pravi:

  Hej, G.! Spet te berem z mravljinci. Po dolgem času.
  Kdaj boš dr. G.? ;)

 7. sergei  pravi:

  EJ, kje je pa kej smučarček?

 8. Gaber  pravi:

  @Egoist: Jp, tak učinek imam. ;) Pilim projekt. :P
  @Sergei: Suhec s čikcem v gofeljci? Vzame čikec iz gofeljce in ga položim? ;) Dolgčas mi je po njem. Zelo.

 9. sergei  pravi:

  Že, že…
  ampak, kje je??

 10. Gaber  pravi:

  @Sergei: Ne vem. Nisem njegova mamica. :P

 11. aŁeš  pravi:

  OMOJBOG. Najprej sem mislil zadržati to zase, ampak ne, ko prideš na točko, ko te smeh popade do te mere, da začneš kašljati… Bom poskušal komentar naredit čim krajši, da ne bo zasedlo preveč dragocenega prostora. Torej, čisto pozitivno mišljena konstruktivna kritika. Najprej. Glede povedi. Prosim. Ne uporabljaj. Toliko pik.

  Če se ne pišeš Cummings, oz. če ne živiš v 90ih, se to ne uporablja več. Morda enkrat, dvakrat, malo za eksperimentacijo, ker dandanes uporaba fragmentacije stavkov ne služi več kot orodje postmodernizma, ampak raje nakazuje na slovnične oz. jezikovno-strukturne sposobnosti osebe.

  Kot drugo bi rad izpostavil način, kako se izražaš. Sam sploh nisem proti kakšni bolj žanrski/erotični, kakršnikoli že “zgodbici”, ampak slovenski jezik ima kljub relativno skopemu besedišču, poudarjam relativno, ker dejansko je zelo bogato, besede, ki jih lahko uporabimo namesto določenih, ki se čez čas začnejo ponavljati.

  Na koncu bi rad povedal še to, da obstaja v jeziku tudi register, torej določeno območje v jeziku, znotraj katerega se glede na cilj, ki ga želimo doseči, gibljemo. Tako recimo “stopalca” v danem kontekstu deluje nekak absurdno, ironično mogoče (kar mislim, da ni bil tvoj namen). Pomembno bi bilo izpostaviti tudi dejstvo, da se po premem govoru piše naprej z malo začetnico. Hecno je tudi to, da recimo pri

  Neučakano: “Nisi slišal, kaj sem rekel?”

  neučakano izpade kot didaskalij iz kakšne drame, ponovno, postmodernistični postopki so že zdavnaj mrtvi, premi govor najavimo oz. postavimo za glagol, ki se veže na osebo.

  Upam, da tega ne boš vzel kot krcanje, temveč kot izziv, da svoje pisanje izboljšaš :)

  lp

 12. Gaber  pravi:

  @Aleš: Ali bi ti rad bunke? ;) Kako ti opišeš svoj penis? Lulček? Lulek? No, jaz mojemu rečem tič. ;) Saj razumeš. :P Gaspard je nežen. In drobcen. In ima stopalci. Številka 41. Lej, zdaj sem pa trd. ;)

 13. aŁeš  pravi:

  Gaber, ne hvala, nočem bunk. Drugače za opis svojega penisa večinoma uporabljam kar besedo, ki se sama ponudi, torej penis – če temu lahko rečemo opis, to je v bistvu bolj poimenovanje… Vendar beseda variira, od kurca, preko tiča, k falusu, penis, pa veliko bolj ali manj duhovitih besed se še najde. K evfemizmom se pa drugače ne zatekam :) Sicer mi ni najbolj jasno, zakaj me preko take javne platforme obveščaš, da si (bil) trd, ampak če se že tako pohvališ, plosk plosk :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !