Lovec

Prikrito sem ga opazoval, čeprav sem bil na smrt utrujen. In to samo zato, ker je tudi on opazoval mene. Ko sem pogledal, je odvrnil pogled. Potem sem bil jaz na vrsti za buljenje, dokler on ni skušal prestreči moje radovednosti.

To sva počela kar precej časa. Odšel je, ko je polizal svoj sladoled. Lepo ga je bilo opazovati, ko je sedel na klopci poleg moje. Simpatičen je bil. Pravilne poteze in sinje oči.

[Foto Flickr; cdJohn]

Obožujem park na Kongresnem trgu. Tam se sprehodi mimo mene zares veliko vročih fantov. Eni gledajo povsem neprikrito in takrat si tudi sam privoščim malo več, nekateri sramežljivo in takrat tudi jaz povesim pogled. Gredo pa mimo tudi taki, ki me prezrejo. Ne obsojam, ker nisem nič posebnega. Zanimivo je, da se sploh nisem ob tem dejanju počutil kot lovec. Bi se sploh moral?

Štel sem tiste, ki so me pogledali 41 jih je bilo v približno eni uri. Eden je šel mimo dvakrat, a je štet samo enkrat, čeprav me je obakrat pogledal. Pozabil sem šteti vse, da bi lahko izračunal povprečje, mogoče dtugič.
Prihodnjič se bom uredil, da bom malce izstopal. Verjamem, da bom pritegnil več pogledov in osvojil tistega, ki mi bo pomežiknil. Si upaš?

Krisss sedi na klopci.

  • Share/Bookmark
 

En odgovor na “Lovec”

  1. Ecke  pravi:

    Ja! Juhu :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !